Nyugodjon békében….
Hangzik majd el több szertartáson az Autotherm által gyártott új temetési szertartásokhoz használt újonnan fejlesztett autók mellett.
Az autók belső terének ledes megvilágítása egy új fényben járul hozzá az elegáns, ám mégis nagyon meghitt búcsúztatáshoz, a szeretett személy végső nyughelyre kísérésekor.
Az autók kialakítása olvasható az Autotherm oldalán a következő cikkben. A ledes megvilágítás egy időtálló fény biztosítása a szertartások alkalmával.

Temetkezési autók, haladni a korral, olvashatjuk az Autotherm hűtőautók gyártásával foglalkozó cég oldalán. A mai világban egyre több esetben jelennek meg egyedi igények, termékek led szalaggal, led világítással történő kialakítás során.

A temetési szertartás fontos része a megható szép búcsúztatás. Egy temetés a család életében szomorú esemény, egy személy elvesztéséről szól, akitől elköszönnek. A búcsúztatást a család a virágok szépségével, a megható szöveggel próbálja széppé és emlékezetessé tenni. Ennek egyik eleme az autó is, ami utolsó útján viszi örök nyugvóhelyére az elvesztett személyt.

A led világítással kialakított autók igényes, szép megjelenésükkel növelik a temetés szépségét, meghittségét, egy újítást mutatnak a mai világban.