A belső terek egyedi kialakítása iránt egyre nagyobb igény mutatkozik. A designer lámpák és a prémium kategóriás világítástechnikai megoldások ugyan elképesztő végeredményt produkálhatnak, de az átlagember számára ezek gyakran megfizethetetlenek.

Nem úgy, mint a színes LED szalag, amely változatosan felhasználható és azonnal otthonos hangulatot teremt a lakásban.

Színes LED szalagok a lakásban

Rejtett világítás színes LED szalag alkalmazásával

A rejtett világítás használatával sötétedést követően egészen különleges hatást érhetünk el. Ilyenkor a fényforrást, a színes LED szalagot valamilyen takaróprofilban kell elhelyezni, így maga a fényforrás nem látszik közvetlenül, ám a fénynek köszönhetően kellemes légkört teremthető az enteriőrnek. Akár egészen elegáns hatás is elérhető, pláne akkor, ha a színt a bútorokkal, vagy a falak színével összhangban álmodjuk meg.

Az alacsony energiafogyasztású színes LED szalag kiválóan alkalmazható nappaliban, előszobában, konyhában, de akár a fürdőszoba egyes elemei is kiemelhetőek segítségével. Fontos, hogy ha vizes, párás helyiségben alkalmazzuk, akkor mindenképpen a vízálló megoldás mellett tegyük le a voksot.

Színterápia a jó hangulat szolgálatában

A színes LED szalag szerepe nem merül ki a lakberendezésben, ugyanis a hangulatra is hatással van. A színterápia wellness létesítményekben rendkívül fontos szerephez jut. Miért mondanánk le annak előnyeiről éppen akkor, ha a nappali, a fürdőszoba, a konyha vagy a gyerekszoba világítástechnikájáról és dekorációjáról van szó? A színes LED szalag távirányítóval állítható be a kívánt fényerősségre és színárnyalatra, ez pedig a kényelem szempontjából nem elhanyagolható. Igény szerint választhatóak színjátékok, színátmenetek, de fix színek is egyszerűen beállíthatóak.

RGB LED szalagok nem csak otthonra

A színes és színváltós LED szalagok nem csak otthonunk falai között teremthetnek remek hangulatot, hanem vendéglátóhelyeken, biliárd szalonokban, fagylaltozókban, kávézókban, éttermekben, bárokban és hotelekben is. Érdemes tehát e területeken tevékenykedve elgondolkodni a LED szalagok kínálta lehetőségeken. Egészen látványos hatás érhető el segítségükkel, és az egyediség is minden gond nélkül megvalósíthatóak a költséghatékonyan üzemeltethető LED szalagokkal.

Csomagban is elérhető!

A LED szalagok népszerűségüket annak is köszönhetik, hogy akár csomagban is elérhetőek, minden szükséges kiegészítővel együtt. Legyen szó akár tápegységről, fényerő-szabályozóról, távirányítóról vagy dimmerről, előre összeállított csomagban juthatunk hozzá a szükséges hosszúságú LED szalaghoz. A színes LED szalagok a bennük rejlő változatos lehetőségek apropóján igen kedveltek.

Magánszemélyek és cégek is előszeretettel választják a különleges világítástechnikai megoldást, amelynek köszönhetően hangulatos enteriőr valósítható meg.

LED szalagok a környezettudatosság jegyében

A LED fények nem véletlen keresettek, ugyanis takarékos megoldást kínálnak a világításra. Mai világunkban, amikor a környezetvédelem egyre nagyobb hangsúlyt kap, korántsem mindegy, hogy mennyire takarékosan üzemeltethető rendszerek mellett tesszük le a voksot. A színes LED szalagok hosszú időn keresztül használhatóak, és akár nagyobb terek megvilágítására is kiválóan alkalmasak.

Ugyan a mennyezeti világítás a legtöbbször nélkülözhetetlen, de a tapasztalatok szerint egy sornyi olyan alkalom van, amikor ezek használata kiváltható a hangulatos fényeket teremtő LED szalagok segítségével. A korszerű fények egyszerűen beüzemelhetőek és egyedivé tehetjük velük a lakás bármely pontját kültéren és beltéren egyaránt.