Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Olcsóbb lesz az áram

A múlt év őszihez képest 5,7 százalékkal kevesebb összeg szerepelhet szeptembertől a villanyszámlán - a rezsicsökkentésről februárban hozott törvénynek ez az előírása szeptember 1-jén lép hatályba.

Extra keskeny LED szalagok érkeztek!

 
 
Egyedülálló, extra keskeny LED szalagunk érkezett!  
 

Candy, az édességnyomtató

A 3D Ventures londoni startup megfizethető árú, de prémiumkategóriás élelmiszernyomtatóval akarja forradalmasítani a piacot. 359 fontba, azaz mintegy 500 – pontosabban 499 – euróba fog kerülni.

Közösen fejleszt olcsó elektromos kisautót a Nissan és a Mitsubishi

Olcsó elektromos autó közös gyártásába kezd két nagy japán járműipari óriás, a Nissan és a Mitsubishi – jelentette hétfőn a Nikkei japán gazdasági újság.
 
 

Európához képest olcsó a magyar áram és gáz

Két tucat európai fővárossal összevetve Budapest áram- és gázár szerinti helyezése egy év alatt jelentősen javult. Az utóbbi hónapok során viszont a lendület megtörni látszik. Júniushoz képest júliusban már nem a második, csupán a harmadik legolcsóbb a budapestiek által fizetett áram 23 európai város közül.

A Fidesz és az NFM is megmagyarázza az óriási E.ON-ráfizetést

A kormánypárt és a szaktárca is hasonlóan érvel, az MSZP szerint a miniszterelnök lebukott.
 
 

Mozgásérzékelős LED kosárpályát épített a Nike

Kobe Bryant és a legmodernebb technológia segítségével keresik a tehetséges kosarasokat.

Kiváltságokat kaphatnak az elektromos autók

Németország elkötelezte magát az e-autók mellett: 2020-ra egymillió elektromos meghajtású járművet szeretnének látni az utakon. Az újabb javaslatok szerint az e-autókat ingyenes parkolás, buszsávhasználati jog és sok egyéb kiváltság illetheti meg hamarosan. Magyarországon ingyenes tankolás segíti az árammal működő autók terjedését.

Hátizsákba épített KRESZ-táblák

A biciklis táskába épített-LED lámpák segítségével próbálja meg egy dizájner még biztonságosabbá tenni a kerékpárosok dolgát.
 

Nem látsz be valahova? Akkor így készíts fotót vagy videót róla!

Ha valaha eszedbe jutott már, hogy milyen jó is lenne bepillantani az amúgy elérhetetlen helyekre, akkor nézd meg az alábbi eszközt!
 
««  «  60  61  62  63  64   65   66  67  68  69  70  »  »»