Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Varázslatos LED fényeket akarsz a telefonodra? Itt a megoldás!

2014-07-19

Sok mindenre jó egy androidos telefon, de az alábbi átlényegülése tényleg meglepő, s ehhez mindössze egy speciális tokra van szükség.

Bár egy telefonnak önmagában is van világítása, azonban egy Kickstarter-projekt ennél jóval ambiciózusabb megoldással rukkolt ki: egy különleges tok intelligens LED-világítással ruházza fel az Android 4.4-es telefont.

A francia Codlight cPulse tokja LED fényforrássá változtatja a telefont, ami így, így a letöltött alkalmazások függvényében, a legkülönfélébb célokra használható. Legyen szó ébresztésről, játékról, szórakozásról a fények a legkülönbözőbb színekben és formákban villoghatnak, és e fényjátékot akát meg is lehet osztani más cPulse-használókkal.

Kattints a képre a videóért!

A projekt 350 ezer dollár beszedését tűzte ki célul, amiből eddig csak 3000 jött össze, igaz augusztus 31-ig, a kampány végéig még van bőven idő.Hogy egyszerű legyen a kezelése, a LED panelnek is vannak külön érintésre reagáló gombjai, s minthogy a toknak saját micro USB portja is van, nem kell kivennünk belőle a telefont, ha tölteni szeretnénk.

 

Forrás:

http://hvg.hu/