Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

5 apróság, amivel még jobban ki tudsz használni minden teret az otthonodban

Nem férsz el, és folyton azzal küzdesz, hogy mit, hova pakolj el a lakásban? Ezekkel a zseniális home trükkökkel ez többé nem lesz probléma!

60 000 okosmérő jön

Decembertől több mint 60 ezer okos mérőórát helyeznek üzembe a főváros több kerületében és néhány vidéki városban, ezek szolgáltatják majd a lakosság és a cégek víz, gáz, távhő és áram fogyasztásáról az adatokat a KOM Központi Okos Mérés Zrt. mintaprojektjének a keretében – mondta  Vöő Kristóf, a KOM Zrt. vezérigazgatója sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

4 dolog, amit a kis konyhával rendelkezőknek sosem szabad csinálniuk

Bizony vannak olyan dolgok, amiket ebben az esetben nem engedhetünk meg magunknak. Viszont ha megfogadod az alábbi tippeket, akkor egész biztosan kényelmesen elférsz a pici konyhában is, és semmilyen bosszúságot nem fog okozni az, hogy csupán ennyi hely áll a rendelkezésedre! A kis konyha néha kifejezetten áldás, nem pedig átok – hidd el!

Lépésektől világítanak Las Vegas lámpái

Kevés olyan város van az Egyesült Államokban, ahol gyalogosan is érdemes az utcán közlekedni, de Las Vegas pont közéjük tartozik. A kaszinók és a fények városa éppen ezért tökéletes terep, hogy az EnGoPlanet nevű cég kipróbálja a kinetikus járdalapokkal meghajtott utcalámpáit.
 

9 zseniális ötlet kis lakásokba - Így nyerj extra centiket

Sokan laknak kis lakásban, így nekik tárolás szempontjából minden négyzetcentiméter számít, de az okos és praktikus beosztás azoknak is fontos, akik nagy területen élnek. Ennek a 9 zseniális ötletnek segítségével minden helyiségben sok helyet megspórolhatunk.
 

Itt a legérdekesebb kerék(pár)

Lehet egy kerékkel kevesebb? Erre a kérdésre ad választ ez a “pár” nélküli “kerékpár”. Egy egykerekű közlekedési eszköz, mellyel némi tanulást követően nem csak eljuthatunk A-ból B-be, de közben még jól is szórakozhatunk.
 

Oroszországi helyzetjelentés a budapesti metrókocsikról

Kevés a hasznosítható anyag az M3-as metró kocsijaiban - közölte a felújítást végző orosz cég magyar újságírókkal.

Óriási lesz a Hold november 14-én

A Hold látványa mindig magával ragadó, de most november 14-én még inkább érdemes az égre szegeznünk a szemünket, mivel hatalmasnak fog tűnni az égitest! A rekord nagyságú szuperhold állítólag 70 év távlatában a legnagyobb lesz, amit láthattunk, és ez lesz a Földhöz legközelebbi telihold.

Csőcsere a NASA szoláriumban

Az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) Glenn kutatóközpontja adta ki csütörtökön az alábbi képeket, amiken friss szerzeményüket, a vadiúj ledes napfényszimulátort mutatják meg a nagyközönségnek.

Ez alapján választanak új otthont a sztárok - fogadd meg a tanácsaikat

A hírességek lakásvásárlási szokásai bizony több dologban egyeznek a mieinkkel, mint azt elsőre gondolnád! Az ő tanácsaikat követve pedig egész biztosan megtalálod az álomotthont és nem választasz rosszul!
 
««  «  6  7  8  9  10   11   12  13  14  15  16  »  »»