Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Falnak rohant egy Tesla egy garázsban

Újabb pert kezdeményeztek a tesla Motors ellen, ezúttal Kaliforniában. Egy X modell tulajdonos fordult a bírósághoz, mert állítása szerint autója váratlanul felgyorsult a garázsba parkolás közben, és áttörte a garázs és nappali válaszfalát, miközben az autó vezetője és utasa is megsérült.

Autó? Úgy érted, az okosotthonom mobilszobája

Végignéztük néhány nagy autógyártó leghasznosabb és legelborultabb ötleteit a Las Vegas-i CES-en. A legbátrabb a Hyundai volt, de a legnagyobbat a Nissan dobta.

Így csábíts a hálószobában - A budoárod is legyen olyan vonzó, mint te vagy

Néhány egyszerű trükkel a legegyszerűbb hálószobát is azonnal csábítóvá és szexissé tehetjük. Mutatjuk, mire gondolunk.

A Peugeot SA Csoport 3D nyomtatást használ az autó alvázakhoz

A Peugeot SA (PSA) Csoport stratégiai partnerségre lépett a 3D nyomtatás autógyártásban való alkalmazására összpontosító, a világ első printelt szuperjárműjével, a Blade-del hatalmas médiavisszhangot kiváltó Divergent 3D-vel.

10 tipp, hogy kihasználd a kis lakás minden szegletét

Néha nem egyszerű mindent úgy tárolni, hogy a lehető legjobban használjuk ki a tereket. Ez különösen nagy kihívás lehet akkor, ha egy kisebb lakással rendelkezünk. Most viszont segítünk, hogy ez mégis sikerüljön, jöjjön 10 tipp a megfelelő helykihasználáshoz!

Állami támogatás: kapkodnak az e-autók után

Az állam 1,5 millió forintos támogatást ad minden teljesen elektromos hajtású autóra. Ezzel azoknak az új autót vásárolni szándékozóknak a környezettudatosságát díjazzák, akik hajlandóak az egyelőre borsosabb árú, de nulla károsanyag-kibocsátású, olcsóbban üzemeltethető autókat megvenni. A forgalmazók máris élénkülő érdeklődésről számoltak be, ugyanakkor az értékesítésen ez még nem látszik, hiszen a pályázatok még elbírálás alatt állnak.

Hasznos tippek a karácsonyi dekoráció tárolásához

Miután kikerülnek az eredeti csomagolásukból a karácsonyfadíszek, nehezebbé válik a tárolásuk. Jó gondolat megőrizni az eredeti dobozokat, de ha ez nem lehetséges, vagy nem gondoltál rá, akkor is biztonságosan tudod őket tárolni, így jövőre is használható állapotban lesznek a drága díszek. Íme néhány praktikus tipp!

 

Pánikroham ellen terveztek tetszetős kütyüt

Egy megnyerő külsejű, kavics formájú kis eszközt terveztek, amely fény és hang segítségével reagál a felhasználója érzelmi állapotára, ami a tervezők állítása szerint segít abban, hogy megnyugodjanak.

Napelemmel burkolt utat adtak át Franciaországban

A napokban Franciaországban megnyitották a világ első, solar panelekkel burkolt útját. A Guardian beszámolójából kiderül, hogy csaknem 1 kilométeres útszakaszról van szó, amelynek az egyik sávja leginkább a fürdőszobai csempeburkolatra hasonlít.

31 szilveszteri tipp

Nem mindegy, hogy is sikerül a buli, ahová meghívtak, vagy amelyre te hívtál vendégeket. Vannak apróbb fortélyok, amelyek a nagy előkészületek közepette biztosan meg sem fordultak a fejedben.
««  «  2  3  4  5  6   7   8  9  10  11  12  »  »»