Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Így számolnak le a LED-es lámpák a mosóporokkal

A LED-es izzók rengeteg előnnyel rendelkeznek: keveset fogyasztanak, és meleg fényt adnak. Ugyanakkor leszámolnak a mosóporok legnagyobb trükkjével, a fehérítővel is.
 

Ötletes LED világítás a tökéletes otthonért!

Bútorokba szerelt világítás - különleges, szép barna árnyalatokkal dekorált lakás.
 
 
 

Magas a villanyszámla? Húzza le a vécét!

A vécélehúzás nem tartozik a szabadon választható tevékenységek közé. Egy fejlesztés alatt álló új technológia azonban értelmet adhat neki: a lezúduló víz áramot termelhet.
 

LED-es közvilágítást építenek ki Balatonfüreden

Uniós pályázati támogatással modernizálják a város közvilágítási hálózatát. A korszerűsítés révén egy energiatakarékos, alacsony üzemeltetési költségű és egyben környezetkímélő LED fényforrású rendszer váltja fel az elavult hálózatot.

Káposztát fog termeszteni az űrben a NASA

Speciális kamrában termelik majd a káposztát a Nemzetközi Űrállomás űrhajósainak, a napfényt LED-ekkel helyettesítik.
 
 

Nonprofit közműszolgáltatót hoz létre a kormány

Megkezdi az ipari rezsicsökkentés feltételeinek megteremtését a kormány, ehhez kapcsolódva nonprofit közműszolgáltatót hoz létre, a szükséges törvényt várhatóan az év végéig elfogadja az Országgyűlés – jelentette be Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter az MVM-csoport elmúlt négy évi eredményeit értékelő budapesti sajtótájékoztatón.

Változtak a kerékpár kivilágítás szabályai

A közelmúltban módosították azt a rendeletet, mely többek között tartalmazza a kerékpárok kivilágításával kapcsolatos szabályokat. Ennek keretében előre fehér, hátrafelé piros színt adó lámpák, valamint hasonló színű prizmák együttes használata a kötelező. Ha vonóhorogra szerelt alkalmatosságon szállítjuk a kerékpárt, a hatósági jelzésnek és a világító berendezéseknek látszódniuk kell.

Itt a tükör, amelyik szelfit készít rólad!

Az önfotók, azaz a szelfik egyre népszerűbbek manapság. Ez adhatta az ötletet egy igazán különleges tükör elkészítéséhez.
 

Jön a fényből csiholt internet

Nincs térerő? Nincs wifi? Nem baj, jön a fényből csiholt internet
 
 
 

A kamionoknál is egyre menőbb a LED-fényszóró

A ledek áramfogyasztása jóval alacsonyabb, valamint hosszabb az élettartamuk.
 
 
 
««  «  72  73  74  75  76   77   78  79  80  81  82  »  »»