Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

A kormányra vár a megújuló energia szektor

Kedvező finanszírozási feltételek, s nagyobb állami támogatás mellett jöhetne itthon a fellendülés a zöld energiák területén, amire szükség is lenne a fosszilis energiaforrások apadása, illetve a hazai villamos-energia termelő kapacitások csökkenése miatt.

Már shoppingolás közben is lehet elektromos autót tölteni

A napokban négy új töltőberendezést helyezett üzembe az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport a Westend parkolóházában.
 
 

Hamarosan meleg étel és kellemes zene vár, ha hazaérsz...

Az otthonautomatizálás egy érdekes eszközét mutatja egy Kickstarter-projekt, amire nagy valószínűséggel össze is gyűlik a pénz.
 
 

LED-ekkel kivilágított napelemes útburkolat lehet a jövő

Napelemes burkolattal kell lefedni az utakat, amelyek aztán fűtik is saját magukat és világítani is tudnak a sötétben. Ezen az ötleten dolgozik már évek óta egy házaspár és most már közösségi pénzből fejlesztheti tovább az ötletet.
 

Újra van raktáron!!!

 
Végre újra itt a várva várt 7020UCW-02-12VW vízálló LED modul!
 
A közkedvelt termékből most 3000 db van raktáron.
 

Önthetünk vizet a digitális szőnyegre?

A digitális szőnyeg olyan, mintha már évek óta létezne, mégis újdonságról van szó. A szőnyegben ledek vannak, amelyekre bármilyen információt küldhetünk. 
 
 

LED-ekre vált át a Walmart áruházlánc

Energiatakarékos mennyezeti LED lámpákkal szereli fel összes új hipermarketét az Egyesült Államokban a Walmart. A cég az Ázsiában és Latin Amerikában működő üzleteit, valamint az Egyesült Királyságban található ASDA lánc tagjait is ellátja a modern világítási rendszerrel.

Ha csúcs tévéd van, vegyél hozzá bútort is!

Nem csak Magyarországon, világviszonylatban is egyedülálló együttműködést kötött az LG Electronics és a Wenga Bútormanufaktúra – a kézműves bútorgyártó egyedi médiafalat, illetve teljes nappali enteriőrt is tervezett az LG ívelt csúcstévéjéhez.
 

Itt az új magyar villanyautó!

A nyolcvanas években a “Puli” tartotta izgalomban a közvéleményt, most pedig a SZElectra névvel ismerkedhetnek a magyar autóra vágyók. Arra azért ne számítsunk, hogy a közeljövőben ellepik az utakat a SZElectrák, ugyanis a győri Széchenyi István Egyetemen csütörtökön bemutatott, utcai közlekedésre alkalmas, kétszemélyes elektromos autó csak kísérleti prototípus .

Baktériumok a telefonon? Itt a frappáns megoldás!

Nem is gondolnánk, hogy hemzsegnek a láthatatlan kórokozók okostelefonunkon. Íme egy ötletes megoldás a fertőtlenítésre.
 
 
««  «  68  69  70  71  72   73   74  75  76  77  78  »  »»