A LED-es rendszerek kiépítése iránt nagyon sokan érdeklődnek. Nem véletlen, ugyanis a hagyományos lámpákkal összehasonlítva a LED szalagok igen változatos lehetőségeket rejtenek magukban. Természetesen az árak sem elhanyagolhatóak, hiszen az egyes LED világítás fajták között adódhatnak e téren különbségek.

LED szalag árak

A legegyszerűbb LED szalag ár tekintetében megfizethető, de a színes és a változtatható színű LED szalagok között is rábukkanhatsz elérhető árú és megbízható minőségű fajtákra. Alapvetően a teljesítménytől és a hosszúságtól függ az, mennyire mélyen kell a zsebedbe nyúlni. A fehér LED szalag ár terén rendszerint olcsóbb, mint a változtatható színű típus.

Akár az úgynevezett LED csillagos égbolt mellett is dönthetsz, mely egyedi álmennyezeti megoldásként áll rendelkezésre, és a benne elhelyezett LED fények számának köszönhetően önálló világításként is remek választás. A LED világításban az a legjobb, hogy teljesen személyre szabhatóan alkalmazható. Tetszés szerinti színt választhatsz a konyhapult fölé, a konyhasziget lábazatához, vagy éppen a nappali felülről érkező megvilágításához.

Ha nem elég a belső enteriőr ilyen módon stílusossá varázsolása, akkor a vízálló LED szalagokat kültéren is gond nélkül használhatod. A LED szalag ár tehát attól is függ, hogy vízálló megoldás érdekel-e. Ez egyébként például a lépcsőfeljárónál is kitűnő szolgálatot tesz. A LED szalagok és a hozzájuk tartozó kiegészítők nem csak funkciójuknál, hanem a dekorálásban betöltött szerepüknél fogva is mindenképpen figyelmet érdemelnek.