Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Felkapcsolták az új World Trade Center világítását

Pénteken éjjel első alkalommal kapcsolták be a szeptember 11-i terrortámadásban elpusztult World Trade Center-ikertornyok helyére épült új felhőkarcoló díszkivilágítását.  
 

Kivonul a plazmatévék piacáról a Panasonic

A japán cég felhagy a plazmatelevíziók gyártásával és a jövőben kizárólag a LED-LCD tévékre, illetve az OLED technológiára akar összpontosítani.  
 
 

Izzó, kompakt fénycső helyett LED – megéri?

A hagyományos izzókat és kompakt fénycsöveket egyre olcsóbban válthatjuk ki LED-lámpákkal. Egy átlagos háztartásban már megéri a csere? Kiszámoltuk.  
 

Korszerűsítik Kecskemét közvilágítását

Már Kecskeméten is LED-ekkel oldják meg a közvilágítást! Nyolcszázmillió forintot meghaladó közvilágítás-korszerűsítés indul hamarosan.    
 
 

EU-s pénzből borítják fénybe Vácot!

Az új LED-es közvilágításnak köszönhetően energiatakarékos, a jelenleginél gazdaságosabb rendszer épül ki, javul a köz- és közlekedésbiztonság, erősebb fényű és szebb lesz a város megvilágítása.

Ez jöhet a wifi helyett!!!

LED-lámpák jeleivel működik az a vezeték nélküli internetes hálózat, amin sikeres kísérleteket végeztek a kínai szakemberek. Úgy hívják, LiFi.    
 
 

New York borostyánszínű lámpái a múlté lesznek

Energiatakarékos LED izzókra cserélik ki New York összes utcai lámpájában a világítótesteket.
 

Gombásodó fával világítunk

Újrahasznosított fadarabok és apró LED lámpák kapcsolatából született meg ez a furcsa ötlet, amikor a fa világító gombái szolgáltatják a hangulatvilágítást.
 
 

Brutális áramszünetekre készülhetünk?

Óriási áramszünetekre kell számítani Európában, ha nem változnak az energiaszolgáltatás árát befolyásoló állami szabályok, figyelmeztettek az ágazat nagy cégeinek vezetői hét végi tanácskozásukon.
 
 

Elmosódhat a határvonal a fizikai és a virtuális játékok között

A Disney Research egyszerű, de ötletes módot talált arra, hogy a kézzel fogható, fizikai, és a virtuális játékok közötti határvonalat elmossa: a vállalat egy papírgenerátornak nevezett megoldást készített, amely érintésre, dörzsölésre és egyéb interakció hatására elektromos áramot termel.
««  «  87  88  89  90  91   92   93  94  95  96  97  »  »»