Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Megszökött egy robot egy orosz laboratóriumból

Inkább a szabadságot választotta egy robot, de ezzel némi káoszt okozott a városban.
 

Építsd meg a tökéletes kertet 5 lépésben – Ide te is szívesen kiülsz majd

Ha olyan szerencsés vagy, hogy egy kis zöld földdarabkát a magadénak mondhatsz, használd ki a helyzetet. Mutatunk 5 tippet, hogyan építhetsz egy olyan varázslatos kertet, ahol szívesen töltöd majd a szabad nyári napjaidat.
 

A Samsung kitalálta, hogyan adjon igazi értelmet a LED-es értesítésnek

Könnyen lehet, hogy elég lesz rápillantani a jövő Samsung telefonjaira, hogy sok mindenről azonnal értesüljünk.
 

Egyszerűbb szabályozással támogatná a kormány az e-mobilitást

Annak érdekében, hogy hazánk az elektromobilitás élenjárója legyen és minél gyorsabb ütemben valósuljon meg az elektromos közlekedés Magyarországon, a járművek vásárlásának, használatának ösztönzése mellett olyan támogató szabályozási környezet kialakítására van szükség, amely hatásos eszközökkel tudja segíteni a környezetbarát autózás hazai elterjedését - mondta Aradszki Adnrás, a fejlesztési tárca energiaügyért felelős államtitkára Budapesten, az e-mobilitásról rendezett konferencián. 
 

Így lesz luxus spa a fürdőszobádból - 7 kiegészítő, ami segít lazítani

Egy végtelennek tűnő, fárasztó nap után mi sem kellemesebb, mint a saját otthonodban elmerülni a habok között. Főleg ha ezt a legmenőbb luxusszállodák spa hangulatában teheted, amihez nincs is olyan sok kiegészítőre szükség. Ezzel a héttel pillanatok alatt megteremted a lazításhoz szükséges hangulatot.
 
 

Otthonszépítés olcsón

Néhány egyszerű módszerrel, sokkal élhetőbbé teheted lakásod, és még vagyonokra sem lesz szükséged. Elmondjuk, milyen trükkök lehetnek a segítségedre!
 

Kreatív tárolás a fürdőszobában - Így rendszerezz, ha pici a helyiség

Pici fürdőszobád van és alig találsz helyet a kellékeknek? Használd ki maximálisan a rendelkezésedre álló teret, mutatjuk hogyan.
 

Betilthatják a kihangosítókat is

A kihangosított mobiltelefon ugyanúgy elvonhatja a sofőr figyelmét, mintha egy kézben tartott készülékbe beszélne – állapították meg szakemberek.
 

Pici a lakásod? 4 dekorációs tipp, amivel személyiséget adhatsz neki

Van az úgy, hogy egy icipici térbe kell bezsúfolnod az egész életedet. Nem egyszerű megoldani, hogy minden beférjen, és mégse úgy nézzen ki a lakás, mint egy raktár, de nem lehetetlen. Néha a dekoráció is segít.
 

Üzletileg is megérett a LED-es közvilágítás

Na persze nem úgy, mint Dunaújvárosban (vagy több, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozott cég által végzett "elsötétítési" projekt esetében), hanem tisztán technológiai és üzleti szempontok alapján. A LED technológia ugyanis e szinten, a fény- és szolgáltatási szintek megtartása mellett is akár 60 százalékos megtakarításra lehet képes – és az önkormányzatok számára akár 10-12 éves megtérülési idővel kalkulálható befektetésként is elérhető.
 
««  «  18  19  20  21  22   23   24  25  26  27  28  »  »»