Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Milyen hibákat lehet elkövetni a modern lakberendezés ellen?

Nyomasztó, bosszantó, rossz hangulat lehet rajtunk urrá, amikor egy lakásba érve erős és főleg sok  tónusú fallal állunk szemben. A túl élénk tónusú falfelületek és esetleg ablak keretek először  még vidám dolognak tünhet, de idővel biztosan frusztráló, idegesítő dologgá válhat a számunkra.

Baku, Moszkva, Teherán energiafolyosó

Egy Helsinkitől Mumbaiig tartó észak-déli nemzetközi közlekedési folyosó és új piacokra való kijutást, valamint háromoldalú energiacserét is lehetővé tevő energiafolyosó létrehozását mérlegelte hétfőn Bakuban az azeri, az orosz és az iráni elnök.

Gyorstöltő boom Genfben

Az ABB nyerte el a Transports Publics Genevois (TPG) – genfi tömegközlekedési vállalat – és a svájci székhelyű HESS autóbuszgyártó cég összesen 16 millió dollárt meghaladó értékű megrendelését 12 db teljes mértékben elektromos árammal hajtott TOSA busz (Trolleybus Optimisation Système Alimentation) (ún. „e-busz”) gyorstöltő és fedélzeti elektromos járműtechnológiájának szállítására. Ezek a buszok a 23-as vonalon, Genf reptere és elővárosa között fognak közlekedni. Az e-buszok forgalomba állítása nyomán a jelenleg használt dízelmotoros autóbuszok károsanyag-kibocsátásához képest évente akár 1.000 tonnával kevesebb széndioxid kerülhet a levegőbe - derül ki az ABB közleményéből.

Lakberendezési tippek kis hálószobákhoz

Előfordul, hogy az albérletben a hálószobára szánt hely nagyon kicsi vagy galériás a hely. Ilyenkor nem kell kétségbeesni, hanem azonnal ötletelni kell, hogy a meglévő dolgokat, hogyan lehetne még praktikusabb módon elhelyezni a szobában. A következőkben olyan tippeket olvashatsz, amelyek segíteni fognak, hogy a kis tér ne tűnjön zsúfoltnak, de számodra minden fontos dolognak megtaláld a helyét.

Így készíts profi fotókat a lakásodról - 6 tipp a tökéletes enteriőrfotóért

Nap mint nap készítünk fotókat a barátainkról, családunkról, háziállatainkról, magunkról, bulikról, kirándulásokról. Ebben mindenki gyakorlott, senkinek sem okoz nehézséget. De mi a helyzet, amikor eladó lakásodat fotózod a hirdetéshez? Most összegyűjtöttem neked a lakásfotózás íratlan szabályait, hogy igazi vevőcsalogató hirdetést állíthass össze!

A Tesla robotjai robbanthatnak az akkugyártásban

A Tesla gigantikus amerikai akkumulátorgyárában a robotok már készen állnak a termelésre, jóllehet az 5 milliárd dolláros beruházással épülő üzem még csak 14 százalékban van készen. A Nevada államban, Reno közelében épülő üzemben az elektromosautói számára gyárt majd energiatároló egységeket az amerikai techcég. Ha elkészül, ez lesz a világ egyik leghatalmasabb akkumulátorgyára - írja a Voice of America.

Cserép és balkonláda ötletek, amiket te is megvalósíthatsz

Ha a hobbid a kertészkedés, akkor bizonyára üdvözlöd az olyan különleges ötleteket, amelyek eltérnek az átlagostól, a hagyományostól, mégis könnyűszerrel megvalósíthatók. Egy egyedi cseréppel egyszerűen megadhatod a teraszodnak azt a pluszt, amivel az a személyiségedet fogja tükrözni, és jó hangulatot ad az udvarnak vagy a balkonnak és erkélynek stb.

A legmenőbb divatvilág inspirálta lakberendezési trendek

Szeretnéd, ha a külsőd és a ruhatárad mellett otthonod is divatos és trendi lenne? Akkor lopj el néhány stílustippet a divatvilágból! Meglátod, ezek a trendek nem csak viselve mutatnak jól!

Esőből energia

A napenergia nem túl jó megítélése annak köszönhető, hogy rossz időben nem túl hatékony. Naposabb vidékeken rendkívül jó lehet, de ott ahol gyakori a felhős idő nem éppen ideális választás, azonban egy technológiai újítás ezt talán hamarosan megváltoztatja.

Egy magyar kitalálta a kütyüt, ami minden kerékpáros álma

A tenyérben elférő Shoka Bell kerékpáros kiegészítő kütyü egyszerre tud mindent, amire egy biciklisnek csak szüksége lehet.
««  «  13  14  15  16  17   18   19  20  21  22  23  »  »»