Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Schumacher bajnoki ruháját LEDmasteres ledek világítják meg

2012-07-25

Ledes dekorvílágítást kapott Bukarestben egy Schumacheres és Forma1-es ereklyéket bemutató szalon.
A hely érdekessége, a benne fellelhető ereklyék mellett, a teremben található dekor és vitrin vílágítások kialakítása, melyeket energia takarékos ledes izzókkal és szalagokkal valósítottunk meg. Ahogyan Schumacher pályafutására jellemző, a kompromisszumot nem tűrő mindig a lehető legjobb eredményre törekvő szemlélet, úgy vonható párhuzam a ledes termékek fejlődésében a hatékonyság és a megbízhatóság egyre magasabb szintre emelése között.

Michael Schumacher német autóversenyző, hétszeres Formula–1-es világbajnok, a sportág eddigi legeredményesebb pilótája. Két, a Benetton csapattal nyert világbajnokság után, 1996-ban a Ferrarihoz szerződött, ahol 2000 és 2004 között sorozatban öt világbajnoki címet szerzett. Õszintén szólva, bár elismerem Schumacher teljesítményét, volt egy időszak amikor már nagyon elegem lett abból, hogy mindig ő győzött. Ugyanakkor nagy örömmel kezdtem el nézni kicsi koromtól fogva a Forma1-et, szinte már a vasárnapi ebéd részévé vált.

Schumacher a Ferrari csapat pilótájaként vált igazán ismertté a számomra, bár korábban a Benetton csapat pilótája is volt, és már akkor elért világbajnoki sikereket. Annak ellenére, hogy milyen nagyszerű pilóta, nem nagyon rajongtam érte, meglehet azért sem mert Ferrari-s volt, és valamilyen oknál fogva sohasem szimpatizáltam a Ferrarival. Mai napig jobban szeretem azokat a futamokat amelyeknél nem lehet tudni, hogy végül ki fog nyerni, és akkoriban szinte mindig borítékolható volt Schumacher sikere.

Egy kicsit örültem, mikor Schumacher a 2006-os idény végén bejelentette, hogy távozik a Forma-1-től mint pilóta, kíváncsi voltam az új pilótákra, úgy voltam vele, hogy végre egy kis izgalom. Ennek ellenére, mindig is elismertem Schumacher nagyságát eme sportágban, szerintem ő a legmeghatározóbb ikonja ennek a sportágnak, kitartását és küzdeni akarását mi sem bizonyítja jobban, hogy a 2010-es szezonban visszatért mint McLaren Mercedes-pilóta a Forma-1-be. Emlékszem, ennek a hírnek a hallatára, mennyi találgatás ment, csak elképzelni tudom, hogy milyen elvárásokkal nézhetett szembe, hisz ő a Nagy Schumacher, a hétszeres világbajnok…

Visszatérése óta, ezelőtt egy vagy két futammal álhatott fel újra a dobogóra (3. helyezett). Bár nem vagyok egy nagy Schumacher-fan, örültem, hogy összejött neki, és tiszta szívemből szurkolok annak, hogy még egyszer azért hadd állhasson fel a dobogó legmagasabb fokára, hiszen megérdemli! Jelen pillanatban mindenki számára rejtély hogy elvállalja-e a következő (2013-as) szezont vagy sem, de ismerve a siker utáni vágyát, szerintem nem fogja ilyen könnyen feladni.

Sajnos sok olyan sikeres ember van, aki elfelejtette, hogy honnan is jött, viszont ez nem mondható el Michaelről. Tisztelem és becsülöm azt benne, hogy mint ember és családapa megállja a helyét, és nem egy beképzelt, magamutogató emberről van szó. Tudomásom szerint két gyermeke van, egy lány meg egy fiú, és mellette áll a felesége, akivel nagyon szeretik egymást. Ha jól hallottam, akkor Phil Collins is szeretett volna baráti viszonyt ápolni Schumacherrel, de ezt ő valamilyen oknál fogva visszautasította, ezzel bizonyítva, hogy megválogatja baráti társaságát. Ezt barátokat keres magának, hanem olyat, akiről igazán el tudja mondani, hogy a barátja.

Azt azért még szeretném megemlíteni, hogy jótékonykodik is, az UNESCO nagykövete és számos segélyben részt vett már.

Ha emlékeztek, úgy kezdtem eme fogalmazásomat, hogy nem nagyon szimpatizálok Schumacherrel, de így hogy átgondoltam a dolgokat és leírtam a fentieket, lehet, hogy mostantól többet fogok neki szurkolni... ki tudja?!

 
Nézd meg egy perces videónkat a ledes csillagos égboltról:
LED-es csillagos égbolt
Idén töltötte be immáron 5. évét a LEDmaster, csináltunk egy kis videót a cégünk bemutatásáról, nézd meg itt:
Ledmaster Bemutatás