Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Mi lesz a brit energiaiparral a Brexit után?

Miután Nagy-Britannia a Brexit-népszavazás során 52-48 százalékos arányban megszavazta, hogy kilép az EU-ból, felborult a világ. Talán maga az egységállam sem volt felkészülve a végeredményre, ugyanis már több mint 2,5 millióan csatlakoztak ahhoz a kezdeményezéshez, amely egy újabb népszavazást követel az Unióból való kilépésről. A megújuló energiaforrásokat energiatermelésre használó helyi vállalatok nem lehetnek nyugodtak a kilépés után.
 

Egymilliós tévé 350 ezer forintból – teszt

A leleményes projektoroknak köszönhetően még az átlagnál kisebb helyiségekben is hatalmas képátlón nézhetünk sorozatokat, filmeket, meccseket vagy bármit, ami jön. Kipróbáltuk az egyik ultrarövid vetítési távolságú modellt.
 

A legmenőbb lakberendezési stílus - Milyen a budapesti modern városi stílus?

Honnan tudom, hogy mi éppen a legmenőbb? Erre a kérdésre nagyon egyszerű a válasz: a legdrágább = legmenőbb. Nézzünk egy konkrét példát, ami a mai budapesti ingatlanpiacon a legdrágább: és ez egyértelműen a LOFT. De vajon tudjátok-e hogy honnan származik a loft stílus, és mit is rejt ez a trendi szó?  

Minden tizedik budapesti lemondott az autózásról

Megdöbbentő tendenciák a magyar autózási szokásokban. Az utóbbi hat év során a fővárosi autótulajdonosok száma közel tíz százalékkal csökkent. A fiatalok egyre kevésbé autóznak, az idősebb korosztály viszont most szokik rá az autóra. A dízelbotrány pedig kedvet csinált a dízelekhez, miközben a gáz-, és elektromos meghajtású járművek most először tűntek el a statisztikailag kimutatható arányokból.
 

Mini akvárium befőttesüvegben

Készíts mini akváriumot!

Így hűtsd le a lakásod klíma nélkül - Egyszerű ötletek a hőség ellen

Kint tombol a nyár, így természetes, hogy az ember minden lehetőséget megragad annak érdekében, hogy kellemesen hűvössé varázsolja a lakást. A klíma egy kézenfekvő megoldás erre a problémára, azonban, ha nem rendelkezel hasonló berendezéssel, más módszerekkel is kellemes időt varázsolhatsz otthonodba.
 

Napelemes útburkolatot kap a 66-os út egy része

Ha Amerikában minden útfelületet ilyen burkolattal látnának el, elég áram termelődne, hogy az ország jelentős részét lefedjék vele.
 

Tengerpart, meg napsütés, meg homok, egyenlő áram!

Nap meg homok, egyenlő hő – aki valaha is járt már tengerparton vagy a sivatagban és a napsütötte homok égette már a talpát, az az első kettő relációval biztosan tisztában van. S hogy kerül a képletbe az áram, teszik fel sokan a kérdést. Pedig ez egy új alternatív energiatárolási-energiatermelési módszer, amelyet már Olaszországban is sikerrel alkalmaznak. 
 

Túl kicsi a konyhád? 4 tipp, hogy nagyobbnak tűnjön a tér

Ha kicsi a konyhád, akkor sem kell lemondanod egy stílusos, tágasnak ható térről. Adunk néhány ötletet, hogy mit tehetsz, ha azt szeretnéd, hogy ne tűnjön túl zsúfoltnak a rendelkezésre álló hely.
 

James Bond is megirigyelné: ez a kamera kisebb, mint a só egy szemcséje, és működik

3D-nyomtatással készült az alábbi kis kamera, és ha beválik, komoly segítséget jelenthet majd az orvoslásban.
 
««  «  16  17  18  19  20   21   22  23  24  25  26  »  »»