Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

10 tipp a praktikus konyha tervezéséhez

Talán mindenki tudja, hogy milyen gépek és szekrények kellenek egy konyhába, de azt már kevesebben, hogy milyen apróságokon múlik egy jó konyha tervezése. Ebből mutatok most 10 apróbb, de annál hasznosabb tippet, amitől praktikusabb lesz a konyha.
 

60 000 okosmérő jön

Decembertől több mint 60 ezer okos mérőórát helyeznek üzembe a főváros több kerületében és néhány vidéki városban, ezek szolgáltatják majd a lakosság és a cégek víz, gáz, távhő és áram fogyasztásáról az adatokat a KOM Központi Okos Mérés Zrt. mintaprojektjének a keretében – mondta  Vöő Kristóf, a KOM Zrt. vezérigazgatója sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

4 dolog, amit a kis konyhával rendelkezőknek sosem szabad csinálniuk

Bizony vannak olyan dolgok, amiket ebben az esetben nem engedhetünk meg magunknak. Viszont ha megfogadod az alábbi tippeket, akkor egész biztosan kényelmesen elférsz a pici konyhában is, és semmilyen bosszúságot nem fog okozni az, hogy csupán ennyi hely áll a rendelkezésedre! A kis konyha néha kifejezetten áldás, nem pedig átok – hidd el!

Lépésektől világítanak Las Vegas lámpái

Kevés olyan város van az Egyesült Államokban, ahol gyalogosan is érdemes az utcán közlekedni, de Las Vegas pont közéjük tartozik. A kaszinók és a fények városa éppen ezért tökéletes terep, hogy az EnGoPlanet nevű cég kipróbálja a kinetikus járdalapokkal meghajtott utcalámpáit.
 

9 zseniális ötlet kis lakásokba - Így nyerj extra centiket

Sokan laknak kis lakásban, így nekik tárolás szempontjából minden négyzetcentiméter számít, de az okos és praktikus beosztás azoknak is fontos, akik nagy területen élnek. Ennek a 9 zseniális ötletnek segítségével minden helyiségben sok helyet megspórolhatunk.
 

Itt a legérdekesebb kerék(pár)

Lehet egy kerékkel kevesebb? Erre a kérdésre ad választ ez a “pár” nélküli “kerékpár”. Egy egykerekű közlekedési eszköz, mellyel némi tanulást követően nem csak eljuthatunk A-ból B-be, de közben még jól is szórakozhatunk.
 

Óriási lesz a Hold november 14-én

A Hold látványa mindig magával ragadó, de most november 14-én még inkább érdemes az égre szegeznünk a szemünket, mivel hatalmasnak fog tűnni az égitest! A rekord nagyságú szuperhold állítólag 70 év távlatában a legnagyobb lesz, amit láthattunk, és ez lesz a Földhöz legközelebbi telihold.

Csőcsere a NASA szoláriumban

Az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) Glenn kutatóközpontja adta ki csütörtökön az alábbi képeket, amiken friss szerzeményüket, a vadiúj ledes napfényszimulátort mutatják meg a nagyközönségnek.

Ez alapján választanak új otthont a sztárok - fogadd meg a tanácsaikat

A hírességek lakásvásárlási szokásai bizony több dologban egyeznek a mieinkkel, mint azt elsőre gondolnád! Az ő tanácsaikat követve pedig egész biztosan megtalálod az álomotthont és nem választasz rosszul!
 

Látványos drónrajt mutatott be az Intel

Az Intel év elején Guinness-rekordot állított fel azzal, hogy a szoftverével egyetlen ember egyszerre 100 drónt irányított. Akkor még leginkább pr-akciónak tűnt a látványos fényjátékot az égre rajzoló drónraj, de a cég új bejelentése helyreteszi az akkori akciót is: bemutattak egy saját drónt, amelyet kifejezetten a hasonló látványos drónrajshow-khoz fejlesztettek.

 

««  «  5  6  7  8  9   10   11  12  13  14  15  »  »»