Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Schumacher bajnoki ruháját LEDmasteres ledek világítják meg

ferrári
LEDes dekorvilágítást kapott Bukarestben egy Schumacheres és Forma1-es ereklyéket bemutató szalon.
 
A hely érdekessége, a benne fellelhető ereklyék mellett, a teremben található dekor és vitrin vílágítások kialakítása, melyeket energia takarékos ledes izzókkal és szalagokkal valósítottunk meg. Ahogyan Schumacher pályafutására jellemző, a kompromisszumot nem tűrő mindig a lehető legjobb eredményre törekvő  szemlélet, úgy vonható párhuzam a ledes termékek fejlődésében a  hatékonyság és a megbízhatóság egyre magasabb szintre emelése között.

Mekkora fényerővel rendelkezik a led lámpa a hagyományos és halogén izzó fényével szemben?

ledÖsszehasonlító táblázatban a LEDmaster vásárlói által legnépszerűbbnek talált led lámpa típusok kerülnek összehasonlításra a hagyományos és halogén izzók fényerejével. A led lámpa 10-szeres élettartama létjogosultságot ad fővilágításként való használatára a halogén és hagyományos társaival szemben, miközben 10-ed annyi energiát fogyaszt. Ezért a ledes világítás 10-szeres bekerülési értéke, azaz fogyasztói ára mindenképpen megtérül. Az energiatakarékos fényforrásokat pedig egy nagyon fontos tulajdonságával tudja felülmúlni: nem érzékeny a gyakori fel-le kapcsolgatásokra. A LEDmaster 3 év garanciát vállal a legstrapabíróbb 7 chipes smd led lámpa termékére, valamint 5050-es SMD ledekkel készült 24 LED-es lámpáira.

Kompatibilis-e a meglévő izzófoglalatokkal a ledes izzó?

led izzóA következőkben segítségül mellékeltük a hagyományos és a ledmaster vásárlók által 4 legnépszerűbbnek talált ledes izzó foglalatának képét, továbbá a konyhanyelvi elnevezését. Elöljáróban elmondhatjuk, hogy mindegyik izzó foglalata 100%-ban megegyezik a ledes változata foglalatával. Nézze meg az összehasonlítást!

led világítás a gardróbszekrénybe nyitásérzékelővel

LED szekrényvilágítás Járt már úgy, hogy kinyitotta a szekrény ajtót és csak vakon tapogatózott a benne lévő holmikat keresgélve?

A zárt szekrények praktikussága a nyitott polcokkal szemben, hogy nem rakódik rá a por a polcokon tárolt holmikra, valamint ide rejthetünk minden olyan tárgyat, amit nem szeretnénk, hogy szem előtt legyen.

Hátrányuk viszont, ha éppen kell valami a szekrényből, akkor kinyitjuk a szekrényajtót és szükségünk van valamilyen világításra, ha nem éri természetes fény a tároló alkalmatosságunkat. Általában ilyenkor felkapcsoljuk a fővilágítást az adott helységben és látunk, amennyit látunk, vagy készítünk egy tökéletes helyi megvilágítást, amely utólagosan is beépíthető, erre a célra pedig legalkalmasabb a led világítás.

Sőt, ha nem akarunk külön kapcsolóval bajlódni, nyitás érzékelőt helyezünk el a szekrényben, így a szekrényajtó nyitására bekapcsolódik, becsukására lekapcsolódik az energiatakarékos fény.

Mit árul el Önről előszobája? - avagy a dekorvilágítás alfája: a led modul

előszobaNem ismerek olyan embert, akinek ne jutna eszébe hónapról-hónapra újabb ötlet, hogyan tudná szebbé, otthonosabbá vagy nagyobbá tenni lakásának különböző helységeit. Ezek az újító elképzelések a legritkábban az előszobára terjednek ki, az előszobákat, előtereket vagy belépőket valamiért mostohagyermekként kezeljük. Kevés szó esik arról, miként kezeljük ezt a területet, pedig egyáltalán nem elhanyagolandó. Elképesztő, de brit kutatók egy csoportja megállapította, hogy az előszobának 30%-kal fontosabb szerepe van a lakás többi részéhez mérten, hiszen, ez az a pont, ahol az első benyomások érik az embert.

Hogyan lehetne design-os és egyben használható fény megoldást készíteni, amely igazán nem kerül egy vagyonba, sőt elektroműszerész végzettséggel sem kell rendelkezni az elkészítéséhez? A választ a kérdésre a led modul adja meg...

Hogyan lehet napfényes fürdőszobája anélkül, hogy átrobbantaná a fürdőszoba falát és beépítene akár egy ablakot is?

ledHogyan készíthet világító csempét? led világítás fürdőszobába

A nagyvárosi fürdőszobába, ahová természetes fény kevésbé jut be, ideális megoldás a led világítás, így a napközbeni energia felhasználás jelentősen csökken, mégsem kell lemondani a kellő fényforrás előnyeiről. A mesterséges fény létrehozásához a világítás kialakítását célszerű a fürdőhelység felújításával egy időben végezni, a világítás vezetékelésének esztétikus elrejtéséhez.

Mennyi pénzt takaríthat meg Önnek, a nagy teljesítményű led izzó?

MegtakarításNézze meg, hogy mennyi energiát és pénzt spórolhat meg, - mekkora összeggel lesz alacsonyabb villanyszámlája holnaptól - ha például csak a nappali szobában rászánja magát a halogén spotlámpák lecserélésére 90%-kal alacsonyabb energiafogyasztású lámpákra:
Összehasonlításban szereplő termékek paraméterei:
Hagyományos halogén izzó (35 W)
led izzó 3 db nagy teljesítményű SMD leddel (3 W)

Hogyan készül a megvilágított/világító reklám felirat? - avagy mire jó a led szalag?

LED világításNem csak a multiknak, de üzletek, boltok homlokzatára is felkerülnek manapság a látványosabb világító betű megoldások, amelyek nappal és éjszaka is oda vonzzák a vásárlók és nézelődők figyelmét. Nem csoda, hiszen viszonylag könnyen és gyorsan elkészíthetőek az egyedi és „cégnévreszóló” világító betűs feliratok, valamint nem kerül egy vagyonba az üzlet tulajdonosának, ha feltűnőbbnek szeretné látszatni cégét.

  A ledmaster termékek közül a felirat világítás elkészítéséhez az a led szalag került kiválasztásra, amely könnyen kezelhető, flexibilis, nem igényel forrasztást és az egyik legkedvezőbb árral rendelkezik.

Nézze meg hogyan készíti el DekorAti a reklám betű világítást!

««  «  90  91  92  93  94   95   » »»