Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

LED fényerőszabályzó bekötése

Használati utasítás LED fényerőszabályzóhoz (RF)
 
 
A rádiófrekvenciás fényerőszabályzó egy olyan vezérlő aminek a segítségével a fényt lehet növelni illetve csökkenteni, ugyanakkor villogtatni. A vezérlése vezeték nélküli, a fényerőt a kívánságnak megfelelően lehet változtatni. 
 
Technikai adatok: 
  • Üzemeltetési hőmérséklet: -20C°-tól  60C°-ig
 
Üzemeltetési feszültség: 
  • 12V DC
  • Kimenet: 1 csatorna
  • Maximálisan leadható áramerősség: 8A
  • Méret: H122xSZ88xM46 mm 
 
Bekötési útmutató: 
  1. Először mindig a LED szalagot csatlakoztassuk a fényerőszabályzóhoz, hogy ne feszültség alatt dolgozzunk. A LED szalag pozitív jelölésű vezetékét a piros csatlakozóba, a negatív jelölésű vezetéket a fekete csatlakozóba.
  2. A következő lépés opcionális. Ha ipari tápegységről működtetjük a LED fényerőszabályzót, akkor csak két vezetékkel össze kell kötni a tápegység pozitív és negatív kimeneteit a fényerőszabályzó megegyező polaritású bemeneteivel. Azonban ha dugasz tápegységre csatlakoztatjuk a fényerőszabályzót, akkor szükség lehet egy DC -> sorkapocs átalakítóra (1311/3528 átalakító kábel). Ebbe az átalakítóba kell két igény szerinti hosszúságú vezetékkel csatlakoztatni a LED fényerőszabályzót.
  3. Ha mind a négy gyors-csatlakozó bekötésre került, még egyszer győződjünk meg, hogy minden vezeték a megfelelő helyen van-e, illetve, hogy nem áll-e fent rövidzárlat veszélye.
  4. Ezután csatlakoztathatjuk a 12 Voltos egyenáramú tápegységet a LED fényerőszabályzóhoz. 
 
 
Távirányító használata
 
Nagyon egyszerű: lefelé nyíl: fényerő csökkentés, felfelé nyíl: fényerő növelés, a harmadik gombbal pedig a ki-, és bekapcsolást lehet elvégezni.