Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Olcsóbb rezsivel értékesebb a lakás

Valóban érdemes hozzáfogni az ingatlan energetikai korszerűsítéséhez? Értéknövekedést hoz-e a felújítás, vagy esetleg kidobott pénz az erre elkölthető sok százezer forint? A válaszok mellett konkrét tippekkel is segítjük az utat az energiatakarékosabb otthonok felé.
 

100% vegytiszta Android – teszten a Google Nexus 5

Bár legtöbben ma már androidos okosmobilt használnak, kevesen tudják, hogy milyen is a különböző gyártók csicsázása nélküli Android, amilyennek a Google eredetileg elképzelte. Aki a lehető legfrissebb és legtisztább androidos élményben szeretne részesülni, annak találták ki az egyébként hardveresen sem rossz Nexus 5-öt. Tesztelték.

Gyilkolja a madarakat a gigantikus naperőmű

Február közepén kezdte meg hivatalosan működését a világ legnagyobb naperőműve, de az alternatív energiának vannak hátulütői is. A hatalmas tükrök megperzselik a föléjük szálló madarakat, az elmúlt hónapokban az erőmű több tucatnyi állatot megölt.

Élen az energiahatékonyságban

Egy évvel az épület használatbavételét követően beruházói, beszállítói, üzemeltetői és bérlői szemmel is összefoglalásra került a Green House első esztendeje.  
 
 
 

Vége lehet az idegesítő bolyongásoknak a szupermarketekben

Új intelligens LED-eket fejlesztettek ki, amelyeket a szupermarketek meglévő világítórendszereibe építhetnek be. Ezek azután nyomon követhetik a vásárlókat, hogy segítsenek nekik az eligazodásban.
 

Áramot termel a focilabda Afrikának

Az amerikai Harvard egyetem diákjai kitaláltak egy új focilabdát, amely képes áramot termelni és raktározni. Amiért írunk róla, az egy igen érdekes üzlet modell, amivel a fejlett világot szeretnék meghódítani, miközben a termékkel Afrikát is támogatják.

Villanyszerelőt ütött el a bobos

A Szocsiban dolgozó munkásoknak lassan extra veszélyességi pótlékot kellene fizetni, írja a Nemzeti Sport. Kisebb-nagyobb balesetek már történtek az olimpián, most azonban egy különösen csúnya gázolás jelezte: a szervezők nem csak a nyitva felejtett liftajtóknál és a dupla wc-knél hibáztak.

Drága az érintőképernyős számítógép? Tedd olcsón azzá a sajátodat!

Egy ötletes eszköznek köszönhetően érintőképernyőssé alakíthatjuk hagyományos notebookunkat.
 

Tényleg ártalmas a Google-szemüveg?

A Google reagált azokra, a Google Glasst ért kritikákra, amelyek egészségügyi kockázatot tulajdonítanak a szemüvegnek.
 

Kenguru, a magyar elektromos autó

A kerekesszékes emberek nem könnyen közlekedhetnek a nagyvilágban. Egy magyar találmány viszont segíthet ezen: az Egyesült Államokban gyártott Kenguru elektromos autót a mozgáskorlátozottak is könnyen használhatják.
 
««  «  77  78  79  80  81   82   83  84  85  86  87  »  »»