Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

10 lakásdekorációs tipp bármelyik helyiséghez

Meglepően egyszerű és nagyszerű elvek mentén is kialakítható különleges belső tér odahaza. Fontos ugyanakkor, hogy a lakásdizájn újjáépítésekor a döntéseket a maguk ésszerű sorrendjében hozzuk meg, különben nyakatekert lesz az egész folyamat. Ha mégis bizonytalan vagy, hol kezd, és mi az, ami valóban számít, az alábbi útmutató segít elindulni a helyes úton.

Több millió önellátó háztartás lehet 2050-től Európában

Van esély, lehetőség az emberek által végrehajtott energiaipari forradalomra a Friend of the Earth Europe környezetvédelmi szervezet nemrég közzétett jelentése szerint. Úgy látják, 2050-re az európaiak több, mint fele képes lehet megtermelni saját magának a szükséges villamos-energiát megújuló forrásokból.

LED-ekkel világítják ki az ország egyik legmagasabb építményét

2018 februárjáig megújul a pécsi tévétorony kilátószintje és az építmény környéke – erről döntött csütörtökön a pécsi közgyűlés.

Okosvárosokat fejleszt India, orosz cégek segítségével

Megállapodást kötött India Oroszországgal az okosvárosi megoldások közös fejlesztésétől, amelynek részeként előbbi ország az orosz cégek IT megoldásait használja majd.
 

Megadta, majd visszavonta az engedélyt a német kormány egy kínai felvásárlásra

A német kormány visszavonta a korábban kiadott engedélyt a LED-technológiában használt eszközöket, chipeket gyártó Aixtron vállalatnak egy kínai befektetési alap általi felvásárlására, egyben új vizsgálatot rendeltek el az ügyben - közölte a német cég. 

A kis étkezőknek is megvan a varázsa - Ötletek, hogyan legyen stílusosabb!

Enni együtt jó. Egy hangulatos kis sarokban pedig még jobb lehet az élmény, tehát akkor se add fel az étkező iránti vágyad, ha tényleg csak kis helyet tudtok szentelni neki. Körültekintő elrendezéssel, bútorválasztással és minimális dekorációval pedig egészen varázslatos kis helyet teremthetsz. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, amivel a maximumot hozhatod ki és stílusos lesz a pici étkező is!

10 DOLOG, AMI MINDENKÉPPEN KELL EGY HÁLÓSZOBÁBA

Tudtad, hogy a legtöbb időt a lakáson belül a hálóban töltöd? Add meg neki, ami jár! 10 ötletünk azt mutatja meg, mi minden kell egy világbajnok hálószobába.

Magyar találmánnyal tisztíthatjuk a levegőt

A légszennyezettség továbbra is hatalmas gondot jelent szerte a világon. Csak, hogy a közelmúlt egyik legmegdöbbentőbb példáját említsük, Pekingben kihelyeztek egy hatalmas kivetítőt, hogy az emberek megnézhessék a napfelkeltét, mivel erre a szmoggal borított város lakóinak nem volt lehetősége. Sajnos egy ilyen korban élünk, ahol folyamatosan véres küzdelmet kell folytatni a tisztább levegőért, de egy magyar terve talán egy kis felüdülést jelenthet.

Világító töklámpások befőttesüvegből

Töklámpást természetesen tökből is lehet faragni, ma azonban egy egész más, ugyanakkor látványos technikát mutatok be nektek lámpáskészítéshez. Főszerepben az egyik kedvenc újragondolható alapanyagom, a befőttesüveg!

 

Színekkel közli esténként egy pozsonyi híd, milyen lesz másnap az időjárás

Hétfőtől minden este színes fényárba borul a pozsonyi Szlovák Nemzeti Felkelés hídja. Az ufóhídként is emlegetett átkelőt számítógépes vezérlésű LED-es fényszórórendszerrel világítják ki. És itt nem csak egyszerű díszkivilágításról van szó, a színeknek jelentésük is van.
««  «  7  8  9  10  11   12   13  14  15  16  17  »  »»