Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Hálószoba ötletek - dekoráció, színek, hangulat 3 különböző stílusú hálóban

Három különböző stílusban berendezett és dekorált hálószoba az elegánstól a világos, modern  hangulatig. Tapéta, világítás, anyag választásához, a háló elrendezéséhez, kialakításához kaphattok ötleteket a képválogatásból.
 

Svédország már importálja a szemetet

Svédországban elérte a hulladék-újrahasznosítási ráta a 99 százalékot, a szeméterőművekben már olyan sok az elégetett és így energiatermelőként hasznosult hulladék, hogy az ország külföldről vásárol szemetet.
 

Műanyag-újrahasznosítás kémiai ujjlenyomattal

Az új módszerrel hatékonyan szétválogatható a műanyag az újrahasznosításhoz.
 

Hatalmas összeggel támogatja az EU a zöld gazdaságot

A támogatott beruházások Brüsszel számításai szerint 8 terawattórával növelik az unió megújuló forrásból származó energiaellátását, ami körülbelül Ciprus és Málta egyéves energiaigényének felel meg.
 

Új fényforrást fejleszt a BMW

Az autóipari alkalmazások terén még bőven a felfutó szakaszban van a LED technológia, ám a BMW-nél már új, organikus alapú fényforráson dolgoznak.
 

Robotok a luxushajón

Hat ABB ipari robothoz csatlakoztatott 100”-os képernyővel gigantikus látványt nyújt a Royal Caribben luxushajó utazási cég utasai számára.
 

Jelentősen drágul a földgáz

Erőteljesen nő az európai spotpiaci gáz ára, de emelkednek azok a mediterrán piaci gázolaj- és fűtőolaj-jegyzések is, amelyekből a hosszú távú szerződés szerinti orosz gáz árképletét kalkulálják. Magyarország a spotpiaci és a képlet szerinti ár keverékén importál, így októbertől 50-60 dollárral többet fizethet a földgáz ezer köbméteréért az augusztusban még 300 dolláros árnál.

Egy guruló Swarovski ékszer a Citroen új modellje

A Divine DS tanulmányautó valószínűleg soha nem fog sorozatgyártásba kerülni, a vele bemutatkozó új formavilág azonban a jövőbeni DS modelleken fog bemutatkozni.

UV-fényű hűtők a tökéletes eprekért

Egy tanulmány szerint ultraibolya fényű LED-ekkel meghosszabbítható a gyümölcsök eltárolhatósága a hűtőben, megőrizve a gyümölcs színét és egészség szempontjából hasznos tápanyagait.
 

Terelőrobotok váltják a kutyákat a mezőkön

Nagy tömegek mozgatására lesz alkalmas a robot, melybe a terelésnél használt matematikai szabályokat programozzák be.
 
 
««  «  58  59  60  61  62   63   64  65  66  67  68  »  »»