Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Projektek

Lakás felújítás kivitelezése LED-es termékekkel

Teljes lakás felújítás kivitelezése LED-es termékekkel, dekorációs és fővilágítás kialakítása LED szalaggal, design csillárokkal. Nappali, konyha, étkező és fürdőszoba megvilágítása meleg fehér LED szalagokkal, melynek segítségével meghitt dekor világítást kölcsönözhető otthonunknak.

Lakás felújítás kivitelezése LED-es termékekkel további képei

Szegedi Műjégpálya világítás korszerűsítése

A szegedi műjégpálya világítás korszerűsítése, elavult lámpatestek cseréje korszerű, LED-es csarnokvilágító lámpatestekre.

Szegedi Műjégpálya világítás korszerűsítése további képei

Újépítésű családi ház megvilágítása LED-es termékekkel

Újépítésű családi ház megvilágítása LED-es termékekkel. Speciálisan kialakított aluprofilba helyezett LED szalagok, Design csillárral kiegészítve.

Újépítésű családi ház megvilágítása LED-es termékekkel további képei

Yu-Grill Étterem

Yu-Grill Étterem megvilágítása LED-ekkel, csillagos égbolttal

Yu-Grill Étterem további képei

Maroslele világító nyíl

Egyedi kialakítású, nagy fényerejű LED-es benzinkúti jelzőtábla, aminek köszönhetően a benzinkút már messziről észrevehető.

Maroslele világító nyíl további képei

Újépítésű családi ház megvilágítása LED-es termékekkel

Újépítésű családi ház megvilágítása LED-es termékekkel

Újépítésű családi ház megvilágítása LED-es termékekkel további képei

Újépítésű családi ház kültéri világításának kialakítása

Kültéri taposó lámpák extra kis szögben világító spot izzókkal, melyeknek köszönhetően a fény egészen az épület tetejéig fel tud érni, amivel pazar hangulatot teremt az újépítésű családi háznak.

Újépítésű családi ház kültéri világításának kialakítása további képei

Egyedi LED design galériás családi házba

A különleges galériás családi házba a nagy belmagasságok miatt különböző csillármagasságokkal játszottunk, a hatalmas felületekkel rendelkező folyosó hangulatát egy egyedi hármas dekor elem töri meg.

Egyedi LED design galériás családi házba további képei

Penthouse lakás megvilágítása LED-ekkel Szegeden

Penthouse lakás megvilágítása LED-ekkel Szegeden további képei

Családi ház LED-es világításának megvalósítása

A következő képekkel megmutatjuk, hogyan lehet egy családi házat otthonosabbá, modernebbé, szebbé tenni led világítással!

Családi ház LED-es világításának megvalósítása további képei

Nappali megvilágítása LEDekkel

Nappali megvilágítása LEDekkel további képei

LED-es megvilágítás nappaliban, konyhában és étkezőben

LED-es megvilágítás nappaliban, konyhában és étkezőben

LED-es megvilágítás nappaliban, konyhában és étkezőben további képei

Családi ház átváltoztatása LED-ekkel

Előtte / utána képekkel mutatjuk be hogyan lehet otthonossá varázsolni egy lakást LED-ekel.

Családi ház átváltoztatása LED-ekkel további képei

Nappali megvilágítása LED csillagos égbolttal

Nappali megvilágítása LED csillagos égbolttal, a szoba oldalfalán szpotokkal

Nappali megvilágítása LED csillagos égbolttal további képei

Manhattan fürdőszoba szalon

Manhattan fürdőszoba szalon további képei

Előszoba megvilágítása LED-ekkel

A belépő helyiség mindig névjegy az ott lakókról. A kérés az volt, ami általában egy előszobában. A kabátokat, cipőket látványrontó mentesen elrejteni.Legyen helye a kulcsoknak, táskáknak, illetve a furcsa sarok rész praktikus beépítése tárolásra. A bútort két színűre terveztem, a klasszikus dió szín végig vonul a lakáson, így a sötétebb szín adott volt, a világosat a padlólap famintás színéhez választottuk. A tükrös szekrényajtó növeli a teret, és egy utolsó pillantást vethetünk távozáskor. A ledes beépített spotok megvilágítják a szekrényt és energiatakarékosak is. Az akasztós rész mögött is akasztós szekrény rejtőzik, megduplázva a tárolási lehetőséget, hiszen háromszoros a kabát, sapka, sál mennyiség. A sapkák, kesztyűk helye a pusch-open ( nyomásra kinyíló) ajtók mögé került. A térbe állított egyedi polc rész takarja az akasztón lógó kabátokat és a táskáknak ad helyet.

Előszoba megvilágítása LED-ekkel további képei

Nappali és folyosó LED-es megvilágítása

A nappalinál fontos kérdés volt a mennyezet és falfűtés, és a függönykarnis eltakarása, így lett a csillagos égbolt kettébontva az ablakoknál elhelyezve, egyik oldalon az íves falat követve, a másik oldalon ívesen lezárva. A függesztett változatot pedig azért kellett alkalmazni, hogy a hűtés-fűtés hatékonyságát a lehető legkevésbé csökkentsük. A fiatalos és energikus kivi zöld falat, a csillámló tapétát és a függöny szépségét és egyszerű eleganciáját a csillagos égbolt fényjátéka, a spotok és a végig futó meleg fehér LED szalag perem világítás kiemeli. A nappali bútor egyedi terv alapján készült, szellős ugyanakkor praktikus elemekkel, ahol mindennek megvan a helye. A folyosónál a kérés csak annyi volt, hogy az áthidalók által keletkezett beugró részekbe gipszkarton polcokat szeretnének, ha lehet gyerek biztosan.A tér növelésére a fürdő és a WC ajtók közé lábazatig és az ajtók magasságáig érő nagy méretű tükröt terveztem, amivel a folyosó teljesen átvarázsolódott. A csőhatás eltűnt, a tükör és a fények megduplázták a folyosó méretét.

Nappali és folyosó LED-es megvilágítása további képei

Fürdőszoba LED-es csillagos égbolttal

A fő szempont az volt, hogy otthon megteremtődjön a wellness. A hidromasszázs tusoló panel és kád, a csillagos égbolt és a fények a kényeztető fürdőzés alapelemei. A kiugró csempepolcokat a tusoláshoz szükséges kellékek tárolására szoktam alkalmazni, az átlós diagonál burkolatú narancssárga sáv a wenge padlóburkolatban növeli a teret. A tükör körbefutó LED világítása a legkiválóbb sminkeléshez, borotválkozáshoz, hiszen egyáltalán nem árnyékol. Az irányított LED spotok a tükröt és egy-egy szép részletet világítanak meg. A csillagos égbolt ívesen követi a padló sávját, a narancssárga szín ötletet is ez adta. A csempe színéhez igazítva választottuk ki a Caparol 3D színkártyából. A peremén RGB színváltós led világítás van. Ebben a fürdőben az otthoni wellness kényeztetésre minden adott, hiszen a csillagos égbolt látványa a kétszemélyes hidromasszázs fürdőkádban elnyújtózva a habok között, vagy tusolás közben a fényterápia alkalmazása nemcsak látványos, hanem valóságos gyógyító hatással bír. A fények, színek használata a gyógyászatban régi tudomány. Az egyes színeknek megvan a gyógyító hatása a betegségekkel szemben. Nem véletlen, hogy a sárgasággal született újszülötteket, ami a máj funkcióval köthető össze kék fénnyel kezelik.

Fürdőszoba LED-es csillagos égbolttal további képei

Természetgyógyász rendelője (tervektől a megvalósításig)

Természetgyógyász rendelője (tervektől a megvalósításig) további képei

Az erősebbik nem fürdőszobája

Nem szerettem volna a férfias szót használni a képeken látható fürdőszoba kapcsán. Nem egy rideg és hideg színekkel megkomponált helységről van szó, hanem épp ellenkezőleg; egy magabiztosságot, erőt és az otthon melegét sugárzó, a hosszú fárasztó nap utáni ellazulást és felfrissülést biztosító részéről a háznak.

Az erősebbik nem fürdőszobája további képei

Családi ház LED fényei

Ez az egyik legnagyobb megbízásunk, LED világítás tervezésre és kivitelezésére. A ház minden helyiségébe LED fények kerültek, a szobák fényét LED csillagos égbolt koronázza meg. Nézd meg, hogy lehet egy 6 tagú család otthona a LED-ek fényével lakható és barátságos. A lakberendezés Dobó Ildikó és a Venushome munkája.

Családi ház LED fényei további képei

LED világítás a fürdőszobában

A családi ház fürdőszobája melegséget áraszt magából a színeivel valamint a burkolatoknak köszönhetően. Lehet, hogy a parketta látványa nem megszokott vizes helységekben, itt két helyen a kád fedőlapja és az egész járófelület fa. A zuhanykabin megoldása a legegyszerűbb és legnagyszerűbb a fürdőben; mindösszesen egy üvegfallal határolt. A kőhatású falburkolat természetes egyenetlenségét kiemeli a LED szpotok súrlófényként való alkalmazása (amikor egészen közelről "élében" világítjuk meg a felületet). A mennyezetet megvilágító meleg fények LED szalagok dekorléc mögé rejtve.

LED világítás a fürdőszobában további képei

Mikulásvonat-2013

Idén a diósgyőri Mikulásvonat fényeit LEDmaster LEDek adják. Igazán örülünk, hogy ilyen látványos karácsonyi világítást sikerült összehoznia a hozzáértő kezeknek a kis ledes modulokból. Remélem örömet szereztünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt:)

Mikulásvonat-2013 további képei

Gigi kozmetika Szeged - az átváltozás előtt

A szürkébe burkolózott iroda helység még nem tudta mi vár rá. Új tulajdonosa mesés terveket szőtt az átalakítására.

Gigi kozmetika Szeged - az átváltozás előtt további képei

Gigi kozmetika Szeged - 3D látványtervek

A 3D látványtervek segítenek elképzelni az újjá varázsolt kozmetikai szalont. A terveken a burkolatok, színek és bútorok megjelenítése mellett az összes LED-es világítás is megjelenik.

Gigi kozmetika Szeged - 3D látványtervek további képei

Gigi kozmetika Szeged - az életre kelt szalon fényei

Az elkészült szalon szebb, mint a látványterveken :)

Gigi kozmetika Szeged - az életre kelt szalon fényei további képei

LED-es csillagos égbolt fürdőszobába

A LED-es csillagos égbolt a fürdőszobában a tükör fölé elhelyezve megsokszorozódik a kis ledecskék fénye. A tükör köré elhelyezett LED szalag adja a sminkeléshez szükséges világítást.

LED-es csillagos égbolt fürdőszobába további képei

LED-es csillagos égbolt nappaliba

Varázslatos fények a nappali mennyezetéről a helység legszebb dísze. A LED-es csillagos égbolt csepp alakját épített gipszkarton álmennyezet veszi körbe, amelybe LED-es szpot lámpák kerültek beépítésre.

LED-es csillagos égbolt nappaliba további képei

Családi ház

Családi ház nappali helységének álmennyezetébe kialakított rejtett perem világítás RGB led szalaggal. Az RGB led szalag színe távirányítóval változtatható.

Családi ház további képei

ICEBAR Budapest

Az északi sarkkörön túl lakó népek évezredek óta használják a jeget épületek alapanyagaként. Csodálja meg a valószínűtlenül átlátszó, kristálytiszta jégből készített szobrokat, falakat! A jégből készült bárpultnál ízletes jeges koktélokat kínálnak, természetesen jégpohárban. Foglaljon helyet a jégbútorok valamelyikében és élvezze az egyedülálló sarkköri élményvilágot! Magyarország első jégbárjában is cégünk ledes termékei kerültek beépítésre. Bővebb információ a jégbárról: icebar.hu

ICEBAR Budapest további képei

Mennyezeti világítás

Családi ház nappali helységének álmennyezetébe kialakított rejtett perem világítás RGB led szalaggal, valamint dönthető világítási szögű keretbe helyezett ledes spotokkal. Az RGB led szalag színe távirányítóval változtatható. Az előszobában a fal mellett az álmennyezetben elhelyezett ledes izzók fénye ívesen világít.

Mennyezeti világítás további képei

OYA Retro Club

A legújabb brassói szórakozóhely, az Oya Retro Club, 2011 nyarának végén nyílt meg. A helység kellemes légköréhez cégünk is hozzájárult a különböző ledes világítással és ezek felszerelésével. Az egyik különlegesség az, hogy a színek a zenére váltakoznak

OYA Retro Club további képei

Venus Home & Club Deco

Szép otthon, lakás, jól menő üzlet ez mindannyiunk álma. Megvan a házterv, a lakás, vagy az üzlethelyiség, már csak egy lépés választ el álmaink vágyától. Első lelkesedésünkben úgy gondoljuk menni fog ez nekünk, rengeteg kereskedés és szakember áll a rendelkezésünkre. Hamarosan rájövünk, a piacot elárasztották a termékek és szinte lehetetlen eldönteni stílusban, színben, minőségben nekünk mi a legjobb. Szeged legújabb LED világítási megoldásokat bemutató belsőépítészeti stúdiója

Venus Home & Club Deco további képei

Ferrari

A Forza Rossa Caffe, étterem-kávéház jelleggel lett megtervezve és 2011 elején lett felavatva Bukarestben. Cégünk tervezte, biztosította és szerelte fel a ledee világítást.

Ferrari további képei