Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Lenyűgöző szobrokkal nyitott a 65. Hófesztivál

Több millió turista érkezett a 65. alkalommal megrendezett Sapporo Hófesztiválra Japánban, a valósághű szobrok száma majdnem elérte a kétszázat.
 
 

A BMW beveti a lézert

Még épp csak elkezdett terjedni a LED-es világítás az autóiparban, de a BMW már kész bemutatni a világítás következő generációját. A diódás fényszórók következő fejlődési lépcsőjében már lézerfényt kibocsátó LED-eket alkalmaznak.
 

Nirvana fürdőkád az univerzum mélyére repít

Nem csak állástalan asztronautáknak és csillagjósoknak készült a Nirvana fürdőkád, de a hosszas fürdőzés szerelmesei is életre szóló partneri kapcsolatot alakíthatnak ki ezzel a 360 LED csillaggal szikrázó fürdőszobai ékszerrel.
 

Áramszünet az Egyesült Államokban

Ismét több százezer lakásban volt áramszünet helyi idő szerint csütörtökön az Egyesült Államok északkeleti vidékén, amelyet erős hó- és jégvihar ért el a hét közepén.

Olyan dolgokat is tud a telefonod, amire álmodban sem gondoltál

Ha már jó pár hónapja használunk egy telefont, például egy iPhone-t, azt hihetnénk, teljesen kiismertük. Azonban a készüléknek gyakran rejtett funkciói is vannak.
 

Trendi-e az energiatakarékosság?

Az Ipsos fiatalokat kérdezett arról, hogy mennyire figyelnek oda a környezetvédelemre.
 
 

Aquacell

Környezetbarát, vízzel tölthető elemet fejlesztettek ki.
 
 

Prémiumkategóriás gamer billentyűzet a Cooler Mastertől

A Cooler Master CM Storm sorozata, amelyben játékosoknak szánt termékek lapulnak, ma egy új termékkel, egy prémiumkategóriás mechanikus billentyűzettel bővült. A Trigger utódjaként érkező Trigger Z több szempontból is érdekes: egyrészt mechanikus billentyűket alkalmaz, másrészt rendelkezik fedélzeti memóriával is, így a különböző makrók hatékonyan eltárolhatóak rajta. Extra, hogy a billentyűzet még LED-es háttérvilágítást is kapott. A termék kifejlesztésénél a vállalat mérnökei kiemelt figyelmet fordítottak a korábbi felhasználói visszajelzésekre, amelyek a Trigger-rel kapcsolatban érkeztek.

Városi hibrid autóbusz

Az evopro Bus Kft.új gyártási technológián alapuló, alacsony üzemeltetési költségű, hosszú élettartamú, környezetbarát városi hibrid autóbuszt fejlesztetett.

Napelemeket szerelne az eszközeire az Apple

Régóta találgatják, melyik Apple-termékbe kerül először szolárpanel, és hogy van-e értelme egyáltalán az ilyesminek, írja az appleblog. A blog szerint mindenki tudja, hogy még nem tart ott a technológia, hogy egy hordozható kütyüre ráaggatva, kis felületről képes legyen elegendő áramot termelni az eszközök mindennapi működéséhez, ennek ellenére végig szemlézett néhány, a jövőben lehetséges alternatívát.
««  «  78  79  80  81  82   83   84  85  86  87  88  »  »»