Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Így helyezd el okosan a tévét a lakásban!

Mindenhonnan látni szeretnénk, mégsem akarjuk, hogy az egész szoba felett uralkodjon. Ha te sem tudod, hogy helyezd el a lehető legokosabban a tévét a lakásban, íme, pár hasznos tipp, ami majd segít.

Átadták az első támogatott elektromos autót

A kormány elkötelezett az e-mobilitás fejlesztése iránt, a tervek szerint 2020-ra Magyarországon mintegy 30 ezer elektromos jármű fog közlekedni - jelentette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára az első támogatott elektromos autó pénteki budapesti átadásán.

3D nyomtatott nevetést küldenek az űrbe

Hamarosan háromdimenziósan nyomtatott emberi kacaj hódíthatja meg a világűrt, ráadásul egy alkalmazás segítségével elméletileg bárki feltöltheti a saját nevetését is. A #Laugh projekt keretében ugyanis Eyal Gever izraeli művész az emberek nevetéséből készít nyomtatott szobrot az űrbe.

FURCSA KARÁCSONYOK A VILÁG TÖBB TÁJÁRÓL!

Egy nagyon kedves portugál barátnőmtől tudom, hogy náluk az a családi hagyomány, hogy karácsonykor sétálnak egyet az óceán parton. Csodás lehet! Azonban a fehér karácsony szinte soha nem adatik meg nekik, és az óceáni séta során kb. 16 fok van, szinte tavasz… Számomra ez gyakorlatilag elképzelhetetlen, és ez nem a jéghegy csúcsa, ami a furcsa karácsonyokat illeti.

SZILVESZTER A KERTBEN? MIÉRT NE? - TIPPEK

Emlékszel még a nyárra, amikor szinte minden hétvégén gyerekzsivaj, hangos nevetés, grillezett húsok, zöldségek, esetleg finom koktélok édes illata töltötte meg az udvarotokat? Már csak röpke pár hónap, és újra így lesz. De miért is kellene annyit várni? Nemsokára itt egy újabb alkalom, hogy odakint ünnepeljetek.

Készül a Tesla Sziget

A világhírű Tesla vállalat legújabb projektje a 100%-ig napenergiával működő sziget lesz.

5 fontos lakberendezési elv

Ha ezekre odafigyelsz, nem lőhetsz mellé!

Rengeteg elektromos töltőállomás jöhet Budapesten

Csaknem 500 új töltőhely jöhet létre elektromos autóknak Budapesten 600 millió forintból a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a fővárosi önkormányzat megállapodása alapján.

ÁLOM, ÉDES ÁLOM – HOL VAN AZ ÁGY LEGJOBB HELYE A SZOBÁBAN?

A nyugodt, pihentető alvás kulcsa a kényelmes ágy és a jól berendezett hálószoba. Az egyik legnagyobb dilemmát pedig pont e kettő állítja elénk, hiszen nehéz megtalálni a fekhely ideális helyét a szobában. Adunk most néhány támpontot ehhez.

Robotok oldhatják meg a munkaerőhiányt

A robottechnológia lehet a megoldás a szakemberhiányra, főleg az ipart és a szolgáltató szektort segíthetik a korszerű alkalmazások: az automatizálás Magyarországon félmillió állást válthat ki – közölte a Universal Robots (UR) az MTI-vel.
««  «  3  4  5  6  7   8   9  10  11  12  13  »  »»