Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Dizájndíjat kap egy villanykörte

A Panasonic hamarosan két Red Dot termékdizájnért járó díjat is átvehet az esseni Red Dot díjátadón. Az egyiket egy LED izzó miatt kapják, melynek egyik értékelt tulajdonsága az, hogy pontosan úgy néz ki, mint egy villanykörte.
 
 

Új termék!

Itt a legújabb termékünk!!!
Már kapható a LED-es mennyezeti lámpa 3 év garanciával.
Energiatakarékos, fénye betölti a szobát, és remekül mutat bármelyik lakásban!
A részletek az Egyedi led termékek menüpont alatt találhatóak.
 
 

Jön a tökéletes villanykörte

A fénytechnikai forradalom csaknem tökéletes világítást eredményez a jövőben. 2030-ra a korszerű LED-ek a rajtuk átfolyó elektromos áramnak akár már  80%-át is fénnyé tudják majd alakítani. A fogyasztók megfizethető áron csaknem tökéletes villanykörtéhez jutnak, melyek mindegyike legalább 100 dollár  megtakarítást eredményez számukra.

LED világításra cserélik a tükrös lámpákat a Rákóczi hídon

Lecserélik a húsz év alatt elhasználódott tükrös-reflektoros világítást a Rákóczi hídon (lánykori nevén Lágymányosi híd). A híd építésekor szenzációnak beharangozott technika újjáépítése drága, fogyasztása pazarló lenne, ezért a lámpákban várhatóan ledek világítanak majd. A híd fénye most az előírtnak a 10 százaléka, ami balesetveszélyes.

Egyre kapósabbá válik a LED

A zöld fejlesztésű termékek kerültek előtérbe a GE Lighting magyarországi gyártásban, egyre nagyobb a hangsúly a LED-es megoldásokon is. A következő lépést a szabályozott világítástechnikai rendszerek jelentik.
 

Mona Lisa LED mosolya

A Louvre múzeum átállt LED világításra. Mostantól a világhírű képeket többek között a Mona Lisát és a piros teremben lévő festményeket is LED lámpák világítják meg. A kurátorok hónapokig dolgoztak együtt a Toshiba Lighting & Technology vállalattal annak érdekében, hogy megtalálják megfelelő színárnyalatokat és intenzitást.

Vicces LED videók I.

Vicces és lenyűgöző videók, amikben a LED-eké a főszerep! 
 
 
 

Intelligens vezérlőrendszer:

LED fényforrásokon alapuló, önfenntartó közvilágítást fejlesztenek Budapesten. Éves átlagban több energiát termel majd, mint amennyi a saját működéséhez szükséges.  
 

Az IKEA nemsokára csak LED-et árul!!!

A svéd nagyvállalat, az IKEA úgy döntött, hogy 2016-tól már csak LED-es izzók szerepelnek majd kínálatában. A döntés okát a LED-es fényforrások nyolcvanöt százalékkal kisebb fogyasztásában és akár húsz éves élettartamában kereshetjük.  
 

Rendkívüli híradás: Ön az elmúlt 3 évben közel 130.000,-Ft-tal fizetett többet a villanyért!!!

Szeretné tudni, hogyan szabadulhat meg a felesleges kilowattoktól?  
 
Kíváncsi arra, mennyi energiát és pénzt spórolhat meg, - mekkora összeggel lesz alacsonyabb villanyszámlája a jövő hónaptól -ha például csak a nappali szobában rászánja magát a halogén spotlámpák lecserélésére LED-es lámpákra? Vigyázat! A következő táblázatban meglepő tényeket fogunk Ön elé tárni…
««  «  89  90  91  92  93   94   95  »  »»