Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Elemes elektromos autók jönnek?

Egy új technológiával 1600 kilométerre növelhető az elektromos autók hatótávja, ezzel pedig teljesen beérik, sőt jóval meg is haladják a hagyományos motorokkal szerelt autókét. Illetve mégsem.
 

Frissül a CLS és a CLS Shooting Brake: LED-lámpa és 9 sebességes automata

A Mercedes-Benz finoman bánt a ceruzával, amikor a CLS frissítése volt a soron következő feladat. A típus minden téren változott, de inkább műszaki szempontból történt jelentősebb változás.
 

Okoskerékpár

Az új okoskerékpár bluetooth-on keresztül csatlakozik az okostelefonhoz.
 

Ingyenes óriásplakát és olcsóbb áram a cégeknek

Azok az üzleti ügyfelek, akik március és november között a Társaságcsoporttal kötik meg a 2015-re szóló áramvásárlási szerződésüket és éves fogyasztásuk legalább 2 gigawattóra, automatikusan jogosulttá válnak a köztéri hirdetéscsomagra.

Nincs elég áram nézni a vébét

Ghánában nem az a probléma, hogy a foci-vb drukkerei hol tudják megnézni nemzeti csapatuk meccsét hétfő este az Egyesült Államok ellen, hanem az is kérdéses, hogy lesz-e egyáltalán áram arra az ország bizonyos részein, hogy be tudják kapcsolni a tévéket.

Te mennyire vagy energiafüggő?

Ezt a kérdést tette fel a Közép-magyarországi Zöld Kör a Környezetvédelmi Világnap alkalmából. A 3 részes, néhány perces filmjeiket végignézve választ kaphatsz a feltett kérdésre és tesztelheted, hogy jelenlegi életed mennyire környezetbarát, energiatakarékos vagy energiapazarló.

Nem nagyon fizetnénk többet a környezetbarát építőanyagért

Fontos a környezetbarát építőanyag, de nem minden áron. Ráadásul a vevők többsége mást hisz az áráról, mint amit megadna érte, és amennyibe valójában kerül. Derült ki a Mapei Kft. 2014. májusában 800 magánépíttető körében végzett online felméréséből.

Energiatakarékos LED TV-t fejlesztettek ki.

Egy, a környezetre odafigyelő cég fejlesztette ki azt a LED TV-t, amely áttörést hozhat a ledfalaknál is.
 

Többet kevesebb pénzért? Nálunk minden lehetséges!

Többet kevesebbért?!  
 
Ha most vásárolsz 90 LED/méteres ZÖLD színű beltéri LED szalagot,
OLCSÓBBAN jutsz hozzá mintha a 60 LED/méteres LED szalagot választanád!
Ráadásul ez még nem minden!

Lecserélték a hangot és a táblákat a Keletiben

A régi, lapozós táblákat LED monitorok váltották fel, valamint a hangos utastájékoztatás is megújult. Innentől kezdve férfi helyett női hang mondja be, mennyit késik a vonat.
 
««  «  66  67  68  69  70   71   72  73  74  75  76  »  »»