Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Tényleg romlik a szemem, ha túl közelről nézem a tévét?

Valószínűleg mindenkivel többször előfordult gyerekkorában, hogy a szülei leteremtették, mert túl közelről nézte a tévét. Túl erős a fény/sugárzás/akármi, tönkreteszi a szemed! - hangzott a fenyegetés, ami egészen logikus is volt. Csak hát az a helyzet, hogy a hatvanas évek óta már egyáltalán nem igaz.

Legyél a saját lakberendeződ! Így teheted az otthonodat igazán exkluzívvá!

Talán közhelyesnek tűnik a mondás, hogy "mindenhol jó, de a legjobb otthon", pedig ez tényleg így van - kivéve persze, ha nyaralunk, mert hát na... Éppen ezért mindenki egyedi és csodás otthont szeretne magának, amit tényleg a sajátjának érezhet és kedvére alakíthatja. Szerencsére egy szép exkluzív otthon, ma már nem csak pénz kérése, csak jó ízlés és egy kis stílusérzék kell hozzá.

Így ápold a növényeidet télen...

Egy hét múlva ilyenkor már tél lesz, már ami a hónapot illeti. Van, aki az első hó lehullása után érzi csak igazán, hogy megérkezett, más már a fűtési szezon beindulásától telet emleget. Azt nem tudni, a lakásunkat díszítő növények mikortól számolják beköszöntését, de nem árt időben felkészülnünk szépségeink téli ápolására sem.

A NextEv bemutatta a „világ leggyorsabb elektromos autóját”

A NextEv nevű kínai elektromos autó gyártó a közelmúltban mutatta be az új autóját, amely állítása szerint a világ leggyorsabb elektromos autója.

A 10 legnagyobb tabu kis lakásban

Van néhány dolog, ami bármilyen szép, és bármilyen trendi is, kis lakásba sajnos akkor sem való.

A lakossági fűtés szennyezi a legjobban a levegőt

Magyarország legsúlyosabb környezet-egészségügyi problémája a lakossági fűtés levegőszennyezése, miközben a lakossági tüzelőberendezések kibocsátása Magyarországon még nem szabályozott – hangzott el a Tiszta fűtés című nemzetközi konferencián kedden Budapesten, az eseményt az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala és a Levegő Munkacsoport rendezte a német Deutsche Umwelthilfe és a Dán Ökológia Tanács közreműködésével.

Egymilliárd eurót spóroltak a fogyasztók

Az európai villamosenergia-hálózatok összekapcsolása éves szinten már egymilliárd eurós megtakarítást hozott eddig az uniós fogyasztóknak, akik az egységes hálózat teljes kialakításával további 250 millió eurót tudnak majd megtakarítani évente – mondta Alberto Pototschnig, az Energiaszabályozók Együttműködési Ügynöksége (ACER) igazgatója az MTI-nek.

Így szabadulhatunk meg az üres falaktól – 6 kreatív ötlet a nagy felületek dekorálására

Egy nagy, ablaktalan fal sokakat megijeszt, nem tudják, hogyan is lehetne kidekorálni azt úgy, hogy ne tűnjön erőltetettnek. Pedig egy ilyen felület afféle üres vászonként szolgál, amit ízlésünk és kreativitásunk szerint kidíszíthetünk. Mutatunk 6 ötletes verziót inspirációul.

Decembertől energiahatékonysági hitel nulla kamattal

Az éves fejlesztési keretben foglaltaknak megfelelően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) várhatóan decemberben hirdeti meg a lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelt. Az igénylések benyújtása várhatóan 2017 első negyedévében kezdődhet meg a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által kialakított MFB Pontok hálózatában - közölte a pénzintézet az MTI-vel pénteken.

10 tipp a praktikus konyha tervezéséhez

Talán mindenki tudja, hogy milyen gépek és szekrények kellenek egy konyhába, de azt már kevesebben, hogy milyen apróságokon múlik egy jó konyha tervezése. Ebből mutatok most 10 apróbb, de annál hasznosabb tippet, amitől praktikusabb lesz a konyha.
 
««  «  5  6  7  8  9   10   11  12  13  14  15  »  »»