Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Hogyan készül a megvilágított/világító reklám felirat? - avagy mire jó a led szalag?

2010-02-25

Hogyan készül a LED-es reklám felirat világítás? Vegyünk egy „t” habbetűt.
Ha a betű formája úgy kívánja, válasszunk flexibilis led szalagot, a minél egyenletesebb fény kivitelezéséhez. Ha kültérbe kerül a hab betű világítás, akkor válasszunk vízálló kivitelezésűt.

Dekorati beltéri elhelyezésű betűt fog készíteni sárga színben.
Hogyan készül a LED-es reklám felirat világítás? Hozzávalók a ledes világítás elkészítéséhez:
- led szalag
- Összekötő kábel
és a már jól bevált munkaeszközeink.
Ehhez a munkához 5074SYS-18-12VF led szalagot használ, amely 30 cm hosszú, 3 ledenként, azaz 3 cm-enként vágható.
Hogyan készül a LED-es reklám felirat világítás? A meglévő hab betű hátulját felmérjük, hogy milyen hosszú led szalag szükséges hozzá.
Tollal bejelöljük a led szalag helyzetét. A bejelölésnél ügyeljünk arra, hogy a csatlakozóknál a led szalag szélesebb valamivel, mint a led szalag többi részén.
Hogyan készül a LED-es reklám felirat világítás? Fogjuk a jó öreg réz drótos végű pillanatforrasztónkat és kombinált fogóval megformázzuk a drótot a led szalag méretére.
Elkezdődhet az anyag marása.
Hogyan készül a LED-es reklám felirat világítás? Csak annyira mély legyen a marás, hogy ha beletesszük a led szalagot, akkor a habbetűvel egy síkban legyen a led szalag.
Tipp: ahhoz, hogy könnyebb legyen követni a maráskor, hogy milyen mélyre mélyítsük a vályatot a led szalagnak, a legegyszerűbb, ha a pillanatforrasztó rézdrótjánál alkoholos filccel bejelöljük, hogy meddig mélyítsük a habbetű testében. Így biztosan egyenletes és megfelelő mélységű lesz a marás.
Hogyan készül a LED-es reklám felirat világítás? Beletesszük a marásba a méretre vágott és összecsatlakoztatott led szalagot. Patex pisztollyal rögzítjük a led szalagokat az előkészített mélyedésbe.
Hogyan készül a LED-es reklám felirat világítás?

Rácsatlakoztatunk egy tápegységet a led szalagokra és ezzel leteszteljük a betű világítását.
12 V DC stabilizált egyenfeszültségű tápegységet használunk, mert a led szalag üzemeltetése megköveteli mindezt és csak stabilizált feszültségű tápegység használatával tudunk a munkánkra sokáig büszkék lenni.

Főpróba indul!

Hogyan készül a LED-es reklám felirat világítás? A habbetű hátoldalán elhelyezett távtartókkal a betű a faltól „eláll”és a fény „kitör”.

Szeretne világító ledes cégtáblát? DekorAti elkészíti az Ön világító tábláját, csak írja meg az elképzeléseit az info@ledmaster.hu –ra!