Igényes, stílusos világítást szeretne otthonában tudni?

Napjainkban a világítástechnikai megoldások minden korábbinál szélesebb választékban vannak jelen a piacon. A klasszikus mennyezeti világítás, a fali karok és az állólámpák mellett azonban van valami, ami egyre több otthonban gondoskodik a hangulatfények megteremtéséről. Nem más ez, mind a LED szalag, ami változatos felhasználási lehetőségekkel és izgalmas megoldásokkal áll rendelkezésre.

LED hangulatvilágítás

A LED hangulatvilágítás népszerűségét nem csak a rejtett elhelyezésnek köszönheti, hanem az egyszerű irányíthatóságnak is. Távirányító segítségével tetszés szerint változtatható a szín és a fényerősség, ebben pedig jelentős erő rejlik a lakberendezés és a hangulatteremtés terén biztosan.

Ha sorra vennénk azokat a tényezőket, amelyek szerepet játszanak a lakásban érzett hangulatban, akkor a fények biztosan a vezető helyek egyikét foglalnák el. A LED hangulatvilágítás ereje a változtatható színekben és fényerősségben rejlik, ráadásul segítségével kiemelhetőek egyes bútorelemek, a mennyezet részei, vagy akár a plafon alatti részeken körbe is futhatnak a LED szalagok.

Ügyeljünk arra, hogy amennyiben 5 méternél hosszabb szalagot szeretnénk egyszerre működtetni, akkor legalább két betáplálási pontot alkalmazzunk az elhalványodó fények elkerülésének érdekében.

Az RGB LED hangulatvilágítás választható színeivel a fényeket is összhangba hozhatjuk a bútorokkal, a falak színével. A távvezérelhető LED csillagos égbolt különösen exkluzív hatást kelthet, és a gyerekszobától a nappalin át a hálószobáig remek választásnak bizonyul.