Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Milliárdos közvilágítás-korszerűsítés kezdődhet Szekszárdon

Közel 900 millió forintos közvilágítás-korszerűsítés kezdődhet Szekszárdon és négy környező településen az Új Széchenyi Terv 85 százalékos támogatásával. Összesen 4500 fénycsövet cserélnek le többségében ledes fényforrásra.

Felkapcsolták az új World Trade Center világítását

Pénteken éjjel első alkalommal kapcsolták be a szeptember 11-i terrortámadásban elpusztult World Trade Center-ikertornyok helyére épült új felhőkarcoló díszkivilágítását.  
 

Kivonul a plazmatévék piacáról a Panasonic

A japán cég felhagy a plazmatelevíziók gyártásával és a jövőben kizárólag a LED-LCD tévékre, illetve az OLED technológiára akar összpontosítani.  
 
 

Izzó, kompakt fénycső helyett LED – megéri?

A hagyományos izzókat és kompakt fénycsöveket egyre olcsóbban válthatjuk ki LED-lámpákkal. Egy átlagos háztartásban már megéri a csere? Kiszámoltuk.  
 

Korszerűsítik Kecskemét közvilágítását

Már Kecskeméten is LED-ekkel oldják meg a közvilágítást! Nyolcszázmillió forintot meghaladó közvilágítás-korszerűsítés indul hamarosan.    
 
 

EU-s pénzből borítják fénybe Vácot!

Az új LED-es közvilágításnak köszönhetően energiatakarékos, a jelenleginél gazdaságosabb rendszer épül ki, javul a köz- és közlekedésbiztonság, erősebb fényű és szebb lesz a város megvilágítása.

Ez jöhet a wifi helyett!!!

LED-lámpák jeleivel működik az a vezeték nélküli internetes hálózat, amin sikeres kísérleteket végeztek a kínai szakemberek. Úgy hívják, LiFi.    
 
 

New York borostyánszínű lámpái a múlté lesznek

Energiatakarékos LED izzókra cserélik ki New York összes utcai lámpájában a világítótesteket.
 

Gombásodó fával világítunk

Újrahasznosított fadarabok és apró LED lámpák kapcsolatából született meg ez a furcsa ötlet, amikor a fa világító gombái szolgáltatják a hangulatvilágítást.
 
 

Brutális áramszünetekre készülhetünk?

Óriási áramszünetekre kell számítani Európában, ha nem változnak az energiaszolgáltatás árát befolyásoló állami szabályok, figyelmeztettek az ágazat nagy cégeinek vezetői hét végi tanácskozásukon.
 
 
««  «  85  86  87  88  89   90   91  92  93  94  95  »  »»