Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Egy kis tavasz januárban

A január az év leghosszabb, leghidegebb, legszürkébb hónapja. Az év kezdete mindig nehéz, a véget nem érő hosszú, hideg, olykor nyomasztó januári napokban pedig még nehezebb. Lelket, szívet, érzekékeket melengő ötlet ilyenkor virághagymákat nevelni, gyönyörködni az üde, tavaszi színeikben, a legjobb pedig hazaérkezni a friss virágillatú otthonunkba. 

Elsötétült a Piccadilly híres fényreklámja

Január 16-án sötétbe borult London egyik leghíresebb látványossága, a Piccadilly Circus háznyi méretű fényreklámja, amelyet az üzemeltető cég hónapokig tartó munkával teljesen felújít.

0 forintos tippek, amivel felfrissítheted otthonodat az újévben

2017-ben is szeretnénk önmagunknak és vendégeinknek is megmutatni, hogy folyamatosan fejlődünk, változunk. Most eljött az idő, hogy ezt a késztetést a lakásunk is tükrözze. Így olyan tippeket hoztunk el, melyek felfrissítik otthonod, de az ünnepek utáni alacsonyabb költségvetés idején is megengedheted magadnak, mivel kizárólag az idődből kell egy kicsit áldoznod, de a pénztárcád nem fogja megbánni!

-15 celsius fok és az elektromos autók

Az elmúlt 2 hét a mínuszoké volt. Nem volt ritka a -15 fok sem, de néha egészen -17 fokig is lement a hőmérő higanyszála. Mit jelentett ez Magyarország első elektromos car sharing szolgáltatásának életében? A GreenGo sajtóközleményében négy pontban foglalta össze a tapasztalatokat.

Ezekre az újévben is figyelj oda! – 7 fontos lakberendezési szabály, amiket 2017-ben is be kell tartanunk

Az új év sok újat hoz magával, vannak azonban időtálló dolgok. Ilyenek például a legalapvetőbb lakberendezési szabályok, melyeket 2017-ben is erősen ajánlott betartani.Az új év sok újat hoz magával, vannak azonban időtálló dolgok. Ilyenek például a legalapvetőbb lakberendezési szabályok, melyeket 2017-ben is erősen ajánlott betartani.

Ugye te is örülnél, ha ilyen fal lenne a munkahelyeden?

Egy ausztrál cég megelégelte az unalmas falakat: a folyosókat szórakoztató és látványos megoldással turbózta fel.

Egyszerű módszerek, amikkel újjávarázsolhatjuk a lakást 2017-ben – Itt az ideje a változtatásnak

Ha már az év eleji időszakban elgondolkodunk azon, mit változtatnánk meg magunkon vagy az életünkön, miért ne tennénk ugyanezt az otthonunkkal is? Mindig lehet mit javítani vagy még szebbé és még hangulatosabbá tenni. Következzen most néhány nagyon egyszerű (és a legtöbb esetben olcsó is) tipp, amivel újjávarázsolhatjuk a lakást 2017-ben.

Nukleáris energia-ipari együttműködésről állapodott meg az Egyesült Király Japánnal

A nukleárisenergia-ipar területén történő szorosabb együttműködésről kötött megállapodás a közelmúltban az Egyesült Királyság és Japán, amelynek keretében a jövőben akár közösen is építhetnek atomerőművet a szigetországban.

Zöldségesládák a lakberendezésben

Ha sikerül néhány masszív darabra szert tennünk, érdemes kicsinosítani, feltuningolni, vagy akár átalakítani igényeink szerint, hogy aztán  otthonunk egyedi darabjaként kezdhessenek új életet. 

Napelemre cserélik a szegények gyertyáit

Károlyéknak a gatyájuk is rámegy a villanyszámlára, Anna szobájában nappal is koromsötét van, Gyuláéknak pedig az utcalámpa adja éjszaka a világosságot. Rengeteg szegény családnak jelent problémát a világítás, egy alapítvány azonban kitalálta, hogy napelemmel működő világítótesteket szerel a házukba. Mennyit segíthet egy LED-égőkkel körbetekert műanyagflakon? Az Abcúg riportja.
««  «  1  2  3  4  5   6   7  8  9  10  11  »  »»