Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Japánban már több elektromos töltőállomás van, mint benzinkút

A Nissan által végzett felmérés szerint az ázsiai szigetországban 35 ezer benzinkút működik, miközben 40 ezerre nőtt a elektromos töltőállomások száma, utóbbiak többsége azonban magántulajdonban van. Igaz, ez az adat már tavaly is hasonló volt, de úgy tűnik, még mindig alkalmas arra, hogy izgalomba hozza a világsajtót.
 

Óra, legyező, LED fénysorok – átadták a Széll Kálmán teret

Nincs több dugó és közlekedési anomália: zöldebb, modernebb és közlekedési szempontból még fontosabb lett Buda legforgalmasabb csomópontja.

6 lakberendezési ötlet panelba: csináld meg!

A panellakásokat sok esetben a kicsi szobák, valamint a nem túl arányos terek jellemzik, így, ha nem megfelelően rendezed be az egyes helyiségeket, könnyen ódivatúvá és nyomasztóvá válhat otthonod. Figyelj a következő szabályokra!

Ezeken a berendezési tárgyakon spórolhatsz – Nem mindig a legdrágább a legjobb

Mindannyian tudjuk, mekkora stresszel és persze pénz ráfordítással járhat egy új otthon berendezése vagy akár egy lakásfelújítás. Persze vannak olyan bútorok, ahol nem érdemes spórolni, mint a konyhabútor vagy egy jó minőségű matrac az ágyra. Ugyanakkor bizonyos dolgokra felesleges sokat költeni, úgyis „fogyóeszközök”.
 

Ne a teljesítmény, hanem a környezetszennyezés alapján adózzanak az autók!

A Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetsége támogatja a környezetterheléssel összefüggő adózást, ezzel ösztönözve a járműtulajdonosokat, hogy a használt autókból is a környezetre kevésbé károsakat válasszák – mondta Gablini Gábor, a Gémosz elnöke csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
 

Új roncsautó-program Romániában: hibrid és villanyautók vásárlását támogatják

Akár hatezer eurós kedvezményt is kaphat az a személy, aki elektromos autót vásárolna – erről Cristina Paşca Palmer környezetvédelmi miniszter beszélt a szerdai kormányülést követően, amikor bemutatta a villanyautók vásárlására ösztönző kormányprogramot-írja a maszol.ro.
 

Világcsúcstartó robottal edzhetnek a futók

Cipő helyett ezúttal egy különleges robottal hívta fel magára a figyelmet a Puma.    

Optikai csalás, avagy kis ebédlőből is lehet nagy

Bemutatunk 5 nagyszerű trükköt, amivel garantáltan nagyobbnak fog tűnni a pici ebédlő is! Íme, a módszerek, amelyekkel az ebédlő a lakás központi helyévé tehető.
 

Hogyan legyen szép, zöld és ápolt a gyep? Fűvetési 1x1

Május eleje van, még nem késő tökéletesíteni a kertedet, elsőre kicsit nagy falatnak tűnhet, de jöhet a fűvetés . Fűmagra fel, legyen miénk a legszebb, legdúsabb pázsit a környéken!  

A virágok 5 élettani hatása – Így tesznek egészségesebbé a növényeid

Azt már régóta tudjuk, hogy a virágok vidámabbá teszik az otthonunkat, jó rájuk nézni és néha még az illatuk is egészen bódító. Most azonban azt is elárulták az orvosok, konkrétan hogyan hatnak az egészségünkre a növényeink.  
««  «  21  22  23  24  25   26   27  28  29  30  31  »  »»