A LED csíkok évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek. Nem csak beltéri világítás céljából bizonyulnak ideálisnak, hanem kültéri világítástechnika kapcsán is megéri mellettük letenni a voksot. A ma már egyre több háztartásban megtalálható megoldás azonban a szükséges fényviszonyok megteremtésén túl a hangulatteremtésben is fontos szerepet tölt be.

Energiatakarékos megoldás minden otthonba

A LED-es termékek egyik hatalmas előnye az, hogy rendkívül hosszú élettartammal bírnak, ráadásul energiatakarékosan üzemeltethetőek. Akár 50 ezer órán keresztül használhatjuk azokat gond nélkül, és már alacsony feszültségről is alkalmazhatóak. A kényelem oltárán a minőséget és a változatos felhasználási módokat sem kell feláldozni.

A LED csík nagy színválasztékban elérhető, így hideg, meleg fényű és változtatható színű szalagok is megtalálhatóak napjaink kínálatában. A távirányítóval egyszerűen vezérelhető LED csík praktikus választásnak bizonyul kültérre és beltérre egyaránt.

LED csík a stílusteremtés szolgálatában

Az ingatlanokban használt világítástechnika napjainkban már nem csak a megfelelő fényviszonyok megvalósítását szolgálja. Nem véletlen, hogy a LED szalagok is minden korábbinál szélesebb körben elterjedtek, ugyanis segítségükkel a hangulatteremtés érdekében is rengeteget tehetünk. Saját tapasztalatainkból mindannyian jól tudjuk, hogy vannak otthonok, amelyek szinte azonnal maradásra bírnak, és oda belépve úgy érezzük, haza érkeztünk. A titok sokszor nem másban rejlik, mint a megfelelő fényekben, melyektől meghitt hangulatba kerülhetünk. A LED csíkok használatával az otthon bármely helyisége egyedivé varázsolható. Alkalmazásukkal felhívhatjuk a figyelmet a helyiség egyes pontjaira, de akár körbe is vezethetjük a szalagokat a mennyezet és a falak találkozásánál.

LED csík

Engedd szabadon fantáziád!

A világítástechnikára is maximálisan igaz, hogy a legjobb dolgok akkor születnek, ha kicsit elengedjük fantáziánkat, és elrugaszkodunk a megszokott megoldásoktól. LED csík választásakor érdemes átgondolni, hogy milyen lakberendezési stílus uralkodik az otthonban, ehhez milyen színek passzolnának. Akár olyan LED szalag mellett is dönthetünk, amelynek esetében változtatható a szín.

Vízálló LED csík kültéri felhasználásra.

Ha kültéren vagy vizes közegben szeretnénk LED csíkot használni, akkor kizárólag a vízálló megoldások javasoltak. Nem csak az ünnepi időszakban bizonyulnak ezek remek választásnak, hanem bármikor, ha szeretnénk az udvarra LED-es megoldást választani, a kert egyes elemeit ilyen módon kiemelni. A vízálló LED csík a fürdőszobába is remek döntés. Az otthoni wellness helyszínére alkalmazhatunk süllyesztett világítást, de a falak, csempék egyes részleteit is megvilágíthatjuk a megfelelő fénnyel.

Az RGB LED szalagok izgalmas színekben elérhetőek, melyekkel a helyiség színvilágához passzoló végeredményt valósíthatunk meg.

LED rendszerek egyszerűen, kezdőknek is

A LED csík felszereléséhez szükséges aluprofil, a megfelelő feszültséggel bíró tápegység és persze a kényelmet szolgáló vezérlők is egy helyen elérhetőek, az online rendelés előnyeit kihasználva. Akár olyan LED szettek is megtalálhatóak a kínálatban, melyek mindezeket egyszerre tartalmazzák, így nem jelenthet problémát az egymáshoz passzoló eszközök, felszerelések kiválasztása sem. A LED csík az otthon bármely helyiségébe alkalmazható, segítségével egyedi, hangulatos fényviszonyok teremthetőek, melyek energiatakarékos megoldásként állnak rendelkezésre.