Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Így lehetne még olcsóbb az áram

Akár 10-30 százalékkal is olcsóbb lehetne a villamosenergia bizonyos, a kapcsoltan hőt és áramot termelő erőművekhez közelebbi területeken, ha a kormány módosítana a jogszabályi környezeten - állítja a szakmai szövetség.
 

Világos, hogy hol spórolhatnak még a cégek

Ha a háztartásokban jelentős megtakarítást hoznak a LED-es fényforrások, akkor a vállalkozások esetében ez hatványozottan igaz. Természetesen az energiatakarékosság szempontjából az odafigyelés is központi kérdés – a munkahelyeken is.

LED izzók a legújabb spot keretekkel!

Új csodálatos spot kereteink érkeztek, amikhez ráadásul idén kedvezményesen juthatsz hozzá! Tehát LED izzó + spot foglalat = együtt -10%-kal olcsóbb!!!
Nézz szét az új termékeink között és találd meg a lakásodba való spot keretet!
 

Itt a hideg? Így spórolj a télen

A CNBC összeszedett egy rakás tippet, mellyel komoly pénzeket tudunk megtakarítani ingatlanunk fenntartási költségein. Ez télire egyáltalán nem jöhet rosszul.
 

Kivilágítanák a lófarkat is

Sötétben poroszkáló lovasokat jobb elkerülni mindkét fél érdekében. Az alábbi megoldás ráadásul szép is.
 
 

Magyar kutatók dolgoznak a Sixtus-kápolnában

A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karának kutatócsoportja részt vesz a Sixtus-kápolna freskóinak megvilágítását megújító innovatív nemzetközi projektben - közölte az egyetem hétfőn.  
 

Féregmetrót terveztek Londonnak

A tágas vonatbelsőben az utasok szabadon bejárhatják az egész vonatot, mivel nincsenek szakaszhatárok. A világítás természetesen kizárólag LED fényforrásokat használ. A metrószerelvény pedig teljesen automatikusan, vezető nélkül működik.
 

Ledek csinálnak fényt jövőre a tapolcai éjszakában

Csaknem négyszázmillió forintból korszerűsítik a közvilágítást Tapolcán. Energiatakarékos lámpákat szerelnek fel, és arra számítanak, hogy a közvilágítás költsége az eddigi felére csökken a városban.  
 

32 640 LED gyulladt ki a SYMA homlokzatán

A legkorszerűbb LED-es technológiának köszönhetően az épület díszvilágítása a színvonalas látvány mellett tizedannyi fogyasztást jelent a hagyományos izzókhoz viszonyítva.
 

Mérd meg, hány Wattot sétáltál le ma!

Az iOS-re és Androidra is elérhető Mozgásban az energia app tánc, futás, kerékpározás vagy sétálás, sőt még tüntetés közben is érzékeli a felhasználó mozgását, az energiát kalóriában méri, majd átkonvertálja Wattba.  
 
««  «  84  85  86  87  88   89   90  91  92  93  94  »  »»