Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

ÍGY TAKARÉKOSKODHATSZ A FŰTÉSI SZEZONBAN – ÍME A LEGJOBB SPÓROLÓS TIPPEK!

Október 15-én hivatalosan is elindult a fűtésszezon, így várhatóan a havi számláink is megnövekszenek majd. Tippjeinkkel most abban segítünk, hogy a legoptimálisabban használjuk a fűtőtesteket a lakásban, és ne dobjunk ki feleslegesen pénzt az ablakon!

Dízelbotrány – Emisszióérték-manipuláló szoftver az Audinál

A Bild am Sonntag német hírmagazin beszámolója szerint a motorok emissziós értékeinek manipulálására alkalmas szoftverfunkcióra bukkant még a nyár folyamán a kaliforniai CARB környezetvédelmi hivatal az Audinál.
 

6 olcsó tipp, hogy a fürdőszobádból luxus spa váljon

Általában a nappalira és a konyhára áldozzuk a legtöbb időt, energiát és nem utolsósorban pénzt, amikor lakásfelújításról van szó, és csak ezután jön a fürdő. Pedig egy kis kreativitással rengeteget ki lehet hozni ebből a térből is. Az alábbi ötletekkel például olyan hangulatossá és pihentetővé varázsolhatod a fürdőt, mintha egy luxus spa-ban járnál.

Otthonos és dekoratív világítás ötletek - LED szalagok a lakás bármely pontján

A LED-ek, LED szalagok modern, XXI. századi, praktikus, ugyanakkor látványos elemei lehetnek bármely stílusban berendezett lakásnak, háznak. 

5 ŐSZI LAKBERENDEZÉSI TREND, AMI SOSEM MEGY KI A DIVATBÓL

Ezekkel a megoldásokkal nem lehet mellélőni, mert mindig trendik, és igazság szerint nem csak ősszel állják meg a helyüket, hanem minden évszakban!
 

Az energiánk 20%-a szélerőművekből fog érkezni

A szélenergia ipar legalább olyan gyorsan növekszik, mint a napelem ipar, ha nem gyorsabban. A GWEC kedden jelentette meg legújabb jelentését, miszerint 2030-ra globális szinten az energia 20%-a szélerőművekből fog származni.

 

3 szuper DIY hangulatvilágítás az otthonodba - Így könnyen meghitt hangulatot varázsolhatsz

Most, hogy visszaállítottuk az órákat, és még a szokásosnál is hamarabb sötétedik, még nagyobb szükségünk lesz a hangulatos, visszafogott fényekre. Mutatunk három zseniális megoldást, ami könnyen elkészíthető, és csodaszép fényeket varázsolhatsz vele az otthonodba.

A nyakörv, ami megmutatja, hogyan érez kedvencünk

A színét változtató nyakörv „jelzi”, ha a kutya izgatott vagy ideges lesz – ami adott esetben a gazdája számára fontos jelzés lehet.
 

10 lakásdekorációs tipp bármelyik helyiséghez

Meglepően egyszerű és nagyszerű elvek mentén is kialakítható különleges belső tér odahaza. Fontos ugyanakkor, hogy a lakásdizájn újjáépítésekor a döntéseket a maguk ésszerű sorrendjében hozzuk meg, különben nyakatekert lesz az egész folyamat. Ha mégis bizonytalan vagy, hol kezd, és mi az, ami valóban számít, az alábbi útmutató segít elindulni a helyes úton.

Több millió önellátó háztartás lehet 2050-től Európában

Van esély, lehetőség az emberek által végrehajtott energiaipari forradalomra a Friend of the Earth Europe környezetvédelmi szervezet nemrég közzétett jelentése szerint. Úgy látják, 2050-re az európaiak több, mint fele képes lehet megtermelni saját magának a szükséges villamos-energiát megújuló forrásokból.
««  «  6  7  8  9  10   11   12  13  14  15  16  »  »»