Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

A Peugeot SA Csoport 3D nyomtatást használ az autó alvázakhoz

A Peugeot SA (PSA) Csoport stratégiai partnerségre lépett a 3D nyomtatás autógyártásban való alkalmazására összpontosító, a világ első printelt szuperjárműjével, a Blade-del hatalmas médiavisszhangot kiváltó Divergent 3D-vel.

10 tipp, hogy kihasználd a kis lakás minden szegletét

Néha nem egyszerű mindent úgy tárolni, hogy a lehető legjobban használjuk ki a tereket. Ez különösen nagy kihívás lehet akkor, ha egy kisebb lakással rendelkezünk. Most viszont segítünk, hogy ez mégis sikerüljön, jöjjön 10 tipp a megfelelő helykihasználáshoz!

Állami támogatás: kapkodnak az e-autók után

Az állam 1,5 millió forintos támogatást ad minden teljesen elektromos hajtású autóra. Ezzel azoknak az új autót vásárolni szándékozóknak a környezettudatosságát díjazzák, akik hajlandóak az egyelőre borsosabb árú, de nulla károsanyag-kibocsátású, olcsóbban üzemeltethető autókat megvenni. A forgalmazók máris élénkülő érdeklődésről számoltak be, ugyanakkor az értékesítésen ez még nem látszik, hiszen a pályázatok még elbírálás alatt állnak.

Hasznos tippek a karácsonyi dekoráció tárolásához

Miután kikerülnek az eredeti csomagolásukból a karácsonyfadíszek, nehezebbé válik a tárolásuk. Jó gondolat megőrizni az eredeti dobozokat, de ha ez nem lehetséges, vagy nem gondoltál rá, akkor is biztonságosan tudod őket tárolni, így jövőre is használható állapotban lesznek a drága díszek. Íme néhány praktikus tipp!

 

Pánikroham ellen terveztek tetszetős kütyüt

Egy megnyerő külsejű, kavics formájú kis eszközt terveztek, amely fény és hang segítségével reagál a felhasználója érzelmi állapotára, ami a tervezők állítása szerint segít abban, hogy megnyugodjanak.

Napelemmel burkolt utat adtak át Franciaországban

A napokban Franciaországban megnyitották a világ első, solar panelekkel burkolt útját. A Guardian beszámolójából kiderül, hogy csaknem 1 kilométeres útszakaszról van szó, amelynek az egyik sávja leginkább a fürdőszobai csempeburkolatra hasonlít.

31 szilveszteri tipp

Nem mindegy, hogy is sikerül a buli, ahová meghívtak, vagy amelyre te hívtál vendégeket. Vannak apróbb fortélyok, amelyek a nagy előkészületek közepette biztosan meg sem fordultak a fejedben.

Így helyezd el okosan a tévét a lakásban!

Mindenhonnan látni szeretnénk, mégsem akarjuk, hogy az egész szoba felett uralkodjon. Ha te sem tudod, hogy helyezd el a lehető legokosabban a tévét a lakásban, íme, pár hasznos tipp, ami majd segít.

Átadták az első támogatott elektromos autót

A kormány elkötelezett az e-mobilitás fejlesztése iránt, a tervek szerint 2020-ra Magyarországon mintegy 30 ezer elektromos jármű fog közlekedni - jelentette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára az első támogatott elektromos autó pénteki budapesti átadásán.

3D nyomtatott nevetést küldenek az űrbe

Hamarosan háromdimenziósan nyomtatott emberi kacaj hódíthatja meg a világűrt, ráadásul egy alkalmazás segítségével elméletileg bárki feltöltheti a saját nevetését is. A #Laugh projekt keretében ugyanis Eyal Gever izraeli művész az emberek nevetéséből készít nyomtatott szobrot az űrbe.
««  «  2  3  4  5  6   7   8  9  10  11  12  »  »»