Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Új csomagok konyhai pultvilágításhoz

 
Legújabb csomagban olcsóbb ajánlatunk - Konyhai pultvilágításhoz!
 

Fordulat a villanyautók terjedésében

A csodaakkutól csökken a villanyautók ára!
 

Már BuBival is tervez a FUTÁR

Budapest két pontja között nem biztos, hogy a tömegközlekedés a legjobb megoldás. Adott esetben érdemes lehet inkább bérelt biciklire pattanni. A FUTÁR már ezzel is számol…

Új felszerelést kapott az Arad megyei kórház

Új orvosi felszerelést adott át pár napja a megyei önkormányzat az alárendeltségébe tartozó megyei kórház sebészeti, ortopédiai, aneszteziológiai és intenzív-terápiás (ATI) osztályának, a korszerű gépeket be is mutatták többek között Nicolae Ioţcu megyei tanácsi elnök és Teodora Olaru kórházmenedzser jelenlétében.

Áramszolgáltatót váltanál? Közeledik az év végi hajrá!

A legtöbb cégnél most van az az időszak, amikor megkötik a következő évre szóló áramszerződéseket. Aki időben dönt, prémiumszolgáltatásokat is kaphat!
 

Szombaton gyulladnak fel az ünnepi fények a bécsi városháza előtt

Most szombaton nyílik a karácsonyi vásár a bécsi Városháza téren. A vásár karácsonyfája előző kedden érkezett meg a fővárosba.
 

A vezérigazgató sem mindenható

Egy friss felmérés szerint, amelynek részleteit a The Guardian publikálta, egyre több vezérigazgató érzi kiábrándítónak a fenntarthatóság terén tett erőfeszítéseinek hiábavalóságát. Számos vezető gondolja, hogy megragadtak a folyamatban és ezzel párhuzamosan egyre többen kérdőjelezik meg, hogy egyáltalán sikerre lehet-e egyáltalán vinni egy ilyen össztársadalmi és környezeti szempontból fontos programot a vállalatán belül.

Környezettudatos építészettel elkerülhető lenne a paksi atomcsapda

A meglévő épületállomány Magyarország jelentős vagyonát képezi, annak fenntartható és az energiahatékonysághoz jelentősen hozzájáruló fejlesztése kiemelt feladat kell, hogy legyen a jövőben. 

Energiapazarlók: legyőzhető a rutin

Amerikában pazarolnak a polgárok és a gyárak is. Pedig rengeteg pénzt spórolhatnának meg az energiatakarékos eszközökkel és a hőszigeteléssel.
 

Közvilágítás korszerűsítés Keszthelyen

Keszthelyen százszázalékos uniós támogatással több mint 2600 lámpafejet cseréltek ki. A világításkorszerűsítésre a Környezet és Energia Operatív Program pályázatán 363,8 millió forintot, az EU Önerő Alapból pedig további 64 millió forintot nyert el a Balaton-parti város.
««  «  52  53  54  55  56   57   58  59  60  61  62  »  »»