Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Így szabadulhatunk meg az üres falaktól – 6 kreatív ötlet a nagy felületek dekorálására

Egy nagy, ablaktalan fal sokakat megijeszt, nem tudják, hogyan is lehetne kidekorálni azt úgy, hogy ne tűnjön erőltetettnek. Pedig egy ilyen felület afféle üres vászonként szolgál, amit ízlésünk és kreativitásunk szerint kidíszíthetünk. Mutatunk 6 ötletes verziót inspirációul.

Decembertől energiahatékonysági hitel nulla kamattal

Az éves fejlesztési keretben foglaltaknak megfelelően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) várhatóan decemberben hirdeti meg a lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelt. Az igénylések benyújtása várhatóan 2017 első negyedévében kezdődhet meg a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által kialakított MFB Pontok hálózatában - közölte a pénzintézet az MTI-vel pénteken.

10 tipp a praktikus konyha tervezéséhez

Talán mindenki tudja, hogy milyen gépek és szekrények kellenek egy konyhába, de azt már kevesebben, hogy milyen apróságokon múlik egy jó konyha tervezése. Ebből mutatok most 10 apróbb, de annál hasznosabb tippet, amitől praktikusabb lesz a konyha.
 

60 000 okosmérő jön

Decembertől több mint 60 ezer okos mérőórát helyeznek üzembe a főváros több kerületében és néhány vidéki városban, ezek szolgáltatják majd a lakosság és a cégek víz, gáz, távhő és áram fogyasztásáról az adatokat a KOM Központi Okos Mérés Zrt. mintaprojektjének a keretében – mondta  Vöő Kristóf, a KOM Zrt. vezérigazgatója sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

4 dolog, amit a kis konyhával rendelkezőknek sosem szabad csinálniuk

Bizony vannak olyan dolgok, amiket ebben az esetben nem engedhetünk meg magunknak. Viszont ha megfogadod az alábbi tippeket, akkor egész biztosan kényelmesen elférsz a pici konyhában is, és semmilyen bosszúságot nem fog okozni az, hogy csupán ennyi hely áll a rendelkezésedre! A kis konyha néha kifejezetten áldás, nem pedig átok – hidd el!

Lépésektől világítanak Las Vegas lámpái

Kevés olyan város van az Egyesült Államokban, ahol gyalogosan is érdemes az utcán közlekedni, de Las Vegas pont közéjük tartozik. A kaszinók és a fények városa éppen ezért tökéletes terep, hogy az EnGoPlanet nevű cég kipróbálja a kinetikus járdalapokkal meghajtott utcalámpáit.
 

9 zseniális ötlet kis lakásokba - Így nyerj extra centiket

Sokan laknak kis lakásban, így nekik tárolás szempontjából minden négyzetcentiméter számít, de az okos és praktikus beosztás azoknak is fontos, akik nagy területen élnek. Ennek a 9 zseniális ötletnek segítségével minden helyiségben sok helyet megspórolhatunk.
 

Itt a legérdekesebb kerék(pár)

Lehet egy kerékkel kevesebb? Erre a kérdésre ad választ ez a “pár” nélküli “kerékpár”. Egy egykerekű közlekedési eszköz, mellyel némi tanulást követően nem csak eljuthatunk A-ból B-be, de közben még jól is szórakozhatunk.
 

Óriási lesz a Hold november 14-én

A Hold látványa mindig magával ragadó, de most november 14-én még inkább érdemes az égre szegeznünk a szemünket, mivel hatalmasnak fog tűnni az égitest! A rekord nagyságú szuperhold állítólag 70 év távlatában a legnagyobb lesz, amit láthattunk, és ez lesz a Földhöz legközelebbi telihold.

Csőcsere a NASA szoláriumban

Az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) Glenn kutatóközpontja adta ki csütörtökön az alábbi képeket, amiken friss szerzeményüket, a vadiúj ledes napfényszimulátort mutatják meg a nagyközönségnek.
««  «  5  6  7  8  9   10   11  12  13  14  15  »  »»