Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Androiddal gyilkolják meg az autóipart

Jönnek a robotautók! Sőt, már itt is vannak! Egy mai high-tech autónak szóban adhatunk utasításokat, menet közben átmászhatunk az anyósülésre, de aki ezt teszi, az biztosan idióta. Viszont az okosautó is legfeljebb félhülye. Hangvezérlést, navigációt teszteltünk, és belenéztünk a robotautók jövőjébe.

A cél, hogy az EU-ban mi legyünk a legolcsóbbak

Amíg nem érjük el, hogy az Európai Unióban mi legyünk a legolcsóbbak, addig megyünk tovább előre – mondta a Fidesz rezsicsökkentésért felelős képviselője, Németh Szilárd Kifejtette: ez azt jelenti, hogy tovább csökkenhet a gáz és a villany ára, de nemcsak a lakosság körében, hanem a vállalkozásoknál is.

Hordozható minimozi

Az LG egy új, meglehetősen könnyedén hordozható kompakt projektort mutatott be, amely a PW700-as típusjelzést kapta. A Bluetooth 3.0-s vezérlővel is ellátott apró projektor LED-es alapokon nyugszik, fényereje pedig 700 ANSI lumenes. 
 

Körömlakkal is kideríthető, van-e partidrog az italban

Kifejlesztettek egy körömlakkot, mely elszineződik, ha partidrog éri.
 
 

Vége a plazmatévéknek

A nagy gyártók közül a Samsung és a Panasonic már bejelentette, hogy leállítják a plazmatévék gyártását, az LG-nél pedig már csak azon gondolkoznak, hogy mikor.
 
 

Ennél jobban talán nem is lehet személyre szabni az értesítéseket

Az androidosok számára óriási segítség lehet a Right Flow, amely az összes népszerű app minden lehetséges értesítési beállítását egy helyen elérhetővé és személyre szabhatóvá teszi.
 

Üdvözlünk a világ legkisebb, napenergiával üzemelő mobilmozijában!

Négy, kissé ütődött ember találkozott és gondolt egyet: egy rozzant utánfutót újrahasznosítva, némi napelemmel, pár LED-sorral és antik függönnyel pimpelve csinálnak egy mobil mozit, ami ugyan egyszerre csak nyolc, azaz nyolc vendéget tud fogadni, de mégis elég jó buli lehet.
 

LED-es világítással és napelemekkel spórolnának a társasházak

A LED-es világítástechnológia és a napelemes áramtermelés volt a slágertéma az OTP Bank 2014-es társasházi pályázatán. Az OTP Bank június 30-án zárult kiírására összesen 1100 társasház jelentkezett, s a pénzintézet három kategóriában összesen 8,8 millió Ft vissza nem térítendő támogatással segíti az öngondoskodást választó lakóközösségeket fejlesztési elképzeléseik megvalósításában.

Napenergia: hódít a nap ellen védő arcmaszk a kínai strandokon

Hatalmas népszerűségnek örvend a kínai strandokon az arcot teljesen fedő napvédő maszk, amely már külföldi divatmagazinokból is visszaköszön.
 
 

Csökkent az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 4 forinttal csökkentette a gázolaj és 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát hétfőn.
 
««  «  59  60  61  62  63   64   65  66  67  68  69  »  »»