Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

A zöld beruházás akár néhány év alatt megtérülhet

A kkv-k energiaracionalizálására is lesz uniós támogatás, de a lakossági felújításoknál is segíthetnek az állami, illetve banki források.
 

Ha okosan pakolsz a hűtőbe, energiát spórolhatsz!

Nem csak a hűtőgép lecserélésével lehet spórolni! Meglepő, de már azzal is csökkenthetjük a hűtőnk fogyasztását, ha meggondoljuk, mit hová teszünk. A kettő együtt meg igazi főnyeremény!
 

Nem mindenki mehet majd be a Sixtus-kápolnába

A Sixtus-kápolnában október 30-án működésbe lépő új világítási és szellőzőrendszert mutatta be csütörtökön a sajtónak Antonio Paolucci, a Vatikáni Múzeum igazgatója, aki a látogatók létszámának tervezett csökkentéséről is beszélt.
 

Színes LED szalagokkal jön az új DeepCool PC ház

A DeepCool egy érdekes számítógépházat mutatott be, amely a Pangu SW-RD nevet kapta. A közepes torony formátumú kuckó kívül piros-fekete, belül pedig matt fekete festésű, bővítőhelyek tekintetében pedig elég jól el van eresztve.
 

Színváltó falak, beszélő lámpák - a LED-fényforrások és az internet találkozása

A LED-fényforrások néhány év alatt belakták házainkat a pincétől a padlásig, most pedig beköltöznek irodáinkba, és szóba elegyednek okostelefonjainkkal.
 

Egy nap alatt szedték össze a pénzt IndieGoGón a világítós-macskafüles fejhallgatójukra

A Berkeley két volt hallgatója Wenqing Yan és Victoria Hu eredetileg egy animációhoz rajzolta meg a fejhallgatót, aztán rájöttek, hogy nem lenne rossz a valóságban sem. 

Így kellene gondolkodni a városi közlekedésről

Az USA egyik legzöldebb városa San Francisco - és ez a tömegközlekedésre is igaz. Így az csak számunkra meglepő, hogy a helyi közlekedési hatóság (SFMTA) 175 városi járművet rendelt meg város híres Municipal Railway (Muni) hálózatára.
 

Nagyon menő metrókkal újít London

Míg nálunk egy darabig még elvitatkoznak majd az életveszélyesen régi metró felújításán, Londonban már a következő 40 évre szánt, jövőbe illő szerelvényeket készítik elő. Mutatjuk, mit tudnak majd a 2022-ben üzembe álló londoni metrókocsik.
 

A wifi-jel szép, színes és szövevényes

Az építészetet és interaktív formatervezést hallgató Luis Hernan a napokban debütált látványos,Digital Etheral névre keresztelt multimédiás projectjével. A dizájner a Kirlian mobilalkalmazás segítségével fejlesztett ki egy eszközt, ami képes érzékelni a wifi hálózatok erősségét - ebben még nem is volna semmi különös, ha a jeleket színes LED-ek használatával nem fordítaná le és tenné láthatóvá.

Lopják a Mercedes-lámpákat a fűtermesztők

A LED-lámpák igen erős fényerővel, magas hőmérséklet mellett, nagyon olcsón üzemelnek. Mondhatni tökéletesek bizonyos dolgokhoz. Időről időre feltűnik a hírek közt, hogy viszik a jó LED-es lámpákat a városi marihuánatermesztők, mert kiváló fény- és hőerejűek és olcsón működtethetőek.
««  «  54  55  56  57  58   59   60  61  62  63  64  »  »»