Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Újabb város kapott ingyenes wifit

Az Invitel már a negyedik településen kapcsolta be az ingyenes szolgáltatást.
 
 

Nem lehet majd Díjnetről fizetni a villanyszámlát

Január 15-e után eltűnnek az áramszámlák a Díjnetről, illetve a Távszámláról, és az Elmű saját online oldalán kell kiegyenlítenünk őket. Miért tér vissza régi rendszeréhez az áramszolgáltató? Ráadásul a felület csak Internet Explorer, és Mozilla Firefox böngészővel érhető el. Itthon minden visszafejlődik?

Íme a Samsung újfajta tévéi

A Samsung a Las Vegas-i CES-en leplezte le első kereskedelmi forgalomban kapható, hajlított képernyőjű Ultra HD felbontású tévéit.
 
 

Itt a kilapított villanykörte

Lapos LED izzókat sokszor láthattunk már, de a most januárban megjelent külföldi piacra szánt izzó pontosan úgy néz ki, mintha egy hagyományos villanykörtét kilapítottak volna.

Még a Google-szemüvegnél is elképesztőbb ez az eszköz

Kezdetben katonai célokra szánták, azonban hamarosan a mindennapokba is bekerülhet ez a különleges, viselhető számítástechnikai eszköz.
 

Felrobbantották bejáratunkat!

Ma reggel, mikor bementem dolgozni, meglepődve láttam, hogy a bejáratunkat, mint ha csak felrobbantották volna... a járda romokban, az parkolóban törmelék hegyek...
 
 

Jön a személyre szabott televízió

Személyre szabott tévézési élményt fognak kínálni a Panasonic új 4K LED-es okostelevíziói.
 
 

Németország kukába dobja az atomenergiát

Bulgária áramszolgáltató nélkül maradhat, a brit Munkáspárt még mindig befagyasztaná a rezsit. Németország megszabadul a nukleáris energiától.
 

A budapesti bringások látszódnak leginkább

Noha egyre több magyar kerékpáros használ elől és hátul is lámpát, a fővárosiak tartják be leginkább a szabályokat - derül ki a Magyar Kerékpáros Klub felméréséből.
 

Milyen töltőd van?

Az Európai Unió újabb lépéseket tesz a mobiltöltők egységesítése érdekében.
««  «  81  82  83  84  85   86   87  88  89  90  91  »  »»