Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

LED-ekkel világítják ki az ország egyik legmagasabb építményét

2018 februárjáig megújul a pécsi tévétorony kilátószintje és az építmény környéke – erről döntött csütörtökön a pécsi közgyűlés.

Okosvárosokat fejleszt India, orosz cégek segítségével

Megállapodást kötött India Oroszországgal az okosvárosi megoldások közös fejlesztésétől, amelynek részeként előbbi ország az orosz cégek IT megoldásait használja majd.
 

Megadta, majd visszavonta az engedélyt a német kormány egy kínai felvásárlásra

A német kormány visszavonta a korábban kiadott engedélyt a LED-technológiában használt eszközöket, chipeket gyártó Aixtron vállalatnak egy kínai befektetési alap általi felvásárlására, egyben új vizsgálatot rendeltek el az ügyben - közölte a német cég. 

A kis étkezőknek is megvan a varázsa - Ötletek, hogyan legyen stílusosabb!

Enni együtt jó. Egy hangulatos kis sarokban pedig még jobb lehet az élmény, tehát akkor se add fel az étkező iránti vágyad, ha tényleg csak kis helyet tudtok szentelni neki. Körültekintő elrendezéssel, bútorválasztással és minimális dekorációval pedig egészen varázslatos kis helyet teremthetsz. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, amivel a maximumot hozhatod ki és stílusos lesz a pici étkező is!

10 DOLOG, AMI MINDENKÉPPEN KELL EGY HÁLÓSZOBÁBA

Tudtad, hogy a legtöbb időt a lakáson belül a hálóban töltöd? Add meg neki, ami jár! 10 ötletünk azt mutatja meg, mi minden kell egy világbajnok hálószobába.

Magyar találmánnyal tisztíthatjuk a levegőt

A légszennyezettség továbbra is hatalmas gondot jelent szerte a világon. Csak, hogy a közelmúlt egyik legmegdöbbentőbb példáját említsük, Pekingben kihelyeztek egy hatalmas kivetítőt, hogy az emberek megnézhessék a napfelkeltét, mivel erre a szmoggal borított város lakóinak nem volt lehetősége. Sajnos egy ilyen korban élünk, ahol folyamatosan véres küzdelmet kell folytatni a tisztább levegőért, de egy magyar terve talán egy kis felüdülést jelenthet.

Világító töklámpások befőttesüvegből

Töklámpást természetesen tökből is lehet faragni, ma azonban egy egész más, ugyanakkor látványos technikát mutatok be nektek lámpáskészítéshez. Főszerepben az egyik kedvenc újragondolható alapanyagom, a befőttesüveg!

 

Színekkel közli esténként egy pozsonyi híd, milyen lesz másnap az időjárás

Hétfőtől minden este színes fényárba borul a pozsonyi Szlovák Nemzeti Felkelés hídja. Az ufóhídként is emlegetett átkelőt számítógépes vezérlésű LED-es fényszórórendszerrel világítják ki. És itt nem csak egyszerű díszkivilágításról van szó, a színeknek jelentésük is van.

Nagy ötletek kis konyhákba

Íme néhány szuper ötlet kis konyhába, ami lehet, hogy eddig eszedbe se jutott, de ha meglátod, legszívesebben már holnap megvalósítanád saját konyhádba.

Ilyen kellene mindenhova: ha ebből lenne az útburkolat, ingyen lenne az áram

Lerakták az első napelemes útburkolatot az Egyesült Államokban. Egy olyan technológiáról van szó, amely megfelelő léptékben alkalmazva önmagában is megtermelheti egy ország teljes áramigényét.
 
««  «  7  8  9  10  11   12   13  14  15  16  17  »  »»