Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Energiahatékonysági felmérésre lehet pályázni a FŐTÁV-nál

A fővárosi távhőszolgáltató ingyenes, komplex energiahatékonysági auditra írt ki pályázatot budapesti, kivételesen nem távfűtéses lakóépületek és üzleti fogyasztók részére. Az öt nyertes épületre végzett felmérés során feltárásra kerülnek a gépészeti, villamos, építészeti hiányosságok, melyet követően az auditot végző tanácsadó a nyertes pályázókkal egyeztetett intézkedési tervet dolgoz ki. 

Szlovák közvilágító cégbe fektet a Corvinus

Hatvanmillió forintot fektet a GREP Green Public Lighting Zrt. szlovákiai leányvállalatába a hazai kkv-k térségi terjeszkedését támogató Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt.

Legyen a klíma a lakás dísze! Stílusos inverteres klíma az LG-től

Manapság egyre több lakásban találhatunk légkondicionáló berendezést. A készülék a lakótér, az enteriőr állandó része, hiszen akkor is ott van, ha épp nem működik, viszont eddig közel sem úgy gondoltunk rá, mint lakásunk díszére. Itt az ideje, hogy változtassunk ezen!

Kis fürdőszoba berendezés és dekoráció ötletek - 7 fürdő látványtervekkel

Kis alapterületű fürdőszobában sem kell lemondanunk a gyönyörű, érzékeinket kényeztető dekoratív környezetről - ha valaha is úgy éreztétek, hogy a fürdőszobátok kis mérete visszafogja a design ötleteiteket, akkor nézzétek végig az alábbi hét kicsi fürdőszobát és merítsetek ötleteket a szép, stílusos elgondolásokból...

Búcsú a világ legnagyobb PET-hídjától

Augusztus 8-án, pénteken, azaz tegnap volt látható utoljára a világ legnagyobb, PET-palackokból épített hídja. 
 

Szétszedtük!

 
Derékba tört karrier? ... Korántsem!
Nézd meg, milyen az új generációs filament izzónk BELÜLRŐL!!!
 

Tápegységben az erő!

 
 
Bemutatjuk legújabb tápegységeinket!
 

Vonzó az alacsonyabb rezsi – Egyre több a zöld iroda

A budapesti irodák hetede rendelkezik már valamilyen környezetbarát minősítéssel.
 
 

Így figyelik az okos sofőrök a traffipaxokat

Már negyedmillió letöltésnél tart a Traffi Hunter okostelefonos alkalmazás. A fejlesztés idén részt vett az Invitel InnoApps-pályázaton is.
 

Elektromos teherbringát tesztel a Hajtás Pajtás

A múlt évet 253 millió forintos bevétel mellett 15 millió forintos nyereséggel zárta a futárszolgáltatást végző Hajtás Pajtás Kft., de ez még messze van a csúcsévnek számító 2007-es 450 millió forintos bevételtől – mondta Kürti Gábor ügyvezető csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.
««  «  61  62  63  64  65   66   67  68  69  70  71  »  »»