Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Alternatív üzemanyagtöltő állomások tervei készülnek

Elfogadta hétfőn az Európai Unió szakminisztereit tömörítő tanács azt az uniós irányelvet, amely az alternatív üzemanyagtöltő állomások kiépítésének menetrendjét hivatott lefektetni.

Vezérelhető LED világít az Nvidia speciális SLI hídjain

Az Nvidia egy meglehetősen fura kiegészítőt jelentett be, ami nem más, mint egy háromféle kiszerelésben elérhető, LED-es világítással is ellátott SLI híd. 

Most cserélj hűtőt! 627,1 millió forint támogatás háztartási gép cserére!

Már lehet pályázni arra a vissza nem térítendő támogatásra, ami által lehetővé válik a magyarországi lakhellyel rendelkező nyugdíjas és nagycsaládos magánszemélyek számára, hogy állami támogatással, csökkentett vételáron szerezzék be új, magas energiahatékonyságú hűtő- vagy fagyasztó-berendezéseiket.

Elektromos közlekedést fejlesztene Paks a környékén

Paks város 60-65 kilométeres körzetében megteremtené az elektromos közlekedés lehetőségét a paksi önkormányzat, erre indították el a Protheus projektet, amelyhez szeretnék megnyerni a térségben érintett többi önkormányzatot is. A negyven település polgármestere számára csütörtökön tartottak tájékoztatót Pakson, előkészítve csatlakozásukat.

Hátborzongató innovációs ötletek

Rizsszalmával kivilágított indiai falvak, mobiltöltés biciklivel, közösségi házhoz szállító alkalmazás, napelemes redőny, és számos más izgalmas, üzleti tervig kidolgozott klímainnovációs ötlet született a Climate-KIC Journey-n, az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) nyári egyetemén.

Erőspaprika, kvantummechanika és OLED - jóslatok a 2014-es Nobel-díjakra

Az idei Nobel-díj legnagyobb esélyesei többek között az erőspaprikában található kapszaicin molekula receptorát megtaláló kutatók és a mobileszközök háttérvilágítását biztosító OLED feltalálói.
 

Így fest majd 10 év múlva egy kamion, sok dolga nem lesz a sofőrnek

A Mercedes Future Truck 2025 egy prototípus, amely a futurisztikus külsőn kívül rengeteg technikai innovációt kínál, a kabinja pedig leginkább egy minimalista stílusban berendezett irodára hasonlít, mintsem egy kamion belsejére.

Ezt tudja ma egy Sony csúcsmobil...

Legújabb, Z3 jelzésű csúcstelefonjából is készített kompakt testvérmodellt a Sony. Az újdonság - elődjéhez hasonlóan - valódi high-end produkciót ad elő. Teszten a kicsiben nagyot szóló Z3 Compact.
 

Íme az első személyzet nélküli bolt

Automatákkal felszerelt, személyzetet egyáltalán nem igénylő szupermarket nyílt Északkelet-Kínában, a Csingtao városában.
 

Olcsóbban vennéd az áramot? Ezekre figyelj az átszerződésnél!

Szerződéskötési kisokos az áramszolgáltató-váltáshoz.
 
 
««  «  56  57  58  59  60   61   62  63  64  65  66  »  »»