Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

#5 RGB LED szalag és a vezérlő összekötése

Nézd meg a legújabb okosító videóvsorozatunk 5. részét, amelyben Vera bemutatja, hogyan kell az RGB LED szalagot összekötni az RGB vezérlővel.
Érdemes megnézned, mert a videó után akár a saját RGB világításod is el tudod készíteni a vezérléssel együtt!

#4 RGB távirányító fel- és letanítása

Nézd meg a legújabb okosító videó sorozatunk 4. részét, amelyben Vera segít abban, hogyan tudod az újonnan vásárolt RGB LED szalagod vezérlésére rábírni a LED vezérlőt, vagy hogyan vedd rá a vezérlőt, felejtse el a LED szalagot.
Mit kell megnyomni 3 másodpercig vagy ötször? Ne aggódj, neked is menni fog, miután végignézted a videót!

#3 Fehér LED szalag távirányítójának betanítása

Nézd meg a legújabb okosító videó sorozatunk soron következő 3. részét és csináld Vera után!
Programozd fel a távirányítót, hogy utána használni tudd a fehér vagy egyszínű LED szalagod vezérlésére.

#2 LED szalag és a vezérlő összekötése

Nézd meg a legújabb okosító videó sorozatunk második részét, amelyben Vera megmutatja hogyan lehet a LED szalag kimenő vezetékeit bekötni a vezérlőbe.
A videóban a színhőmérsélet változtatható LED szalagot köti be Vera így, ha végignézed a videót, akkor ezt a különlegesebb LED csíkot is be fogod tudni üzemelni.
Vedd elő a csavarhúzódat a fiók aljáról! Te is meg tudod csinálni, nem kell várnod a villanyszerelőre!

#1 LED szalag forrasztásának rejtelmei

Szia! Nézd meg a legújabb okosító videó sorozatunk kezdő részét, amelyben rögtön egy izgalmas dolgot, a forrasztást mutatja meg Vera. 
Hogyan lehet összeforrasztani két LED szalag szakaszt? Hogyan lehet a tápegységet összekötni a LED csíkkal? Vera profi a forrasztást illetően és most prezentálja lépésről lépésre a LED-es szakma egyik leglényegesebb tevékenységét, az oldhatatlan kötést, vagyis a forrasztást.

Készítsd el a saját világítási terved!

Milyen lépésekből áll a világítástervezés? Olvasd el cikkünket, és a végére akár komplett világítási terved elkészítheted!

Megújult weboldalunk

Ránkfért már a teljes ráncfelvarrás, ami hosszabb időt vett igénybe, mint gondoltuk :)

Igényeidre szabott mennyezeti világítás, amelyet akár fővilágításként is tudsz használni!

LED csillagos égbolt a szobád mennyezetén - az éjszakai égbolt csillagjainak tündöklése egy karnyújtásnyira a mennyezeten! Fedezd fel ezt az egyedülálló látványt, amelyet a Te elképzelésed szerint készítünk el Neked. Használd a fényvezérlést a hangulatod szerint, legyen suttogó vagy harsogó a csillagok áttűnése és vibrálása. Merülj el egy fárasztó nap után a pompázatos színes fények és a fényűző csillogás magaslataiban. Válaszd a káprázatos LED csillagos ég nyújtotta varázslatot! 

Forrasztás vagy gyors csatlakozó a LED szalaghoz, melyik a jobb megoldás?

Most eláruljuk, miért nem forgalmazunk gyorscsatlakozót a LED szalagokhoz!   …Azért mert, NEM tartjuk elég biztos megoldásnak! Mi inkább megforrasztjuk!   Többek között azért sokkal jobb módszer odaforrasztani a LED szalaghoz a vezetéket mert olcsóbb, mintha csatlakozót használnál, mert így egy sokkal biztosabb kötés jön létre a forrasztás által, és nem kell félned attól, hogy rosszul csatlakoztattad össze a LED szalagokat.

Világítástervezés

Modern, de élvezhető energiatakarékos világítást szeretnél? Nem boldogulsz a világításod esztétikai megtervezésével?   Segítünk neked! Keresd szakértő kollégánkat: Takács Margit LED világítás projektvezetőt! info@ledmaster.hu vagy hívd a +36 20 386 9559 mobilszámot!
««  «  1   2   3  4  5  6  7  »  »»