Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Jön a tökéletes villanykörte

A fénytechnikai forradalom csaknem tökéletes világítást eredményez a jövőben. 2030-ra a korszerű LED-ek a rajtuk átfolyó elektromos áramnak akár már  80%-át is fénnyé tudják majd alakítani. A fogyasztók megfizethető áron csaknem tökéletes villanykörtéhez jutnak, melyek mindegyike legalább 100 dollár  megtakarítást eredményez számukra.

LED világításra cserélik a tükrös lámpákat a Rákóczi hídon

Lecserélik a húsz év alatt elhasználódott tükrös-reflektoros világítást a Rákóczi hídon (lánykori nevén Lágymányosi híd). A híd építésekor szenzációnak beharangozott technika újjáépítése drága, fogyasztása pazarló lenne, ezért a lámpákban várhatóan ledek világítanak majd. A híd fénye most az előírtnak a 10 százaléka, ami balesetveszélyes.

Egyre kapósabbá válik a LED

A zöld fejlesztésű termékek kerültek előtérbe a GE Lighting magyarországi gyártásban, egyre nagyobb a hangsúly a LED-es megoldásokon is. A következő lépést a szabályozott világítástechnikai rendszerek jelentik.
 

Mona Lisa LED mosolya

A Louvre múzeum átállt LED világításra. Mostantól a világhírű képeket többek között a Mona Lisát és a piros teremben lévő festményeket is LED lámpák világítják meg. A kurátorok hónapokig dolgoztak együtt a Toshiba Lighting & Technology vállalattal annak érdekében, hogy megtalálják megfelelő színárnyalatokat és intenzitást.

Vicces LED videók I.

Vicces és lenyűgöző videók, amikben a LED-eké a főszerep! 
 
 
 

Intelligens vezérlőrendszer:

LED fényforrásokon alapuló, önfenntartó közvilágítást fejlesztenek Budapesten. Éves átlagban több energiát termel majd, mint amennyi a saját működéséhez szükséges.  
 

Az IKEA nemsokára csak LED-et árul!!!

A svéd nagyvállalat, az IKEA úgy döntött, hogy 2016-tól már csak LED-es izzók szerepelnek majd kínálatában. A döntés okát a LED-es fényforrások nyolcvanöt százalékkal kisebb fogyasztásában és akár húsz éves élettartamában kereshetjük.  
 

Rendkívüli híradás: Ön az elmúlt 3 évben közel 130.000,-Ft-tal fizetett többet a villanyért!!!

Szeretné tudni, hogyan szabadulhat meg a felesleges kilowattoktól?  
 
Kíváncsi arra, mennyi energiát és pénzt spórolhat meg, - mekkora összeggel lesz alacsonyabb villanyszámlája a jövő hónaptól -ha például csak a nappali szobában rászánja magát a halogén spotlámpák lecserélésére LED-es lámpákra? Vigyázat! A következő táblázatban meglepő tényeket fogunk Ön elé tárni…

Schumacher bajnoki ruháját LEDmasteres ledek világítják meg

ferrári
LEDes dekorvilágítást kapott Bukarestben egy Schumacheres és Forma1-es ereklyéket bemutató szalon.
 
A hely érdekessége, a benne fellelhető ereklyék mellett, a teremben található dekor és vitrin vílágítások kialakítása, melyeket energia takarékos ledes izzókkal és szalagokkal valósítottunk meg. Ahogyan Schumacher pályafutására jellemző, a kompromisszumot nem tűrő mindig a lehető legjobb eredményre törekvő  szemlélet, úgy vonható párhuzam a ledes termékek fejlődésében a  hatékonyság és a megbízhatóság egyre magasabb szintre emelése között.

Mekkora fényerővel rendelkezik a led lámpa a hagyományos és halogén izzó fényével szemben?

ledÖsszehasonlító táblázatban a LEDmaster vásárlói által legnépszerűbbnek talált led lámpa típusok kerülnek összehasonlításra a hagyományos és halogén izzók fényerejével. A led lámpa 10-szeres élettartama létjogosultságot ad fővilágításként való használatára a halogén és hagyományos társaival szemben, miközben 10-ed annyi energiát fogyaszt. Ezért a ledes világítás 10-szeres bekerülési értéke, azaz fogyasztói ára mindenképpen megtérül. Az energiatakarékos fényforrásokat pedig egy nagyon fontos tulajdonságával tudja felülmúlni: nem érzékeny a gyakori fel-le kapcsolgatásokra. A LEDmaster 3 év garanciát vállal a legstrapabíróbb 7 chipes smd led lámpa termékére, valamint 5050-es SMD ledekkel készült 24 LED-es lámpáira.
««  «  89  90  91  92  93   94   95  »  »»