A világítástechnikai megoldások között minden korábbinál előkelőbb helyet foglal el a LED világítás. Elegáns összkép érhető el a LED panelekkel, hangulatossá varázsolhatjuk a helyiséget a mennyezet és a falak találkozásánál körbefutó LED szalagokkal, de a polcokat, vitrineket, konyhaszigetet is kiemelhetjük színes LED szalagok alkalmazásával. A konyhapult megvilágítás mellett a fürdőszobában is gond nélkül használhatjuk a LED fényeket. Az otthont övező környezetben, a kertben a falra szerelhető, vagy éppen az álló LED világítás bizonyul ideális választásnak, de a megfelelő IP védelemmel ellátott eszközökkel akár a medencét is LED fényekbe burkolhatjuk.

A flexibilis LED szalagokról

A napjainkban elérhető LED szalagok flexibilis kialakítással, hátukon pedig öntapadós megoldással rendelkeznek. Ennek köszönhetően rendkívül egyszerű azok alkalmazása. Műanyagra, fára, üvegre, alumíniumra, vasra is gond nélkül rögzíthetőek, mindössze a betáplálásról és a kényelmet szolgáló távirányításról kell gondoskodni. Ez utóbbi kiemelt szereppel bír akkor, ha változtatható színű RGB szalagokról van szó. Az eszközzel nem csak a fényerősséget, hanem a színeket is kedvünk szerint alakíthatjuk.

Nem csak dekorációs fényekhez

A LED világításra sokan hajlamosak mindössze dekorációs elemként gondolni. Tény pedig, hogy az erősebb LED szalagok akár a fénycsövek erejével megegyezően világítanak. Az egészen különleges megoldásnak számító LED csillagos égbolt különleges hatása mellett önálló világításként is megállja a helyét. Persze a stílusteremtés és a hangulat érdekében korántsem mindegy, hogy milyen színű szalagok mellett döntünk a lakásban, vagy éppen az ingatlanon kívül.

A meleg fehér színű fény kiválóan szolgálja a pihenést, így az otthon meghittségét teremthetjük meg segítségével. A természetes fehér színt általában irodákba, üzletekbe vagy kültéri használatra szokták választani az érdeklődők.

A hideg fehér fény leginkább kékes fehérként jellemezhető, és vannak olyan konstrukciók, melyek esetében kifejezetten ez az ideális. A színes LED szalagok között a kék, a sárga, a zöld és a piros is elérhetőek, de az aktuális trendekhez igazodva a lila is megtalálható a kínálatban. Nézd meg személyesen LED szalag kínálatunkat szegedi üzletünkben!

Világítástervezés szolgáltatás

A LED szalag a modern, elegáns és különleges otthonok elmaradhatatlan eleme. Sokan vannak, akik nem csak egy polcvilágításban, vagy konyhapult fölé szerelhető szalagban gondolkodnak, hanem ezeknél nagyobb rendszerekkel szeretnék otthonukat gazdagítani. Ilyenkor kitűnő választás lehet a világítástervezés szolgáltatás, mely során az előzetes tervektől kezdődően a konkrét megvalósításig rendelkezésre állnak a profik. Érdemes tudni, hogy ha villanyszerelővel szeretnéd kialakíttatni a rendszert, akkor bizony igen mélyen a zsebedbe kell nyúlni. A világítástervezés és kivitelezés terén tevékenykedő szakemberek megbízható minőségű szolgáltatást nyújtanak, ráadásul bárki számára megfizethető áron.

A fények alapvetően határozzák meg azt, hogy miként érezzük magunkat a négy fal között. Konkrét funkciójuk mellett a dekorációban betöltött szerepük is lényeges. A LED világítás hatalmas népszerűségét éppen annak köszönheti, hogy mindkét területen kitűnően teljesít, és beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ismerd meg a korszerű világítástechnikai elemeket, és valósítsd meg elképzeléseid akár szakemberek segítségével!