Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Karácsonyi akció 2014

Figyelem! Ennek MA éjfélkor vége!
Ha szeretnél 1 szobányi fényt AJÁNDÉKBA, akkor ne várj tovább, mert karácsonyi akciónk most csütörtök éjfélkor véget ér! Itt az utolsó lehetőség! Akciónk utolsó napján 6 darab opál búrás meleg fehér fényű LED izzót küldünk csomagod mellé, ha legalább nettó 10.000 forintért vásárolsz nálunk!

Ugye elfogad tőlünk egy másik ajándékot is?

HÍRLEVÉL
Annyira népszerű volt opál búrás karácsonyi akciónk, hogy sajnos kifogyott a készletünk belőle, DE NEM MARAD AJÁNDÉK NÉLKÜL!   Rendeljen december 14-éig (vasárnap estig) minimum nettó 30.000 Ft értékben honlapunkról, és csomagja mellé garantáltan 5 darab GU10-es izzót küldünk INGYEN!

Ugye elfogadsz tőlünk egy másik ajándékot is?

 
1 szobányi fényt AJÁNDÉKBA küldünk, de csak csütörtök éjfélig van rá lehetőséged! Készleteink rohamosan fogynak! 6 darab természetes fehér fényű LED izzót küldünk  minden 10.000 forint fölötti megrendelés esetén! Utoljára már csak most adunk természetes fehér fényű LED izzót ajándékba! Ne késlekedj tovább!

Harcolj te is zombikkal és szexelő szülőkkel a klímaváltozás ellen!

A német környezetvédelmi minisztérium olyan reklámot adott ki, amiben egy óvatlan tinédzser a nappaliban éppen rajtakapja a szüleit. A reklám lényege, hogy a lány a végén leoltja a lámpát, mert ha minden háztartás öt százalékkal csökkentené az energiafelhasználását, egy szénerőműnyi energiát spórolna az ország.

Ellepték a rendőrök a vasúti átjárókat, sokat bekameráznak

A súlyos és gyakran halálos balesetek megelőzése érdekében az "Érj haza biztonságban!" elnevezésű vasútbiztonsági kampány keretében november 24-től tíz nap alatt 120 alkalommal ellenőrzött a rendőrség és a MÁV közösen – közölte Kertész Ottó, a MÁV Zrt. biztonsági főigazgatóságának vasútbiztonsági vezetője.

Vigyázat! Egy cég LED reflektorral veri át a fogyasztókat!

Nem árulunk el titkot azzal, ha kijelentjük, hogy az internet tele van mindenféle kétes eredetű termékkel, amelyek jó része ellenőrizetlen forrásból származik, silány minőségű, semmilyen garanciális hátteret nem ad, sőt, sok esetben átverésre építve, a fogyasztót megtévesztve, haszontalan árut sóznak a vevőre.

Utolsó lehetőség!

 
 
Itt az utolsó lehetőség! Péntektől már nem INGYENES!
 

Legújabb termékeink!

HÍRLEVÉL
Ne maradj le újdonságainkról és kihagyhatatlan karácsonyi ajánlatunkról!

ÚJ NYITVA TARTÁS!!!

 
 
December 1-jétől meghosszabbodik a nyitvatartási időnk!
 

Nyomul a Tesla! - Kettészakad az autóipar?

Egyre inkább úgy tűnik, hogy válaszút elé érkezett az autóipar, ahol mindenkinek el kell döntenie, hogy merre megy tovább: az elektromos vagy pedig a hidrogén hajtás mellett teszi le a voksát, ha alternatív hajtástechnológiáról van szó. 
 
««  «  49  50  51  52  53   54   55  56  57  58  59  »  »»