Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

LED-es tapéta készítése házilag!

Mivel nagy népszerűségnek örvendett a LED-es tapétáról posztolt képünk, ezért úgy döntöttünk, hogy megosztjuk veletek, hogyan készíthettek ilyen szépségeket házilag.

Ne csak a Valentin napról szóljon a hétvégéd!

 
Készültünk egy kis meglepetéssel, hogy ez a hétvége ne csak a babonákról és a szerelmesekről szóljon! ÚJ mini LED paneljaink most nem nettó 1.500,-Ft-ért hanem csupán nettó 1.000,-Ft-ért (br. 1.270,-Ft) lehetnek a tiéd!
 

Így néznek ki az új, mindent látó mobiltraffipaxok

Százhatvan változtatható helyű Komplex Közlekedési Ellenőrző Pont (KKEP) tesztüzemét kezdi meg február elején a rendőrség.
 
 

Budapesten tesztelték a jövő világítását

A GE sikerrel zárta le a Magyarországon megvalósult önfenntartó közvilágítási rendszer fejlesztését. A világviszonylatban is csúcsszínvonalat képviselő közvilágítási rendszer éves átlagban több energiát termel, mint amennyi a saját működéséhez szükséges, a forgalomhoz igazodó világítása pedig javítja a közlekedésbiztonságot.

Új LED-es mennyezeti lámpák most bevezető áron!

 
 
Szeretnél otthonodba egy ízléses, könnyen beszerelhető LED világítást...
akkor új mini LED paneljainkat neked találták ki!
Ráadásul most BEVEZETŐ áron szerezheted meg őket!
 

Fényinternet: adatátvitel LED-ekkel

Újfajta vezeték nélküli optikai kommunikáció forradalmasíthatja az internet világát. A LED izzós Li-fi technológiával ugyanis minden fényforrás egyben internet csatlakozási pont is lehet.

1000 V-ig minden termékdíjköteles!

Az senkinek nem jelent újdonságot, hogy a napelemek termékdíjkötelesek lettek január elsejével, hiszen hallhattunk róla eleget, azonban napelemeken túl is van élet, azaz akad a díjköteles körbe bevonható elektromos eszköz, elektronikai berendezés, amely nem kerülte el a jogalkotó figyelmét, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy eddig elkerülte azt.

Síelőknek fejlesztenek okosszemüveget

Az Indiegogo nevű közösségi finanszírozási oldalon gyűjtenek a RideOn nevű, kifejezetten síelőknek szánt okosszemüvegre, amelynek már tavaly óta van prototípusa. A szemüveg a Google Glasshez hasonlóan kiterjesztett valósággal működik: a kijelzőre különböző dolgokat vetítenek, amik hasznosak lehetnek a síelőknek.

Tűzzel-vassal a napelemek ellen!

Három a magyar igazság tartja a közmondás, ám törvényalkotónak sikerült ezt is túlszárnyalnia. Az elmúlt időszakban a napelemes rendszerek elterjedését nemhogy nem segíti elő a törvényalkotó, hanem igyekszik minél jobban megsarcolni azt. 
 

Zöldek vagyunk, ha spórolhatunk

A régió legzöldebbjei vagyunk, feltéve ha ezzel pénzt tudunk megspórolni. A legújabb régiós kutatásból kiderült, hogy a magyarok 95%-a szerint fenntartható termékekkel tovább csökkenthetnék a költségeket, a magasnak vélt áruk miatt a többség mégis inkább a hagyományos berendezésekre voksol. A sajátságos megoldásoknak, az idejétmúlt berendezéseknek viszont hosszú távon a pénztárcájuk és a környezet látja a kárát.
 
««  «  46  47  48  49  50   51   52  53  54  55  56  »  »»