Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Rendszerezd újra - Tuti tippek a fürdőszobához

Nekünk már a tavaszi nagytakarítás jár a fejünkben, amit valamikor úgyis el kell kezdeni, miért ne indíthatnánk a fürdőszobával, akár már ezen a hétvégén!

5+1 trükk, amivel kicsinosíthatod a kis erkélyedet a tavaszra

Jön a tavasz, turbózzuk fel egy kicsit az erkélyt is!

Így találd meg az ágy tökéletes helyét a hálószobában

A hálószoba középpontja, a pihenés színtere: az ágy. Nagy mérete miatt nincs egyszerű dolgunk, ha a helyét keressük. Fogadd meg tanácsainkat és találd meg te is a tökéletes helyet az ágyadnak. Szép álmokat kívánunk!

Az első 10 lépés a minimalista életmód felé

Te mernél úgy élni, hogy egyetlen tányért, kanalat, bögrét használsz, egyetlen szoknyát vagy nadrágot hordasz és a gyereknek három játéka van? Ha nem, akkor csak próbáld ki ezt a néhány kompromisszumos megoldást.

Biztonságban a gyerekszobában - megszívlelendő tanácsok

A várandósság talán egyik legszebb része, amikor a leendő anyuka, leendő apuka megálmodják, majd összeállítják a gyerekszoba berendezését. Tündi-bündi kiságy, praktikus pelenkázó, csöpp szekrények, matricák, képek a falra, ilyen meg olyan tárolók, mindez persze a baba nemének megfelelő színben.

Dekoráljuk a hűtőszekrényt!

Ha nem beépített hűtőszekrényed van, és nem szereted a fehér, vagy ezüst színét (tényleg, legalább színes lehetne) akkor matricázásra fel!

Mit tegyél (és mit ne tegyél) az asztalra?

Profi lakberendezők tippjeit olvashatjátok, a lakás legfontosabb felületeinek dekorálásáról.

A legalacsonyabbak között a magyar energiaár

Európai összehasonlításban a magyar fogyasztók továbbra is az egyik legalacsonyabb áron juthatnak hozzá a villamos energiához és földgázhoz – derül ki a Magyar Energetikai Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) legfrissebb nemzetközi ár-összehasonlító vizsgálatából.

Variációk ablakra – 5 bámulatos megoldás ablakaid hangsúlyozására

Hajlamosak vagyunk kizárólag a funkcionalitás szemüvegén keresztül gondolkodni róluk, pedig az ablakok ennél sokkal többet jelentenek otthonunkban. A fény és a természet kapuját! Ezért sem mindegy, mekkora hangsúlyt adunk nekik a lakásdekorációban. Többnyire minél többet, annál jobb. Mutatjuk, hogyan tehetjük meg mindezt bármely helységben szinte észrevehetlenül.

Világrekorder a paksi atomerőmű

A paksi atomerőmben is működő VVR440-es típusú reaktorok a világon sehol sem működtek még 100 százalékos kihasználtsággal, ahogyan Pakson az a 3-as reaktor esetében 2016-ban történt – tudtuk meg Hamvas Istvántól, az erőmű vezérigazagtójától, a társaság szokásos évi sajtótájlkoztatóján. 
««  «  1  2   3   4  5  6  7  8  »  »»