Boldogan olvastuk kedves vásárlónk levelét, melyet ezúton örömmel osztunk meg veletek.
Nagyon köszönjük Gábor elégedett szavait, szuper!

A világítás megtervezése gondolatban és annak kivitelezése a valóságban közös egyeztetéssel lehetséges, vevőinkkel együtt. Ebben igyekszünk évek óta hasznos tanácsokat nyújtani vásárlóink részére. Házunk, lakásunk világítása, ha nem is egy életre, de igen hosszú időre szól és a profi lámpatest megválasztása megtérül. Egy jól megválasztott fény hasznos a mindennapokban és egyben gyönyörködtető, vagyis jó ott lenni a közelében, azaz OTTHONt teremt és ezt csupa nagybetűvel!

A lámpák tényleg nagyon passzolnak a gyönyörű szegedi otthonotokhoz. Sok-sok hosszú nagyon boldog éveket kívánunk nektek ebben a szép új környezetben és gyertek máskor is! 🙂
Várunk szeretettel!

Budapestről költöztünk kis családunkkal Szegedre, a új szegedi otthonunkba, amit erre a célra felújítottuk. Már a tervezés legelején elkezdtünk lámpákat, világítási megoldásokat keresni, remélve, hogy azzal még barátságosabbá, stílusosabbá varázsoljuk új otthonunkat. A weboldalak nagy részét sablonosnak találtuk, nem találtunk benne segítséget, kísérletezni pedig nem volt kedvünk, mert ahhoz elég költséges egy lakás világításának a kialakítása, hogy aztán vagy sikerül, vagy nem.

Próbálkoztunk a nagy lakberendező üzlettel is, pl. az étkező világítását ott vettük meg, na, be is fürödtünk vele, hiányzott egy alkatrész, a villanyszerelő egy órát barkácsolt, mire fel tudta szerelni. Egy másik szintén népszerű lakberendezési áruház láncban fürdőszobai világításunkat szerettük volna megvásárolni, ahol az eladók nem tudták megmondani a kiválasztott lámpa testről, hogy IP44-es védettségi fokozattal rendelkezik-e. Csalódottak és elkeseredettek voltunk, mert a felújítás a végéhez közeledett, a villanyszerelési munkák végeztével költözhettünk is volna azonnal. DE! Még nem volt nappali világításunk és nem tudtuk mi tévők legyünk.

Szegeden kezdtünk keresgélni és itt megtaláltuk a LEDmaster oldalát és csapatát. Úgy döntöttünk, hogy habár a webáruház minden információ igényünket kielégítette és vizuálisan már láttuk a nappalinkba ragyogó mennyezeti led világításunkat, úgy döntöttünk személyesen látogatunk el hozzájuk. Jó döntés volt! Nagyon kellemes meglepetés volt számunkra, hogy konkrét kérdéseket és tanácsokat fogalmaztak meg számunkra. Ennek nyomán befotóztuk a nappalinkat és egy újabb személyes találkozó során további szakmai segítséget, javaslatokat kaptunk, ahol a lakásunk elrendezését és a mi igényeink maximális kielégítését is szem előtt tartotta Viki, Bianka, Arnold és Olivér. Amellett, hogy szakmailag szuper javaslatokkal álltak elő, valóban törődnek az ügyfelek igényeivel és szuper jó fejek is. Így sikerült hozzájutni a nagyon stílusos Strühm Opera ledes lámpa családhoz, amit azóta nagyon megszerettünk, sokszor csak azért kapcsoljuk fel, hogy nézegessük a fényeket és gyönyörködjünk benne. A kislányaink örömmel pózolnak és játszanak modelleset, a gyönyörűen megvilágított nappali “kifutónkon”.

Nagyon köszönjük a segítséget!