Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

FURCSA KARÁCSONYOK A VILÁG TÖBB TÁJÁRÓL!

Egy nagyon kedves portugál barátnőmtől tudom, hogy náluk az a családi hagyomány, hogy karácsonykor sétálnak egyet az óceán parton. Csodás lehet! Azonban a fehér karácsony szinte soha nem adatik meg nekik, és az óceáni séta során kb. 16 fok van, szinte tavasz… Számomra ez gyakorlatilag elképzelhetetlen, és ez nem a jéghegy csúcsa, ami a furcsa karácsonyokat illeti.

SZILVESZTER A KERTBEN? MIÉRT NE? - TIPPEK

Emlékszel még a nyárra, amikor szinte minden hétvégén gyerekzsivaj, hangos nevetés, grillezett húsok, zöldségek, esetleg finom koktélok édes illata töltötte meg az udvarotokat? Már csak röpke pár hónap, és újra így lesz. De miért is kellene annyit várni? Nemsokára itt egy újabb alkalom, hogy odakint ünnepeljetek.

Készül a Tesla Sziget

A világhírű Tesla vállalat legújabb projektje a 100%-ig napenergiával működő sziget lesz.

5 fontos lakberendezési elv

Ha ezekre odafigyelsz, nem lőhetsz mellé!

Rengeteg elektromos töltőállomás jöhet Budapesten

Csaknem 500 új töltőhely jöhet létre elektromos autóknak Budapesten 600 millió forintból a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a fővárosi önkormányzat megállapodása alapján.

ÁLOM, ÉDES ÁLOM – HOL VAN AZ ÁGY LEGJOBB HELYE A SZOBÁBAN?

A nyugodt, pihentető alvás kulcsa a kényelmes ágy és a jól berendezett hálószoba. Az egyik legnagyobb dilemmát pedig pont e kettő állítja elénk, hiszen nehéz megtalálni a fekhely ideális helyét a szobában. Adunk most néhány támpontot ehhez.

Robotok oldhatják meg a munkaerőhiányt

A robottechnológia lehet a megoldás a szakemberhiányra, főleg az ipart és a szolgáltató szektort segíthetik a korszerű alkalmazások: az automatizálás Magyarországon félmillió állást válthat ki – közölte a Universal Robots (UR) az MTI-vel.

Otthon is elkészítheted a hógömböt - egyedi spórolós változatban

Tegnap a karácsonyi vásárban járva a hógömböket nézegettük, kedves barátnőm szeretett volna szuvenírt vinni három gyermekének, azonban a legkisebb darab is (kb 4 cm magas, mini gömb) több, mint 1000 Ft-ba került. Ezt, ha hárommal megszorozzuk, máris nem túl kifizetődő holmi egy háromgyerekes családnak… Jött az ötlet: inkább járjunk utána, hogyan lehet otthon elkészíteni!

Soha nem fogyott még ennyi áram Magyarországon

Csaknem tíz éves áramfogyasztási rekord dől meg kedden Magyarországon, de az új csúcs mindössze csütörtökig tartotta magát.

18 karácsonyfadísz, amit otthon is elkészíthetsz - Egyszerűek, mégis mutatósak

Bár nagyon sokféle díszt kaphatunk a boltokban, a kézzel készítettekben nemcsak az a legjobb, hogy sokkal olcsóbbak, hanem az is, hogy nagyon egyediek, és akár személyesre is készíthetjük őket. El is hoztam a legjobbakat, amiket könnyen és gyorsan elkészíthetünk, ráadásul nagyon különlegessé teszik a fánkat.
««  «  3  4  5  6  7   8   9  10  11  12  13  »  »»