Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Ez alapján választanak új otthont a sztárok - fogadd meg a tanácsaikat

A hírességek lakásvásárlási szokásai bizony több dologban egyeznek a mieinkkel, mint azt elsőre gondolnád! Az ő tanácsaikat követve pedig egész biztosan megtalálod az álomotthont és nem választasz rosszul!
 

Látványos drónrajt mutatott be az Intel

Az Intel év elején Guinness-rekordot állított fel azzal, hogy a szoftverével egyetlen ember egyszerre 100 drónt irányított. Akkor még leginkább pr-akciónak tűnt a látványos fényjátékot az égre rajzoló drónraj, de a cég új bejelentése helyreteszi az akkori akciót is: bemutattak egy saját drónt, amelyet kifejezetten a hasonló látványos drónrajshow-khoz fejlesztettek.

 

ÍGY TAKARÉKOSKODHATSZ A FŰTÉSI SZEZONBAN – ÍME A LEGJOBB SPÓROLÓS TIPPEK!

Október 15-én hivatalosan is elindult a fűtésszezon, így várhatóan a havi számláink is megnövekszenek majd. Tippjeinkkel most abban segítünk, hogy a legoptimálisabban használjuk a fűtőtesteket a lakásban, és ne dobjunk ki feleslegesen pénzt az ablakon!

Dízelbotrány – Emisszióérték-manipuláló szoftver az Audinál

A Bild am Sonntag német hírmagazin beszámolója szerint a motorok emissziós értékeinek manipulálására alkalmas szoftverfunkcióra bukkant még a nyár folyamán a kaliforniai CARB környezetvédelmi hivatal az Audinál.
 

6 olcsó tipp, hogy a fürdőszobádból luxus spa váljon

Általában a nappalira és a konyhára áldozzuk a legtöbb időt, energiát és nem utolsósorban pénzt, amikor lakásfelújításról van szó, és csak ezután jön a fürdő. Pedig egy kis kreativitással rengeteget ki lehet hozni ebből a térből is. Az alábbi ötletekkel például olyan hangulatossá és pihentetővé varázsolhatod a fürdőt, mintha egy luxus spa-ban járnál.

Otthonos és dekoratív világítás ötletek - LED szalagok a lakás bármely pontján

A LED-ek, LED szalagok modern, XXI. századi, praktikus, ugyanakkor látványos elemei lehetnek bármely stílusban berendezett lakásnak, háznak. 

5 ŐSZI LAKBERENDEZÉSI TREND, AMI SOSEM MEGY KI A DIVATBÓL

Ezekkel a megoldásokkal nem lehet mellélőni, mert mindig trendik, és igazság szerint nem csak ősszel állják meg a helyüket, hanem minden évszakban!
 

Az energiánk 20%-a szélerőművekből fog érkezni

A szélenergia ipar legalább olyan gyorsan növekszik, mint a napelem ipar, ha nem gyorsabban. A GWEC kedden jelentette meg legújabb jelentését, miszerint 2030-ra globális szinten az energia 20%-a szélerőművekből fog származni.

 

3 szuper DIY hangulatvilágítás az otthonodba - Így könnyen meghitt hangulatot varázsolhatsz

Most, hogy visszaállítottuk az órákat, és még a szokásosnál is hamarabb sötétedik, még nagyobb szükségünk lesz a hangulatos, visszafogott fényekre. Mutatunk három zseniális megoldást, ami könnyen elkészíthető, és csodaszép fényeket varázsolhatsz vele az otthonodba.

A nyakörv, ami megmutatja, hogyan érez kedvencünk

A színét változtató nyakörv „jelzi”, ha a kutya izgatott vagy ideges lesz – ami adott esetben a gazdája számára fontos jelzés lehet.
 
««  «  6  7  8  9  10   11   12  13  14  15  16  »  »»