Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

9 meglepő titok a sztárok ingatlanügynökétől

A sztárok ingatlanosa néhány meghökkentő titokról rántotta le a leplet.A sztárok ingatlanosa néhány meghökkentő titokról rántotta le a leplet.

Az olaj drágulása lendületbe hozhatja az elektromos autók piacát

Lassulás volt tapasztalható az USA elektromos autó piacán, az olajárak, és az üzemanyagárak mélyrepülésével összefüggésben - írja a Bloomberg. Az üzemanyagpiacon csaknem 6 százalékos élénkülést regisztráltak, hat év óta először. Az olajárak emelkedése ismét felélénkítheti az elektromos autók keresletét a Nemzetközi Energia Ügynökség szerint.

Milyen függönyt válasszunk? 5 fontos tanács függöny vásárlás előtt!

A függöny könnyen lehet a slusszpoén egy harmonikusan berendezett otthonban. Mutatjuk a legfontosabb szabályokat, melyeket nem hagyhatsz figyelmen kívül, ha azt szeretnéd, hogy minden jól süljön el az utolsó simításoknál.

Közös platformot használhatnak a jövő okosautói

Járműelektronikai fejlesztési szövetséget alakítottak az autógyárak és mobilhálózati gyártók, az ötödik generációs mobil távközlési szabvány optimális alkalmazásának kifejlesztésére.

8 látványos polc, amit saját kezűleg is elkészíthetsz

Egy polc elkészítése nem igényel különösen nagy barkácstudást, ezért a hobbi DIY-osok is bátran nekivághatnak egy ilyen feladatnak. Olyan egyedi, egyszerű, de nagyon látványos polcmegoldásokat gyűjtöttünk össze, amivel biztosan nem fogsz szembetalálkozni az ismerősöknél.

A fű hibrid, a világítás LED, a cserék a tribünön ülnek az MTK-stadionban

Deutsch Tamás, az MTK elnöke szerint a futballcsapat otthona, az új Hidegkuti Nándor Stadion Európa legmodernebb létesítményei közé fog tartozni, az ízlésbeli véleményeket pedig tiszteletben tartja.

Inspiráló dekorációs tippek otthonodba üres borosüvegekből

Ha az elmúlt évek alatt összegyűlt néhány üres borosüveg, amit egyszerűen nincs szíved kidobni, használd fel őket otthonod dekorálására. Megmutatjuk, hogyan!

Labdából erőmű egy amerikai start-uptól

 Egy különleges energiatermelő, és világító labdával és egy ugrálókötéllel lépett piacra egyelőre az Uncharted Play nevű, amerikai start-up, amely a napokban 7 millió dollár friss tőkéhez jutott.

Hogyan csökkentsd a fűtés számládat?

Az ősz beköszöntével újra aktuális ez a téma, hiszen örülünk, vagy sem, kezdetét veszi a fűtésszezon. Hoztam 4 praktikus tanácsot, amivel sok-sok ezer forintot is spórolhatsz a fűtésszámlán!

6 egyszerű tipp, hogy ne legyen por a lakásban

Gondolom nem csak velem történt már meg az, hogy egy kiadós nagytakarítás után, már másnap ugyanolyan porosnak láttam a lakást. Ez egy bosszantó dolog, azonban konkrét megoldás a problémára még nincs. Vannak azonban házi praktikák, melyekkel csökkenthetjük a por mértékét. Íme, 6 egyszerű tipp, amivel kevésbé lesz poros a lakásod.
««  «  9  10  11  12  13   14   15  16  17  18  19  »  »»