Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Idén is lesz Fényvillamos

Idén is járni fog a Fényvillamos Budapesten, írja a BKV közleménye. A kívül-belül feldíszített jármű 2016. december 5. és 2017. január 6. között szállítja majd az utasokat.

Színes vagy fehér égősor? Vége a karácsony legnagyobb vitájának!

Szeretnénk leszögezni, hogy ezen veszekedni az ünnepi asztalnál még mindig sokkal kellemesebb, mint a politikán vagy azon, hogy kinek az élete nem tart még ott, ahol a többi családtag szeretné. Természetesen mindkét típusú égősor működhet, de sok mindentől függ, mi illik az adott térbe, ezek a szempontok a legfontosabbak...

Így ötvözd a különböző stílusokat a lakásban – 5 tipp, hogy eklektikusan sikkes legyen az otthonod

„Milyen eklektikus ez a lakás!” Sokan csak azért mondják ezt egy térre, mert zsúfoltnak és ízléstelennek tartják, de nem szeretnének megbántani senkit. Pedig az eklektika egészen mást jelent, egyáltalán nem negatív fogalom, sőt. Megmutatjuk, hogyan ötvözheted a különböző stílusokat sikkesen.

Beszántják a magyar GE egyik részlegét, 300 embert küldenek el...

A leépítést szerdán jelentették be a dolgozóknak, az indok, hogy a tevékenységet áttelepítik Londonba. Bár hivatalosan még nem zárult le az erről szóló döntési folyamat, mivel az eredeti tervet a legfelsőbb vezetés javasolja, nem valószínű, hogy más forgatókönyv valósulna meg. Minden kirúgott Current-dolgozó megkapja a csoportos leépítéseknél szokásos, szakszervezet által letárgyalt elbocsátási ajánlatát, januárban pedig az érintetteket fizetett szabadságra küldenék. Néhány embert megpróbálnak majd átvenni a cég más üzemeibe.
 
 

DECEMBERI FELADATLISTA: FONTOS TEENDŐK AZ ÉV UTOLSÓ HÓNAPJÁRA OTTHON ÉS A HÁZ KÖRÜL!

A december talán az év legsűrűbb hónapja. A karácsonyi ünnepek és az év végi sürgés-forgás nagyon sok energiát és figyelmet tud elvonni az embertől. Mindezek ellenére sem feledkezhetünk meg azonban a hideggel együtt megérkező teendőkről sem. Segítségképp összeszedtük, mi mindenre figyeljünk oda az esztendő utolsó hónapjában.

Tényleg romlik a szemem, ha túl közelről nézem a tévét?

Valószínűleg mindenkivel többször előfordult gyerekkorában, hogy a szülei leteremtették, mert túl közelről nézte a tévét. Túl erős a fény/sugárzás/akármi, tönkreteszi a szemed! - hangzott a fenyegetés, ami egészen logikus is volt. Csak hát az a helyzet, hogy a hatvanas évek óta már egyáltalán nem igaz.

Legyél a saját lakberendeződ! Így teheted az otthonodat igazán exkluzívvá!

Talán közhelyesnek tűnik a mondás, hogy "mindenhol jó, de a legjobb otthon", pedig ez tényleg így van - kivéve persze, ha nyaralunk, mert hát na... Éppen ezért mindenki egyedi és csodás otthont szeretne magának, amit tényleg a sajátjának érezhet és kedvére alakíthatja. Szerencsére egy szép exkluzív otthon, ma már nem csak pénz kérése, csak jó ízlés és egy kis stílusérzék kell hozzá.

A süllyeszthető LED világítás előnyeiről - tippek

Akár otthon, akár a munkában, akár idegen környezetben vagyunk, a világítás befolyásolja hangulatunkat, komfortérzetünket. Persze ezt nem is kell bizonygatnunk, minden ember érzi, ha fárad a szeme, ha a rossz fényerő miatt veszít a koncentrációjából vagy éppen zavarják a harsány fények. Vannak olyan helyzetek, mikor nem is vesszük észre, hogy egy helytelenül beállított világítás van ránk rossz hatással. Egyre több tanulmány foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy milyen helyzetben milyen színű, erejű és típusú világításra van szükségünk. A süllyeszthető LED világítás pozitív hatásairól, adunk egy-két tanácsot, tippet és mutatunk pár képet praktikus kiépítésekről

Így ápold a növényeidet télen...

Egy hét múlva ilyenkor már tél lesz, már ami a hónapot illeti. Van, aki az első hó lehullása után érzi csak igazán, hogy megérkezett, más már a fűtési szezon beindulásától telet emleget. Azt nem tudni, a lakásunkat díszítő növények mikortól számolják beköszöntését, de nem árt időben felkészülnünk szépségeink téli ápolására sem.

A NextEv bemutatta a „világ leggyorsabb elektromos autóját”

A NextEv nevű kínai elektromos autó gyártó a közelmúltban mutatta be az új autóját, amely állítása szerint a világ leggyorsabb elektromos autója.
««  «  5  6  7  8  9   10   11  12  13  14  15  »  »»