A LED szalagok rendkívül változatos megjelenéssel állnak rendelkezésre. A dekorációs céllal gyakran választott elemek között az RGB LED szalag távirányítóval és tápegységgel kombinált szettje iránt sokan érdeklődnek. A távirányító segítségével nem csak a színek, hanem a fényerősség is változtatható.

Ugyan elsősorban a LED szalagok dekor jellegük miatt örvendenek nagy népszerűségnek, de például a mennyezet és a falak találkozásánál körbefutó fények önálló világításként is megállják helyüket. Ha konkrét elképzeléseid vannak egy színnel kapcsolatban, akkor a klasszikus színes LED szalag is ideális választás lehet. A piros, kék, zöld, sárga színek mellett a mostanság nagyon divatos lila és rózsaszín is elérhető napjaink kínálatában.

RGB LED szalagok

Az RGB LED szalag távirányítóval azt a fajta kényelmet biztosítja, amire a fárasztó munkanap után, vagy az ágyban heverészve nagy szükség lehet. Akár olyan komplett dimmer is elérhető, amely falra szerelhető, és több helyiség világítástechnikája is irányítható segítségével. Miért ne használnád ki a LED fényekben rejlő lehetőségeket? A LED szalagok között olyan vízálló típusok is elérhetőek, amelyek kültérre bizonyulnak megfelelőnek.

Fedezd fel a színes fények jelentette lakberendezési és stílusteremtési erőt! Ha nincs konkrét elképzelésed arról, hogyan kapjanak helyet otthonodban a LED szalagok, akkor érdemes lehet világítástervezés szolgáltatást igénybe venned. A megfelelő szakemberek a tervezéstől egészen a kivitelezés utolsó lépéseiig profizmussal állnak melletted.