Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Vásárolj tudatosan, Laurával!

Tudatosabban tervezhetjük a vásárlásainkat, átláthatjuk a költéseinket ezentúl egy új informatikai fejlesztés segítségével. A rendszer révén csökkenthető a pazarlás, zöldebbé tehető a bevásárlás. A Magyarországon széles körben elterjedt Laura kasszarendszer továbbfejlesztését az Európai Unió 77 millió forinttal támogatta.

Egyre több elektromos cégautó lesz az utakon

Németországban 2020-ra egymillió e-autó üzembe helyezését célozták meg. Az átállásból az SAP szoftveróriás is kiveszi a részét.
 
 

Borral vajon működhet-e a számítógép?

Olyan kreatív fejlesztéseket kerestek, amelyek már most vagy a jövőben segíthetnek az áramszámla csökkentésében.
 
 

Hajsza az intelligens hűtőszekrényért

A tévé mellett a háztartások másik központi eleme a hűtőszekrény. Egy statisztika szerint az átlag amerikai családban naponta ötvenszer nyitják és csukják a hűtő ajtaját. Nem véletlen, hogy már a kilencvenes években felmerült, hogy az internetre kapcsolt fridzsiderben milyen lehetőségek rejlenek. 

Az első elektromos hajtású Harley-Davidson

Elektromos hajtású kísérleti motorkerékpár modellt mutatott be az amerikai motorkerékpárokat gyártó Harley-Davidson.
 

Újdonság!

 
ÚJDONSÁG!
Szabályozható színhőmérsékletű és fényerejű mennyezeti lámpák érkeztek!
 

Változik a megújuló-energetikai iparág támogatási szabályozása

2017. január 1-től főszabályként már valamennyi új megújulóenergia-termelő csak versenytárgyalásos úton kaphat állami támogatást működéséhez. Az Európai Unió új támogatási szabályozás megalkotására ösztönző iránymutatásának célja, hogy fokozatosan kivezettesse a piaci versenyt torzító támogatási formákat – köztük a kötelező átvételi rendszert – az európai megújuló-energetikai iparágból.

Már csak LED-es monitort veszünk, de keveset

Az IDC statisztikái szerint az idei első negyedévben zsugorodott a PC-s kijelzők piaca: a 33,7 milliós eladási szám éves szinten 0,4 százalékos visszaesést jelez. Ez tulajdonképpen remek hír, ugyanis az előrejelzések legjobb esetben is 31 milliós darabszámot vártak. 

Óriás focikivetítőt építettetek 28 darab Audi A8-ból

Az Audi of Americánál kreatív módon promózzák a luxuslimuzint és a futball-világbajnokságot.
 

Épített egyedi médiafal ötletek nappaliba - szép és érdekes látványelemek

A szórakoztató központ kiépítése az egyik lényeges eleme a nappali berendezésének, a TV és médialejátszó, a hangrendszer elhelyezése nem a legkönnyebb feladat...
««  «  65  66  67  68  69   70   71  72  73  74  75  »  »»