Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

-15 celsius fok és az elektromos autók

Az elmúlt 2 hét a mínuszoké volt. Nem volt ritka a -15 fok sem, de néha egészen -17 fokig is lement a hőmérő higanyszála. Mit jelentett ez Magyarország első elektromos car sharing szolgáltatásának életében? A GreenGo sajtóközleményében négy pontban foglalta össze a tapasztalatokat.

Ezekre az újévben is figyelj oda! – 7 fontos lakberendezési szabály, amiket 2017-ben is be kell tartanunk

Az új év sok újat hoz magával, vannak azonban időtálló dolgok. Ilyenek például a legalapvetőbb lakberendezési szabályok, melyeket 2017-ben is erősen ajánlott betartani.Az új év sok újat hoz magával, vannak azonban időtálló dolgok. Ilyenek például a legalapvetőbb lakberendezési szabályok, melyeket 2017-ben is erősen ajánlott betartani.

Ugye te is örülnél, ha ilyen fal lenne a munkahelyeden?

Egy ausztrál cég megelégelte az unalmas falakat: a folyosókat szórakoztató és látványos megoldással turbózta fel.

Egyszerű módszerek, amikkel újjávarázsolhatjuk a lakást 2017-ben – Itt az ideje a változtatásnak

Ha már az év eleji időszakban elgondolkodunk azon, mit változtatnánk meg magunkon vagy az életünkön, miért ne tennénk ugyanezt az otthonunkkal is? Mindig lehet mit javítani vagy még szebbé és még hangulatosabbá tenni. Következzen most néhány nagyon egyszerű (és a legtöbb esetben olcsó is) tipp, amivel újjávarázsolhatjuk a lakást 2017-ben.

Nukleáris energia-ipari együttműködésről állapodott meg az Egyesült Király Japánnal

A nukleárisenergia-ipar területén történő szorosabb együttműködésről kötött megállapodás a közelmúltban az Egyesült Királyság és Japán, amelynek keretében a jövőben akár közösen is építhetnek atomerőművet a szigetországban.

Zöldségesládák a lakberendezésben

Ha sikerül néhány masszív darabra szert tennünk, érdemes kicsinosítani, feltuningolni, vagy akár átalakítani igényeink szerint, hogy aztán  otthonunk egyedi darabjaként kezdhessenek új életet. 

Napelemre cserélik a szegények gyertyáit

Károlyéknak a gatyájuk is rámegy a villanyszámlára, Anna szobájában nappal is koromsötét van, Gyuláéknak pedig az utcalámpa adja éjszaka a világosságot. Rengeteg szegény családnak jelent problémát a világítás, egy alapítvány azonban kitalálta, hogy napelemmel működő világítótesteket szerel a házukba. Mennyit segíthet egy LED-égőkkel körbetekert műanyagflakon? Az Abcúg riportja.

Falnak rohant egy Tesla egy garázsban

Újabb pert kezdeményeztek a tesla Motors ellen, ezúttal Kaliforniában. Egy X modell tulajdonos fordult a bírósághoz, mert állítása szerint autója váratlanul felgyorsult a garázsba parkolás közben, és áttörte a garázs és nappali válaszfalát, miközben az autó vezetője és utasa is megsérült.

Autó? Úgy érted, az okosotthonom mobilszobája

Végignéztük néhány nagy autógyártó leghasznosabb és legelborultabb ötleteit a Las Vegas-i CES-en. A legbátrabb a Hyundai volt, de a legnagyobbat a Nissan dobta.

Így csábíts a hálószobában - A budoárod is legyen olyan vonzó, mint te vagy

Néhány egyszerű trükkel a legegyszerűbb hálószobát is azonnal csábítóvá és szexissé tehetjük. Mutatjuk, mire gondolunk.
««  «  1  2  3  4  5   6   7  8  9  10  11  »  »»