Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Focipálya méretű LED-kijelző ragyogja be a Times Square-t

A világ egyik legnagyobb és legexkluzívabb hirdetési felületét bérelte ki a Google. A tábla a Times Square közepén, nyolc emeletes magasságból villog le a napi több százezer elhaladóra.
 

Színváltós terepjáróval sokkol a Mercedes

A hidrogén és elektromos hajtású G-Code tanulmányautó a Los Angeles-i autószalonon debütál. Az autón olyan látványos ötletek sorakoznak, mint hogy a vezetési módnak megfelelően változik a hűtőmaszk színe: vörösből, kékbe vagy lilába fordul. De persze nem ez a lényeg.

A Nobel-díjas termék...

HÍRLEVÉL
Mivel idén a fizikai Nobel-díjat a kék LED-ek feltalálói kapták, úgy gondoltam készítek egy kis összefoglalót arról, hogy kiknek köszönhetjük a legtakarékosabb világítóeszközöket. Nélkülük cégünk nem tartana ott, ahol most van, és az emberek kénytelenek lennének továbbra is környezetre káros, energiapazarló izzókat használni.

Keskenyebb szalag, még több led!

 
4 mm széles szalagok méterenként 198 db LED-del!
 

Több villamosenergiára lesz szükség

A MAVIR számításai szerint rövid távon 3000 megawatt, középtávon 5500 megawatt hosszú távon pedig 7300 megawatt új villamosenergia-termelő kapacitás létesítésére van szükség a fogyasztói igények növekedése, illetve az elöregedett erőművek pótlása miatt Magyarországon.

Lehet választani: csúcskategóriás és olcsó fitneszkarkötő a Jawbone-tól

A pénztárcák eltérő vastagságára gondolva két fitneszkarkötőt is bemutatott a Jawbone.
 

Kész a Tüskecsarnok, már csak a VIP vendégekre várnak

„Magas rangú meghívottaktól" függ a Tüskecsarnok megnyitásának időpontja, de valószínűleg november 29-én, egy kosárlabdagála alkalmával lesz az ünnepség. A csarnok elkészült, a LED-es kijelzőkre még várni kell.

Csalások a kínai napelemek behozatalánál?

Az Európai Bizottságnál kezdeményezett eljárást a ProSun szervezet annak kivizsgálására, hogy egyes kínai napelemgyártók megsértik-e az EU és Kína között tavaly kötött napelemes export- és árszabályozást.

Újraindulnak a lakossági energiapályázatok!

Újraindulnak a lakossági hűtőgép-, kazán- és nyílászárócsere-támogatási pályázatok. A közelebbről meg nem jelölt informatikai problémák – amelyek miatt két hete a kiírási napokon le kellett fújni a beadást – állítólag elhárultak.

Vicces videóval alázza a Lexus az elektromos autókat

A Toyota nem hisz az elektromos autókban. Most egy Lexus CT 200h-t és egy BMW i3-ast felhasználva, vicces videóban mondja el, hogy miért nem…
 
««  «  51  52  53  54  55   56   57  58  59  60  61  »  »»