A korszerű megoldások nem csak az energiafelhasználással, a belsőépítészettel vagy a lakberendezéssel kapcsolatban jelennek meg, hanem a világítástechnika kapcsán is újszerű kreációk kapnak helyet napjaink ingatlanjaiban. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a LED világítás minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend. Az elérhető árak és a segítségükkel megteremthető elegáns, meghitt enteriőr jelentős vonzerőnek számítanak, sőt, akár világítástervezés terén is profi segítséget kérhetünk manapság.

Rejtett világítás bármely helyiségbe

A rejtett LED világítás során díszlécekkel kerülnek a szalagok elrejtésre, így egyfajta hangulatos fényforrást kaphatunk, mely akár az egész teret bevilágítja. A más néven indirekt világításként is ismert világítástechnika hozzájárul ahhoz, hogy otthonod helyiségei mindig a legjobb képet mutassák. Legyen szó akár baráti összejövetelről, esti kikapcsolódásról, vagy a családi programokról, a LED szalagok jelentette meghitt fények otthonossá varázsolják a tereket.

Meghitt hangulat

A díszlécek változatosan felhasználhatóak, és tulajdonképpen bármely helyiségben jól jönnek. Alkalmazásukkal egyfajta sejtelmes fény burkolja be az érintett területet, ami a hagyományos világítással nem összehasonlítható élményt ad. Egyszerre meghitt és elegáns, és ugyanakkor azt érezhetjük a helyiségbe lépve, hogy itt bizony szívesen maradnánk még.

Egyedi megoldások a mennyezetre

A rejtett LED világítás egyik leginkább népszerű megjelenési módja a mennyezeti világítás. Alkalmazhatunk különféle méretű, formájú paneleket, melyek a felszerelést követően a megfelelő színben pompáznak majd. Ennek legnagyobb előnye, hogy a helyiség stílusához, lakberendezéséhez, méretéhez választhatjuk ki a kívánt színt, amely a beüzemelést követően hangulatvilágításként is funkcionál majd.

Körbefuttathatjuk a szalagot a megfelelő takarással a falak és a mennyezet találkozásánál, így a mennyezeti világítás is kiválthatóvá válik. Bármely helyiségbe ideális választásnak bizonyul ez a megoldás, de érdemes ennél akár jobban is elrugaszkodni a megszokottaktól.

Engedd szabadon a fantáziád!

Minden helyiségben vannak olyan elemek, melyeket szívesen kiemelnénk. Legyen az egy igényes polc, vagy valamelyik nívós lakberendezési tárgy, a LED szalag segítségével gond nélkül felhívhatjuk a figyelmet az érintett területre. A rejtett LED világítás kiválóan alkalmazható polcok, szekrények esetében is, de a konyhapult alját, a konyhaszekrény környékét vagy a lépcsőfeljárót, a korlátot és a lépcsőket is megvilágíthatjuk indirekt módon. A végeredmény minden esetben hangulatos és modern összkép lesz, ami hosszú időn keresztül kifogástalan állapotban áll majd rendelkezésre.

Segítségre lenne szükséged?

Egy-egy LED szalag felszerelése és beüzemelése egyszerűen és gyorsan megoldható. Az öntapadós háttérnek köszönhetően hamar a helyére kerülhet a LED csík, és a tápegység, az aluprofil és a vezérlő is könnyedén csatlakoztatható hozzá. De mi a helyzet akkor, ha ennél bonyolultabb rendszert szeretnénk magunkénak tudni? Kihez érdemes akkor fordulni, ha nem elégednénk meg egy konyhapult világítással LED szalagból?

Tudtad, hogy ma már világítástervezés terén is fordulhatsz szakemberhez?

Legyen szó akár LED csillagos égbolt kialakításáról, akár a rejtett LED világításban rejlő lehetőségek optimális kihasználásáról lakás-szerte, profikat is felkérhetsz a tervezésre és a kivitelezésre. Ne feledd, a LED szalagok ezernyi megoldást rejtenek magukban, álmodd meg otthonod ezekben az újszerű, elegáns és meghitt fényekben!