Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Frissült tudástárunk!

 
 
Melyik Spot keret kompatibilis a kiszemelt izzóval?  
 

4.000 Facebook kedvelő = 4.000,-Ft értékű vásárlási kupont adunk ajándékba!

Vásárolj szeptember 30-ig minimum nettó 10.000,-Ft értékben a LEDmaster.hu weboldalon és ajándékba adunk egy nettó 4.000,-Ft értékű (br. 5.080,-Ft) levásárolható kupont!
 
 

Ellopták az első Bubit

A Corvin-negyednél egy rosszul ledokkolt Bubit kötött el egy férfi, de a rendőrök a biciklibe épített GPS-nek köszönhetően már elfogták a tettest.
 
 

Mini vízerőművé alakul a toalett?

Napjainkban egyre több olyan kutatási projekt zajlik világszerte, amely a mindennapi életünkben már használt és megszokott eszközökre és tevékenységekre próbál energetikai megoldásokat telepíteni. Mivel életünk elengedhetetlen alapeleme a víz, nem véletlen, hogy ez az anyag is a kutatások előterébe került.

A világ 10 legfenntarthatóbb magas épülete

Az ősz közeledtével elkezdődik a különféle listák összeállításának időszaka, most éppen az amerikai CNBC pakolta össze a világ általuk 10 legfenntarthatóbbnak ítélt felhőkarcolóját egy listára. 

Szombaton rendezik meg az Energia Futamot

Elektromos versenyautók, különleges prototípusok és átalakított szériaautók versenyeznek szombaton a budapesti Széchenyi téren a IV. MVM Energia Futamon.

Energiahatékonyságra pályázhatunk

Már szeptemberben megnyílnak az első lakossági energetikai pályázatok, melyek háztartási nagygépek cseréjét, fűtéskorszerűsítést és külső nyílászárók cseréjét támogatják majd.
 

NE OLVASD EL!

NE OLVASD EL! - Ha nem vásárolsz az e-bayről!
 

Irány Kína!

Egy kis visszaemlékezés, hogyan ismerkedtem meg a LED-ek világával. Ha 8 éve nem utazok Kínába, akkor ma ez a cég sem létezne...

Okostelefonnal vezérelhető RGBW izzó!

 
Tekintsd meg okostelefonról is vezérelhető hagyományos foglalatba tekerhető RGBW lámpáinkat!
««  «  57  58  59  60  61   62   63  64  65  66  67  »  »»